CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Penyanyi Gwen Stefani & Gavin Bercerai

5-8-2015 11:48 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 10334| Komen: 38

Description: Hubungan selama 13 tahun antara penyanyi Gwen Stefeni dan suaminya, Gavin Rossdale telah berakhir apabila Gwen memfailkan cerai terhadap suaminya....

Oleh : Dean BZ

Sumber foto : www.tmz.com


Hubungan selama 13 tahun antara penyanyi Gwen Stefeni dan suaminya, Gavin Rossdale telah berakhir apabila Gwen memfailkan cerai terhadap suaminya yang juga merupakan bintang rock terkenal, lapor portal gosip TMZ.com.

Penceraian itu dikatakan berpunca dari perselisihan faham yang tidak dapat diselesaikan. Gwen dan bekas suami turut menuntut hak penjagaan bersama terhadap tiga anak mereka, Kingston, Zuma dan anak bongsu mereka Apollo.

Pasangan itu dikatakan mula berkenalan ketika kumpulan Gwen, (No Doubt) mengadakan konsert bersama kumpulan (Bush) yang dianggotai oleh Rossdale pada 1995. Mereka bercinta selama enam tahun sebelum berkahwin pada 2002 dan menerima tiga cahaya mata. - CARI Infonet.


5

Bagus
9

Marah
4

Terkejut
5

Sedih
14

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (43 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote buahcinta 4-8-2015 10:13 AM
lorrrrr...
Quote Lorra2411 4-8-2015 10:20 AM
seriously? alahai
Quote nuryakmal 4-8-2015 12:17 PM
gavin and gwen?

awwww man.................. i have high hopes for them
Quote reenaz 4-8-2015 12:25 PM
gavin ni ade affair dgn courtney love ke aritu? macam penah baca somewhere..
Quote ogata 4-8-2015 01:51 PM
ala...i pernah dengar dj mix kata yang mereka ni gemar bercuti ke malaysia..cuma orang malaysia saja yang tidak perasan kehadiran mereka..lor.....OT
Quote talia 4-8-2015 03:14 PM
Baru je terfikir psl diorg masa Ben dgn Jen cerai hari tu, tgk2 cerai jugak
Quote buzzin_urban 4-8-2015 04:39 PM
ogata replied at 4-8-2015 01:51 PM
ala...i pernah dengar dj mix kata yang mereka ni gemar bercuti ke malaysia..cuma orang malaysia saja ...

sbb mak tiri gwen tu orang Malaysian, chinese... so she's part of Malaysian katanya.... dia pernah bagitau masa dia buat konsert kt KL dulu......


Quote ogata 4-8-2015 04:48 PM
buzzin_urban replied at 4-8-2015 04:39 PM
sbb mak tiri gwen tu orang Malaysian, chinese... so she's part of Malaysian katanya.... dia pernah ...

oh i see..
impress jap..sebab dia pilih malaysia/pulau malaysia untuk bercuti...

ish..teringin la nak bump dia...

paling best dia kata kat malaysia tak de siapa serbu dia....

ye la kita kan tak perasan dia sangat.
Quote dekmieDandy 4-8-2015 05:13 PM
laki dia da pernah curang dedulu, mungkinkah ade kes lagi..?

minat gile ngan gwen ni, x pernah x cantik
Quote nadie90 4-8-2015 10:00 PM
Ohhh noo....nmpk cool je couple nie...tapii....
Quote courtney_xo 4-8-2015 10:21 PM
reenaz replied at 4-8-2015 12:25 PM
gavin ni ade affair dgn courtney love ke aritu? macam penah baca somewhere..

Kotney ni mmg sengaja bg statement bangang.. Btw gavin ni used to be bisex kan.. If the div sbb kotney tu mmg harom la..

P/s: i am not the mentioned courtney balu cobain
Quote dani-rox 4-8-2015 10:57 PM
Edited by dani-rox at 4-8-2015 11:01 PM

kalo tak silap masa bercinta dulu gwen dan gavin ni berkali2 clash. tapi mungkin jodoh kuat, derang kawen jua. ingatkan stay kawen sampai ke akhir hayat... rupa2nya bercerai pulekk.
gwen ni cinta ya amat kot dgn lakinya tuh. dulu rumahtangga derang pernah goyah psl kisah anak luar nikah gavin... baru tahu dia dah ada anak perempuan umur belasan tahun. siap paternity test bagai. tapi lama2 pastuh dia org berbaik2 semula, gwen pon terima si daisy lowe dlm family dia org.

lagu ni katanya diinspirasikan drpd hubungan gwen-gavin
[youtube]8k_g9hDeOic[/youtube]


Wanted and adored by attractive women
Bountiful selection at your discretion
I know I'm diving into my own destruction

So why do we choose the boys that are naughty?
I don't fit in so why do you want me?
And I know I can't tame you...but I just keep trying


Quote batman_2007 5-8-2015 12:59 AM
Laki dia bisex. Tp it was a mistake katanya
Quote manjalara_01 5-8-2015 08:22 PM
nadie90: Ohhh noo....nmpk cool je couple nie...tapii....


oh no!...bff Angie cerai....tumpang sedih..
Quote bellaa 5-8-2015 08:34 PM
suka lagu gwen.. Yg ada lirik

harsh harsh baby
Quote estrelle 6-8-2015 12:27 AM
fav song masa karok lagu dont speak.mmg minat no doubt n spice girl dr jaman skolah rendah dlu.
Quote reenaz 6-8-2015 03:04 PM
courtney_xo replied at 4-8-2015 10:21 PM
Kotney ni mmg sengaja bg statement bangang.. Btw gavin ni used to be bisex kan.. If the div sbb ko ...

i know la its not u..hehe.. courtney love tu some kind of attention seeker kot. dont think the divorce is because of her
Quote alesandra 7-8-2015 09:02 AM
lagu hollaback girl tu psl  courtney kann?
Quote iloveyou 7-8-2015 09:11 AM
ingtkan bertahan lama smpai ke tua .. rupenye x .. hmm

Lihat semua komen(38)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 11:04 AM GMT+8 , Processed in 0.095093 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top