CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tak Ada Job, Tak Ada Duit- Raja Azmi Mengaku Dah Bertahun Tanggung Suami

27-5-2022 03:58 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9474| Komen: 49|Original author: Saiful

Description: Raja Azmi mengaku yang dia kini menanggung suaminya, Mohd Eddie Ghazali sejak dua tahun lepas.
Raja Azmi mengaku yang dia kini menanggung suaminya, Mohd Eddie Ghazali sejak dua tahun lepas.

Ini disebabkan pendapatan Eddie terjejas kerana Covid-19.


Foto: IG

"Suami menjaga bapanya sakit. Tidak lama selepas itu bapanya meninggal dunia. Itu percaturan Allah SWT buat dirinya. Dia kini merencana perjalanan kerjaya memandangkan sektor pekerjaannya bakal kembali beroperasi Jun ini.

"Dia adalah pemuzik di kelab yang semuanya ditutup sepanjang tempoh sekatan sebelum ini. Jadi, buat masa ini tugasnya adalah menemani saya ke mana-mana majlis atau acara.

"Suami isteri seharusnya hidup bertolak ansur. Ketika dia susah, saya tolong. Mana tahu jika dia berjaya nanti, dia pula yang menanggung saya," katanya seperti dipetik di Harian Metro.




Untuk infor, mereka berkahwin pada 13 Oktober 2013, namun bercerai kira-kira setahun selepas itu. Bagaimanapun mereka rujuk kembali dua tahun selepas itu.

Tambah Raja Azmi, suaminya merupakan seorang yang romantik dan bertanggungjawab.




"Masuk usia semakin senja ini, tiada apa yang saya harapkan selain kebahagiaan hingga hujung nyawa. Suami saya semakin hari semakin romantik.

"Dalam 10 perkara, hanya satu kekurangannya. Jadi kenapa tidak tutup sebelah mata dan melihat kebaikannya. Malah, kita sendiri pun tidak sempurna." -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fry 27-5-2022 04:18 PM
Lohhh..x pyhla canang makcik uiii...simpan sensiri udahlaaa
Quote prettyuglybabe 27-5-2022 04:25 PM
dia ni dari buku anak-anak sidek dok canang semua cerita..
Quote Parit.Hilton 27-5-2022 04:29 PM
rasanya laki dia tu masa muda handsome tu.
Quote anaktoyol 27-5-2022 05:12 PM
Parit.Hilton replied at 27-5-2022 04:29 PM
rasanya laki dia tu masa muda handsome tu.

sorry... bukan rasa2 ya... suami dia dulu mmg hansem
Quote Parit.Hilton 27-5-2022 05:16 PM
anaktoyol replied at 27-5-2022 05:12 PM
sorry... bukan rasa2 ya... suami dia dulu mmg hansem

dah tua ni pun masih nampak handsome. apa nak search nak tgk muka dia time muda
Quote stingerumble5 27-5-2022 05:19 PM
Parit.Hilton replied at 27-5-2022 05:16 PM
dah tua ni pun masih nampak handsome. apa nak search nak tgk muka dia time muda

Ini bak kata makadekz...kalau mendayung tak boleh dlm gelap....rugi.....
Quote Paiya 27-5-2022 05:39 PM
cantik lah makcik ni
cantik di usia emasnya

Quote Acikgomen 27-5-2022 05:45 PM
Parit.Hilton replied at 27-5-2022 05:16 PM
dah tua ni pun masih nampak handsome. apa nak search nak tgk muka dia time muda

Tgk lips laki kakmie skang ni mcm dah takde gigi je tuh
Cer soh dia ambik gambaq senyum bukak mulut sat
Quote sleepandream 27-5-2022 05:45 PM
aib suami jaga la...
dia punya aib lagi banyak dolu
Quote SpyLeman 27-5-2022 06:03 PM
Acik ni isu sara laki pun jd content
Quote oggy 27-5-2022 06:23 PM
Paiya replied at 27-5-2022 05:39 PM
cantik lah makcik ni
cantik di usia emasnya

Kan.. nampak aging gracefully. Ada adjust2 tak dia ni?
Quote LembingDayanti 27-5-2022 06:52 PM
dia ada rupa bini paklah.. tapi laki dia elok. tak apa la.. ini nama nya isteri syurga.. takde la laki susah kau mintak cerai kerana hasutran mult puaka angah kau yg gayboy itu :p
Quote gx5448 27-5-2022 10:18 PM
06192013_rajaazmi_eddie-a (1).jpg

Hensem kan?..kalo tgk vc cinta dan airmata crk lg hensem..fokus muka dia jer..main rambut..
Quote Mary_jane 27-5-2022 11:15 PM
Acikgomen replied at 27-5-2022 05:45 PM
Tgk lips laki kakmie skang ni mcm dah takde gigi je tuh
Cer soh dia ambik gambaq senyum bukak ...

Haah macam dah rongak. Raja Azmi ni kan ke penerbit? Tapi selalu plak I tengok dia berlakon. Ingatkan penampilan khas ke apa.
Quote shida81 27-5-2022 11:38 PM
Ak lebih rase kepada cover line or menyedap kan ati sendiri je nih..
Quote ~boolean 27-5-2022 11:46 PM
yang ni baru terbukti hensem...dah tua pun masih nampak kehenseman..

poremer2 yang merembes tengok azri iskandar gundu tu..moga2 dibuka hijab mata dan memahami definisi hensem sebenar..
Quote ketupatnasi 27-5-2022 11:49 PM
gx5448 replied at 27-5-2022 10:18 PM
Hensem kan?..kalo tgk vc cinta dan airmata crk lg hensem..fokus muka dia jer..main rambut..

Patut la macam nak besa tengok
Quote Carcosa 27-5-2022 11:54 PM
Adoiii. Penting ke pech lobs mcm ni kak oiii
Quote clarizsa 28-5-2022 12:02 AM
Laki hensem , mestilah sayang

Lihat semua komen(49)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 04:13 AM GMT+8 , Processed in 1.751952 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top