CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Ambil Kad, Pi Lah Enjoy" – Patutlah Murah Rezeki, Johan Tak Kedekut Belanja Isteri

26-5-2022 09:58 AM| Diterbitkan: Cintaerina| Dilihat: 4395| Komen: 49|Original author: Cinta Erina

Description: Sebagai seorang suami, pasti kita mempunyai impian mahu membahagiakan isteri dan anak-anak kita kan? Ada yang sanggup bekerja keras demi keluarga, ada yang sentiasa membantu isteri di rumah dan macam ...
Sumber: Instagram Jozlynnhanania


Sebagai seorang suami, pasti kita mempunyai impian mahu  membahagiakan isteri dan anak-anak kita kan? Ada yang sanggup bekerja keras demi keluarga, ada yang sentiasa membantu isteri di rumah dan macam-macam lagi. Semuanya untuk melihat isteri kita tersenyum bahagia. 

Namun, kata orang kalau kita selalu belanja keluarga, rezeki kita akan lebih melimpah-ruah.

Sama seperti kisah pasangan selebriti pujaan ramai ini iaitu Johan Raja Lawak dan isterinya, Ozlynn. Untuk pengetahuan semua, Johan tidak kedekut malah selalu belanja isterinya. 




Baru-baru ini, Ozlynn memuat naik satu posting terbaru di akaun Instagram miliknya dan Johan. Menerusi posting itu, Ozlynn meluahkan rasa gembiranya kerana sering diberi 'me time' oleh Johan.

Malah, ketika Ozlynn keluar untuk 'me time' dan membeli-belah, Johan yang menjaga semua anak-anaknya tanpa rasa kekok. Nampaknya, Johan sangat bertanggungjawab bukan hanya sebagai seorang suami tapi juga sebagai seorang ayah. 

Tambah Ozlynn, Johan juga tidak kedekut dan selalu memberikan kad debitnya untuk Ozlynn berbelanja ketika 'me time'. Ozlynn juga mengambil kesempatan itu untuk menyatakan rasa syukurnya kerana mempunyai suami sebaik Johan. 

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata rakan selebriti dan netizen memuji sikap Johan dan berkata bahawa rezeki keluarga mereka sentiasa mencurah-curah kerana Johan yang sentiasa ikhlas dan tidak kedekut kepada isteri dan anak-anaknya. - CARI

Sumber: Instagram Jozlynnhanania


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nakkomenjugak 26-5-2022 10:21 AM
Gegadis be like

moga Allah bless my life with husband macam ni

which is I agree
Quote deebiz14 26-5-2022 10:28 AM
Mmg best kalau dapat lakik camni.

Tapikan... mohon la Ozlynn ni stop humblebragging. Diam2 sudehlah. Galak sangat dan skaligus ko da memberi ruangan kat si natang2 pelakor suh aim lakik ko. Bila kene baru padan muka. Time tu karangan menjela gak ke nak blame pelakorr?
Sekian kebimbangan meols... eh, bimbang kerr?
Quote Thunderclouds 26-5-2022 11:12 AM
Ramai ja ppuan tok laki layan mcm ni. Tp xbuat content. Syg laki oooiii..xmemasal kna caras
Quote dejure 26-5-2022 11:15 AM
Punyalah si johan ni nk menjaga si aib si ozlyn ni smp mengaku anak yg first tu anak dia dan dah nikah lama..laki mcm johan ni mmg jenis yg tak kuasa nak melayan tp kau tunggu ajelah nnt dia jumpa perempuan yg pandai jaga hati dia masa tu nnt bye2 ajelah ozlyn ni.
Quote elzy 26-5-2022 11:16 AM
Kalau ambil kad pergilah shopping bila swipe card duit takde tak guna jugak ikut cara Johan..
Pastikan laki tu mampu fefeeling cara Johan ni..
Quote dekmieDandy 26-5-2022 12:48 PM
second pic teringat kat pondan bekas PA fazura dulu

benda tah nama dia
Quote petpot 26-5-2022 12:50 PM
dekmieDandy replied at 26-5-2022 12:48 PM
second pic teringat kat pondan bekas PA fazura dulu

benda tah nama dia

Si dasha yer hahaha
Quote petpot 26-5-2022 12:52 PM
dejure replied at 26-5-2022 11:15 AM
Punyalah si johan ni nk menjaga si aib si ozlyn ni smp mengaku anak yg first tu anak dia dan dah nik ...

kan. baik tahap dewata johan. maken besar si sulung tu maken ada miripan si jantan taguna tu.
tp uolss jgn la doa bebukan utk deyall.
i suka tgk family deyall even kekadang ozlyn mcm over sikit tjk terpaling humble
tp humble tp tjk tp tjk tp humble. ehhh. kuaserrrrr.
Quote adeqbun 26-5-2022 12:54 PM
Yelah..laki ko lah terpaling pemurah lagi penyayang lagi terkaya...anak2 ko lah terpaling verdik pandai bijak behave dan hebat..ko pulak terpaling mithali rempit
Quote dekmieDandy 26-5-2022 12:54 PM

yer lakot yang tu

yang chot saiful apek tu ingat lagi nama dia
Quote petpot 26-5-2022 12:57 PM
dekmieDandy replied at 26-5-2022 12:54 PM
yer lakot yang tu

yang chot saiful apek tu ingat lagi nama dia

yela si dasha sultan tu la rambut petak tu.
hahaha siot ehh chot saiful apek hahaha.
Quote Mademoisellee 26-5-2022 01:00 PM
Iols dah agak dah thread ni akan ada 2 jenis Komen iaitu:

1. Pasal anak first dorang
2. Penampakan ala ala Dasha Sultan
Quote jari10 26-5-2022 01:49 PM
adeqbun: Yelah..laki ko lah terpaling p ...


Ko pulak terpaling apa?
Quote MatDeghem 26-5-2022 01:59 PM
Ini kapel humblebrag terpaling....

bg mat tengok rumah berserak berterabooo. Johan nampak busokkk


Quote che-cikL 26-5-2022 02:23 PM
Alhamdulillah, syukur Allah bagi nikmat kat diorang.

Pernah gak scroll IG diorang ni lama dah dulu, nampak harmoni je. Tapi pastu dah tak scroll lagi (iols malas nak follow IG retis2), sebab rasa tak mampu nak buat macam diaorang asuh anak selepas solat Subuh tu. Iols rasa calang2 family tak boleh buat gitu. Makna kata, iols kagum tapi rasa intimidated, boleh gitu?

Quote kakasotong2 26-5-2022 02:28 PM
Edited by kakasotong2 at 26-5-2022 02:29 PM

Johan ni very the family man ye. Johan ni selain dr kes dia mengamuk kt director tu, yg lain bersih je rekod dia lg2 jenis bukan kaki perempuan xhadap nak berbini hot lawoo gitu. Dia pun sama2 busuk dengan Ozlynn tu. Walaupun Ozlynn perangai bingit, kira berjaya lah family diorang ni didik anak2. Suka meols tengok anak sulung deyols. Contoh didikan yg baik dari ibubapa
Quote makadek 26-5-2022 02:32 PM
Lor laki aku pn ng card tp berpada je nk belanja
Ko habiskan ko missnsoru
Quote kakasotong2 26-5-2022 02:35 PM
deebiz14 replied at 26-5-2022 10:28 AM
Mmg best kalau dapat lakik camni.

Tapikan... mohon la Ozlynn ni stop humblebragging. Diam2 sudehla ...

Meols rasa dari dulu perangai sheols xberubah ye, suka humblebragging. Tapi sampai skrg helok je diorang laki bini hidup bahagia aman damai. Kiranya Johan la jenis xmelayan. Kalau melayan, mungkin menjadi kan. Susah nak jumpa suami mcm ni sekarang. Meols puji Johan la memang betul2 sayangkan bini dia
Quote sue_liah 26-5-2022 02:47 PM
memang kena ada ye benang retis2 budiman, pemurah, laki solehah

Lihat semua komen(49)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 03:19 AM GMT+8 , Processed in 0.069352 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top