CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Janda Paling Ku Tunggu,"- Bekas Kekasih Tunggu Masa Nak Kahwin Sera, Sedia Jadi Pengganti Shuk

25-5-2022 05:50 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6598| Komen: 34|Original author: Saiful

Description: Sampai sekarang status rumah tangga Shuk Shar dan Sera masih menjadi tanda tanya.
Sampai sekarang status rumah tangga Shuk Shar dan Sera masih menjadi tanda tanya.

Dah cerai ke belum cerai ke hanya mereka berdua yang tahu.


Baru-baru ini ada sebuah video tular di TikTok, memaparkan Sera dikatakan keluar dating dengan seorang jejaka.

Foto: IG

Difahamkan jejaka berkenaan merupakan bekas kekasihnya.

Dlam video berkenaan, dia juga memberitahu sedang menunggu Sera dan sanggup menjadi pengganti suaminya.

"Janda yang paling ku nantikan, Ex paling gilak. Walau ex tetap sayang, kita kawan balik samapi kahwin ok," tulisnya.




Di ruangan komen ramai yang terkejut melihat kemesraan mereka berdua.

Malah ramai juga memberi restu sekiranya mereka bersatu.


Kalau itu yang buat bahagia, apa salahnya tak gitu? Cuma kalau salah satu gimik marketing lagi tak tahulah pula kan. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote suterabiru123 25-5-2022 07:59 PM
Janda birah
Quote Nham22 25-5-2022 08:04 PM
Uihhh... Janda banyak duit lain mcm prNgai
Quote TerataiMelur02 25-5-2022 08:06 PM
Erkkk.. Ok.
Kawin la lepas tu jangan meroyan dah sebab laki ko bukan retis
Quote Rogue98 25-5-2022 08:18 PM
Content jer ni....account created utk post video ex shuk jer...terdesak sangat nak naikkan nama..
Quote timah03 25-5-2022 09:07 PM
Macam tak semenggah je laki tu...
Perempuan ni jenis mengelupur la...step by step la sis...
Intan dulu tak ada pun buat cheap marketing...
Quote zuriey 25-5-2022 09:26 PM
Bodoh ppuan jelek
Quote cheezel 25-5-2022 10:21 PM
Murah
Quote putu 25-5-2022 10:22 PM
Alahai xclassynyaa
Quote buapakperut 25-5-2022 11:53 PM
So cringey.
Quote makadek 26-5-2022 01:05 AM
Selekeh comot bontot kepeng je
Sah tak emsem
Quote prettyuglybabe 26-5-2022 11:04 AM
low class betul pompuan desperate macam ni demi nak tarik perhatian suami..
padan la laki kau payah betul nak tinggalkan skandalnya tu..
Quote nooriesz 26-5-2022 11:22 AM
eiiyuuwww.. low class la janda ni.. chill skit x boleh kee..
Quote pembacagosip 26-5-2022 02:39 PM
ngantuknya....nguapan skala 10
Quote ellejo 26-5-2022 02:41 PM
rupa dahla takde dan below par, cuba jadi perempuan yg menyenangkan.
Quote nawtylulu 26-5-2022 03:05 PM
alaaaa x hbes lg. desperate sgt mkcik sorg ni.. scandal pon kecoh, berpisah pon kecoh ni da nk ade pngganti pon x hbes lg.. apoooo
Quote angelofish 26-5-2022 03:15 PM
laki tu kaya ke miskin? kalau miskin tak payah la
Quote seri_melati 26-5-2022 03:16 PM
dah janda ke? cuba bawak2 bertenang post pasal laki or lelaki. Kecoh arrr
Quote AshkieLa 26-5-2022 03:21 PM
kosser lah..
janda yg lawa2 mcm kaka ratu, gee latip, jena jen, ritrude pun tak hadap nak buat content gini...
tapi yerla kan.. sbb minah ni tak lawa, tu pasal peel low class...
Quote kakakko 26-5-2022 03:40 PM
Benda ni Sera oiiii...

Lihat semua komen(34)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 08:19 PM GMT+8 , Processed in 0.097203 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top