CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Aku Tak Pantang Langsung,"-Baru Beranak, Syatilla Melvin Dah Keluar Jalan-Jalan Cari Barang

24-5-2022 05:55 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 11743| Komen: 130|Original author: Saiful

Description: Syatilla Melvin baru sahaja melahirkan anak ketiganya 9 Mei lepas.
Syatilla Melvin baru sahaja melahirkan anak ketiganya 9 Mei lepas.

Baru-baru ini di Instagram, Tilla mendedahkan yang dia langsung tak berpantang.



Foto: IG

Ada peminat yang tanya, "Apa yang Tilla suka tentang berpantang?"

Isteri kepada Shaheizy Sam ini jawab, "Suka semua sebab aku tak pantang langsung."




Lagi menguatkan bukti, ada peminat yang mendedahkan dia terjumpa Tilla di sebuah pusat membeli belah Melaka.

Sementara itu ada yang bertanya kos bersalin Tilla.


Jawabnya, kos keseluruhan dia bersalin secara pembedahan atau ‘caesar’ sama harga dengan sebuah motosikal berkuasa tinggi jenama Yamaha.

Berpantang dah keluar beli barang, Wah, kuat betul badan Tilla tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Dredy 24-5-2022 09:58 PM
Hmmm siann
Quote mh17 24-5-2022 11:21 PM
Ape nak heran??
Quote kuzaime 24-5-2022 11:24 PM
Lantak kaulah..badan kau bukan badan aku
Quote aHoi83 24-5-2022 11:27 PM
Kira tak perlu la cuti bersalin lepas ni
Quote captainQUE 24-5-2022 11:45 PM
Persoalan I kepada semua ibu ibu muda baru bersalin atau dah lama bersalin, Kenapa dorang ni bangga sangat tunjuk dorang Tak pantang??? Bukan tilla ni je, tapi ramai…
Quote evlinne 25-5-2022 12:42 AM
captainQUE replied at 24-5-2022 11:45 PM
Persoalan I kepada semua ibu ibu muda baru bersalin atau dah lama bersalin, Kenapa dorang ni bangga  ...

Nak tunjuk depa kuat
Kosserrr. Duk rumah rehat2, tido lagi best time pantang
Dah la czer payah nak melangkah, nak jaga luka lagi
Quote ellejo 25-5-2022 12:48 AM
kalau rasa lifestyle sebelum beranak mmg sihat x perlu pantang. contoh kerap bersenam, hari2 kegel, ke sauna, jaga pemakanan etc etc
Quote sharlenetexas 25-5-2022 12:50 AM
Dah hilang ke sakit kepala dan tulang belakang sampai takleh susukan baby?

Quote Rogue98 25-5-2022 01:01 AM
Tak tentu arah lah dia ni. Haritu dia duk hotel kan sbb alahan duduk rumah sendiri...siap bwk TV besar masuk hotel...TV hotel kecik sgt utk dia.. Skrg dia takleh menyusukan anak ..sakit kepala lah...tapi gigih nak tunjuk org dia kuat...ntah apa2..
Quote Gomea 25-5-2022 01:09 AM
evlinne replied at 25-5-2022 12:42 AM
Nak tunjuk depa kuat
Kosserrr. Duk rumah rehat2, tido lagi best time pantang
Dah la czer payah na ...

Iols tak reti nak pantang2 ni. Sebab iols jenis aktif. Bile duduk relaks rasa macam tak best pulak. Lagipun iols kesian pulak kat mertua terkedek2 nk jaga iols dengan baby.
Quote faraway1 25-5-2022 01:30 AM
Artis kot so semua kata menunjuk..

Kalau orang cam kita ni takda sapa peduli..

Mak mak zaman dulu tu, entah pergi bendang menoreh bagai lepas beranak. Terus basuh pinggan layan laki anak bagai..

Ni setakat jalan shopping..
Quote Chah21 25-5-2022 01:34 AM
evlinne replied at 25-5-2022 12:42 AM
Nak tunjuk depa kuat
Kosserrr. Duk rumah rehat2, tido lagi best time pantang
Dah la czer payah na ...

Knp u payah nk melangkah sis? Ada komplikasi apa2 ke?
Quote orkid_amani 25-5-2022 07:24 AM
Rugi la xberpantang..pantang ni nk rehat kan badan sebetulnya..
nk ada bonding dgn baby & reshape balik body kita
Bukan la semata diet makanan yg berkhasiat..time ni la nk pampered diri dgn sauna..mandi air herbs..bertungku..berbarut..sebab bila kita dah lepas time frame 'fasa berpantang' tu org dah xberapa care dgn kita..pandai² la kita handle baby & diri kita sendiri
Biasa dlm pantang org akn extra care utk kita..tlg jagakan baby..jagakan makan kita
Bila dah habis pantang tu..pandai2 la kita uruskan diri sendiri
Quote Minami2013 25-5-2022 07:42 AM
Ada je confinement lady jaga dan provide makanan berpantang kat dia kan. Dia yg rase badan dah fit. Keluar shopping je pun. Bkn buat kerja berat.

Anyway, comel baby salama
Quote auntyonion 25-5-2022 07:45 AM
Lantak kome lerr bingit
Quote Rachel_Green 25-5-2022 07:47 AM
masa muda memang kau tak rasa effect dia..tunggu la bila dah berusia sikit nanti..iolls bersembang dgn ramai orang2 yg sedang meningkat usia yg bercerita tentang betapa menyesal diaorang tak betul2 pantang masa lepas bersalin time muda2 dulu.
Quote purplelilac 25-5-2022 08:06 AM
Lps tu bawa keluar product. Tak pantang pilun masih bertenaga sbb adanya product itu
Quote rayna_raynes 25-5-2022 08:10 AM
captainQUE replied at 24-5-2022 11:45 PM
Persoalan I kepada semua ibu ibu muda baru bersalin atau dah lama bersalin, Kenapa dorang ni bangga  ...

mungkin sebab tengok makcik2 skrg pantang pun tetap sakit2 sebaik masuk usia 40an.
tak berbaloi seksa diri 44 hari


Quote chekacheku 25-5-2022 08:11 AM
Kalo rajin bersenam..badan ok je smpai ke tua..sakit2 org tua je la

Lihat semua komen(130)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 08:13 AM GMT+8 , Processed in 0.078487 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top