CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Isteri Haqiem Rusli Dikecam Seksi, Baju Ketat Melekap Sampai Tersembul Dada- Baby Bump Pun Dah Nampak?

23-5-2022 01:49 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9847| Komen: 88|Original author: Saiful

Description: Isteri Haqiem Rusli menjadi bualan hangat netizen selepas dia memuat naik beberpaa keping gambar semasa berbulan madu di Turki baru-baru ini.
Isteri Haqiem Rusli menjadi bualan hangat netizen selepas dia memuat naik beberapa keping gambar semasa berbulan madu di Turki baru-baru ini.

Ramai yang mendakwa pakaian yang dikenakan seksi. Ketat melekap sampai terserlah dadanya.



Foto: IG

Dalam gambar tersebut Anis Sofea memakai pakaian serba hitam yang ditutup dengan jaket berwarna coklat.


Namun jaket tersebut tidak dizip sepenuhnya dan ternampaklah bentuk yang tak sepatutnya.

Ada juga gambarnya seluar ketat hitam nipis dan dipadankan bersama kasut but potongan tinggi namun sudah dipadam kerana dikecam.

Antara komen:



Sementara itu peminat juga kecoh bila ternampak baby bump Sofea. Benar hamilkah?


Bagaimanapun setakat ini tiada pengesahan dari pasangan ini. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dewi_rina 23-5-2022 01:51 PM
Hujung2 cakap sy masih muda, masih baru dalam memakai tudung.. Ko dgn bini yonniboi sesuai berkawan
Sama je perangai dua2
Quote Cokoro 23-5-2022 01:52 PM
Gigih jaket bulu bulu takpelah dik asalkan smpai turki. Akak ni yg dok pnh smpi lg tgk je lah mampoo
Quote mawardia 23-5-2022 01:53 PM
Dik kiki nak jd bapak dah keww
Quote tomaz 23-5-2022 01:54 PM
Dada? Mana?
Quote b_n_c 23-5-2022 02:12 PM
Cokoro replied at 23-5-2022 01:52 PM
Gigih jaket bulu bulu  takpelah dik asalkan smpai turki. Akak ni yg dok pnh smpi lg tgk je lah mam ...

ok, aku penat rupanya....

aku terbaca komen ko ni "gigih gigit jaket bulu bulu"...jenuh aku scroll gambor 5,6 kali nk tgk dia gigit jaket bulu...arghhhhhh rupanya aku dh tingtong
Quote kikyou 23-5-2022 02:32 PM
sibuk jelah netizen ni. btw, bila dah ada baby bump, x lawa plak pakai melekap mcm tu
Quote bahagiaselalu 23-5-2022 02:34 PM
budak terkejut budaya tu.... baru nk ups... feeling2 barat.. kalau aku ni jadi suami dia dah marah dah org tgok buah dada isteri uhuhuh
Quote ketupatnasi 23-5-2022 02:38 PM

ahahaha.
Cari jugak tadi..
Quote tuttt 23-5-2022 02:39 PM
Lol jantan ni ke yg dulu gigih edit gambar peminat yg tak bertudung klau nk post kt ig. Jantan ni ke yg ckp takkan up gmbar pempuan tak bertudung di ig beliau. Hujung2 ambik perempuan bertudung express buat bini. Dasar budak tak matang acah depression
Quote SherryZass 23-5-2022 02:45 PM
dia pakai inner warna hitam sahaja ke kat dalam jaket color nude tu? Tengok dari atas ke kaki sejenis je
Quote 4cupcakes 23-5-2022 02:52 PM
Xperasan baju dah xmuat kot.. ampunilah dik kim
Quote Burong_Hantuk 23-5-2022 02:55 PM
muntah aku
Quote cmf_PariS 23-5-2022 02:59 PM
kan aku dh pernah komen.. pakai sock nipis hitam bajet tutup urat... org p sana pakai biasa2 kau dgn bulu bagai hahahahahaa kesian kau dekkkk
Quote kaoru44 23-5-2022 02:59 PM
Awat bini dia tulis caption ejaan mcm tu[em:12:]
Quote syamzana 23-5-2022 03:09 PM
garunk????????

ape ke bodoh sgt kau mengeja dekkkk
Quote Nenolen 23-5-2022 03:19 PM
kepamsss…
Quote pittjie 23-5-2022 03:21 PM
Motif berjaket bulu2 di musim spring??
Quote LadyCarefree 23-5-2022 03:22 PM
tuttt replied at 23-5-2022 01:39 PM
Lol jantan ni ke yg dulu gigih edit gambar peminat yg tak bertudung klau nk post kt ig. Jantan ni ke ...

Tangan nampak sikit tang wrist pon sibuk cover2 hitamkan.
Quote LadyCarefree 23-5-2022 03:22 PM
syamzana replied at 23-5-2022 02:09 PM
garunk????????

ape ke bodoh sgt kau mengeja dekkkk

Biasanya kalau eja gitu maknanya bukan betul2 la.

Lihat semua komen(88)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 05:21 AM GMT+8 , Processed in 0.075775 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top