CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dah Elok Berselendang Sebelum Ini, Daiyan Trisha Tayang Bahu Pula!

20-5-2022 01:42 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3745| Komen: 28

Description: Daiyan Trisha sekali lagi mengundang perhatian ramai apabila memuat naik beberapa keping foto memakai dres hitam yang agak terdedah dan menyerlahkan bahagian bahunya.
Daiyan Trisha sekali lagi mengundang perhatian ramai apabila memuat naik beberapa keping foto memakai dres hitam yang agak terdedah dan menyerlahkan bahagian bahunya.


Disebabkan baju sebegitu, segelintir netizen mula meluahkan rasa kurang senang dengan penampilan Daiyan yang dianggap seksi.


Kredit foto: IG Daiyan Trisha

Mungkin fesyen sebegitu jauh menyimpang daripada imej umrahnya baru-baru ini yang sopan berselendang dan berjubah.

“Sebelum ini elok bertudung litup. Balik saja ke sini terus tak cukup kain,” komen netizen.


Mungkin jangkaan peminat terlalu tinggi untuk Daiyan. Harap ramai juga yang faham situasi Daiyan, dia tengah popular. Banyak mewakili jenama terkenal.

Daripada mengecam pelantun lagu Penat itu, lebih baik mendoakannya agar terbuka hati untuk bertudung suatu hari nanti.


Kredit foto: IG Daiyan Trisha

Hendak berubah pun tidak boleh terlalu mendadak, takut jadi sementara saja.


Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SherryZass 20-5-2022 01:54 PM
dol. bukan memang dia ni dah sedia seksi ke???? Berhalusinasi kah netizen ni?? Setakat berselendang/berturban tutup rambut bukan bertudung litup yachhhh
Quote msdummy.2018 20-5-2022 03:05 PM
Orang sekarang buat tanah suci mekah tuh mcm g holiday kat paris kan? Sedih
Quote bankerpencen 20-5-2022 03:29 PM
Dia ni macam try hard. Susah nak suka… nak bajet fashionista, macam hauk je style dia pakai
Quote hasniey 20-5-2022 03:41 PM
msdummy.2018 replied at 20-5-2022 03:05 PM
Orang sekarang buat tanah suci mekah tuh mcm g holiday kat paris kan? Sedih

Org byk duit kan..g utk feeling2 sucikan dosa.lepastu shopping2.
Balik lupa dah.next year pergi lg.
Quote msdummy.2018 20-5-2022 03:49 PM
hasniey replied at 20-5-2022 03:41 PM
Org byk duit kan..g utk feeling2 sucikan dosa.lepastu shopping2.
Balik lupa dah.next year pergi lg ...

Orang yg betul2 nk pergi tp xder duit? Tuh satu halll

Hal yg paling mustahak, aku rasa mcm hurmmm...apa guna berhbs duit pergi mekah tp balik mcm sama jer...
Quote MsJules 20-5-2022 05:35 PM
Dia memang sexy je...

Takde pong dia nak bertudung bagai tu semua fashion je...
Quote Buritan 20-5-2022 06:09 PM
SherryZass: dol. bukan memang dia ni dah s ...
SherryZass: dol. bukan memang dia ni dah s ...


Lantak dia laa nak tayang punai pun
Quote mendeluk 20-5-2022 06:23 PM
Actually ibu dia tak suka dia ini pakai sexy sexy.
Quote DianaSaksen 20-5-2022 07:19 PM
Takpe daiyan I sokong you
You still young
Kalau bertudung takde job
Jadi duta brand antarabangsa
Quote Joysparta 20-5-2022 07:40 PM
tek cik..
Quote cmf_premierleag 20-5-2022 07:42 PM
muka dia seiras instafemes Imanopie yg bff kasihleona anak azhar sulaiman tu. iman tu skang study kt london
Quote kalchi 20-5-2022 08:21 PM
mendeluk replied at 20-5-2022 06:23 PM
Actually ibu dia tak suka dia ini pakai sexy sexy.

Adik dia yg pakai tudung tu manis...suka tgk.
Quote Nenasketum 20-5-2022 08:27 PM
Dia ni berlakon tak ada jiwa, kosong, hollow, yawn!!!
Quote naina 20-5-2022 11:31 PM
Try hard lagi sisterrr..kurang perhatian tu
Kurang kasih sayang pun ya
Ni lah orang kata pergi mekoh hanya melancong tanpa.hayati Betol2
Banyak duit memang xkisah
Orang susah yang Betol2 usaha pergi tak sama rasanya
#donekomensetajahjadian
Quote immaryjane 21-5-2022 01:04 AM
cmf_premierleag replied at 20-5-2022 07:42 PM
muka dia seiras instafemes Imanopie yg bff kasihleona anak azhar sulaiman tu. iman tu skang study kt ...

Cantik betul budak tu. Nampak mahal coz tde buat bnde merepek2 mcm bff dia.
Update pn kureng. Sekali upload gambar beratus ribu likes.
Study london ke? Harap2 jangan balik lepas tu jadi influencer
Quote nakkomenjugak 21-5-2022 10:05 AM
ni daiyan nokkkksssss
bukan nurul izzahhhhhh
netijen expect hapooooo
Quote cmf_premierleag 21-5-2022 10:36 AM
immaryjane replied at 21-5-2022 01:04 AM
Cantik betul budak tu. Nampak mahal coz tde buat bnde merepek2 mcm bff dia.
Update pn kureng. Seka ...

Yup, dia further study kt london now.
Unlike her bff tu, entah study ke mana, asyik tiktok jah
Tp yup,mmg cantik and skali dia upload tiktok, wow beratus ribu likes and ribu2 komen.sbb dia jarang bertiktok, so ms dia balik KL utk raya, mmg tetibe dia tunjuk dia dh smpi KL, mmg beratus ribu likes weh.leona pun kalah.
And ms dia tunjuk abah dia kt KL, ramai lak yg panggil abah mertua bagai
Even the girls lain pun mmg girl crush dgn dia
Akak pun minat sheols sbb dia nmpk cool dan tenang je
And mmg ramai ckp muka dia mcm daiyan trisha tp in smaller/mini version
Quote immaryjane 21-5-2022 02:08 PM
cmf_premierleag replied at 21-5-2022 10:36 AM
Yup, dia further study kt london now.
Unlike her bff tu, entah study ke mana, asyik tiktok jah
Tp  ...

Girl macam gini la yg kureng sekarang. Skrg semua pakat tunjuk semua bnde.
Bdk ni mmg kureng update, so buat org tertunggu3 dia. Beauty with brain, even toktik pn tk ley lawan sebab toktik batak sgt bertiktok. Yes muke dia mmg iras daiyan versi cuter. Daiyan style pn lebih kurang dgn wan nur syaira tu.
Bff dia bukak bdk pandai jgk ke? Hujung2 dok uma bertiktok je? Tk kn tk further study ke mne2. Bkn nye tk ade duit.
Quote cmf_premierleag 21-5-2022 03:42 PM
immaryjane replied at 21-5-2022 02:08 PM
Girl macam gini la yg kureng sekarang. Skrg semua pakat tunjuk semua bnde.
Bdk ni mmg kureng updat ...


Ya..sbb iman ni jarang upload tiktok dan insta, so buat sume org tggu nk tgk her latest look etc.
Akak syak parents dia strict kut suruh fokus stadi je skang ni
Bff dia tu dah mcm kemaruk nk glemer je.mmg la kaya raya kan.tp normally anak2 orka baya2 dia mmg dh ramai fly utk further stadi.
Her twin tu nmpk la serius gak kan dgn life ni.
But good for Iman.just fokus study je la skang ni.
Blk london nanti mesti dia takkan bertiktok mcm sblm ni
So again, buat sume org tertunggu2
And her likes ms dia tunjuk KLIA tu, terus cecah 100k+++ in 30min ja ya
Mmg influencer betul Iman ni

Lihat semua komen(28)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 02:36 PM GMT+8 , Processed in 0.077466 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top