CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dah Lama Pun" - Iesya Toh Sahkan Bekas Isteri Fauzi Marzuki Isteri Baru DS Najib

20-5-2022 09:57 AM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 18236| Komen: 152|Original author: kp5x

Description: Telah lama kedengaran desas-desus mengenai mantan PM 6, Dato' Sri Najib Razak yang dikatakan telah berkahwin lain namun ianya kekal sebagai hanya khabar angin sehinggalah bekas pengacara Selamat Pagi ...
Telah lama kedengaran desas-desus mengenai mantan Perdana Menteri keenam, Datuk Seri Najib Razak yang dikatakan telah berkahwin lain, namun ianya kekal sebagai khabar angin sehinggalah bekas pengacara Selamat Pagi Malaysia, Iesya Toh 'mengesahkan' perkara tersebut.

"Dah lamaaa pun... benda halal...Bukan gf, bukan scandal.. Depa punya viral, mcm DSN sorang je ahli parlimen kawin lebih"

Begitu kapsyen ditulis Iesya Toh menerusi satu muat naik entri di laman Instagram miliknya yang disertakan gambar DS Najib berdiri di samping seorang wanita yang sedang memaut lengannya. 

Turut sama di dalam foto tersebut empat individu, dua lelaki dan dua perempuan dipercayai anak kepada 'isteri' barunya itu. Kesemua mereka sedondon berpakaian warna hijau.


Foto : Iesya Toh

Menerusi komen-komen netizen, dikatakan pernikahan DS Najib dan 'isteri' barunya itu dilangsungkan lebih setahun lepas ketika PKP dan menjawab soalan netizen yang bertanyakan siapakah gerangan wanita tersebut, "janda Fauzi Marzuki komposer", kata Iesya Toh. 

Sementara itu, memetik Sinar Harian, bekas pegawai khas DS Najib yang juga merupakan Ketua Penerangan BN Selangor, Isham Jalil berkata, DS Najib berhak memilih kebahagiaan untuk diri sendiri dan jika gambar (viral) itu betul dan ianya betul yang DS Najib telah berkahwin lain dan dia bahagia, dia turut tumpang gembira. - CARI


Foto : Iesya Toh



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ifanonline 20-5-2022 10:03 AM
harap ramai lagi lelaki2 malaysia mengikuti jejak langkah najib mengambil janda dan andartu sebagai isteri ke 2, 3 dan 4
Quote ctaz 20-5-2022 10:04 AM
perghhhh...tahniah....
bosskurrrr
Quote tripleid 20-5-2022 10:08 AM
tak takut ke tok laki bakal kena sumbat dlm sg.buloh pas ni
Quote JunkMail 20-5-2022 10:10 AM
Tahniah bang Jib dan kak mah... Dah tak sunyi lagi lah gini
Quote tripleid 20-5-2022 10:14 AM
mojarean_X replied at 20-5-2022 10:10 AM
Dia kahwin dh lama lah. Bkn baru pun

bkn ke dlm islam kalo kawin kena war2kan ke..knp bossku kawin senyap2 hingga menimbulkan spekulasi ummah
Quote alesandra 20-5-2022 10:14 AM
Aku pun x paham nape susah sgt nak ngaku. bukan salah dosa pun.halal je. dari menutuh secara haram. dgn bini mcm rosmah, dgn pe'el gatai miangnajib sejak dari muda ada rase mustahil ke
Quote Nnasda53 20-5-2022 10:37 AM
Tahniah.
Bini bernombor ke tak pandai2 lah bini2 pok jib ni nak settle sendiri.
Quote prettyuglybabe 20-5-2022 10:40 AM
kalau lobai pasang bini 3 4 kemahen tak cukup tanah kome mengutuk
Quote harkktuih 20-5-2022 10:40 AM
kak mah benarkan pulak laki da kawen lain?
Quote kasibiman 20-5-2022 10:40 AM
JunkMail replied at 20-5-2022 10:10 AM
Tahniah bang Jib dan kak mah... Dah tak sunyi lagi lah gini

Hahahaha siot je
Quote kasibiman 20-5-2022 10:42 AM
prettyuglybabe replied at 20-5-2022 10:40 AM
kalau lobai pasang bini 3 4 kemahen tak cukup tanah kome mengutuk

Lobai bewok lidah bercabang.

Menyembur2 air liur pasal Jaga kebajikan janda anak kecik atau ibu tunggal... Balik2 anak Dara ditalanya.

Mmglah kene hencap
Quote kasibiman 20-5-2022 10:43 AM
Interesting.

Kak Mah janda.

Bini baru janda.

Baguslah ah jib gor.
Quote melinda_kerr 20-5-2022 10:44 AM
Siapa eisya toh ni?? Byk sgt aku tgk post die org repost
Quote Nnoor2 20-5-2022 10:50 AM
prettyuglybabe replied at 20-5-2022 10:40 AM
kalau lobai pasang bini 3 4 kemahen tak cukup tanah kome mengutuk

Haha...kann....ni umngok ni normal la...
Quote bulalof 20-5-2022 10:53 AM
mampu kata koooooooooo...........
Quote aHoi83 20-5-2022 10:54 AM
melinda_kerr replied at 20-5-2022 10:44 AM
Siapa eisya toh ni?? Byk sgt aku tgk post die org repost

Aku pun rase mcm dia mencapub utk semua isu
Quote ifanonline 20-5-2022 11:06 AM
mojarean_X replied at 20-5-2022 10:08 AM
Ambillah ifan. Bantulah andartu2 tersebut

tapi andartu tetek layut...
Quote AnBulisia 20-5-2022 11:13 AM
ni ex fauzi marzuki
yang kak mah kecoh kata ex farit ismet
memang taste ahjib gor ni kat bekas para seniman ke?
Quote stingerascal2 20-5-2022 11:21 AM
Edited by stingerascal2 at 20-5-2022 11:22 AM

Oh sekarang baru paham kenapa 120 juta debda belum start bayar even on instalment basis sehingga rayuan terakhir diketahui...

Tanggungan dah bertambah rupanya....




Kimarkkkkk betul

Lihat semua komen(152)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 07:55 AM GMT+8 , Processed in 0.075619 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top