CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

PU Riz Jadi Penampilan Istimewa, Jep laju 'Buat Kerja' Hiburkan Penonton

19-5-2022 01:28 PM| Diterbitkan: Cintaerina| Dilihat: 2535| Komen: 12|Original author: Cinta Erina

Description: Baru-baru ini rancangan Sepahtu Reunion Raya 2022 sekali lagi telah mencetuskan fenomena dengan gelagat Jep Sepahtu yang membuatkan para penonton tidak kering gusi menahan ketawa.
Sumber: Tiktok Mario Kartt


Baru-baru ini rancangan Sepahtu Reunion Raya 2022 sekali lagi telah mencetuskan fenomena dengan gelagat Jep Sepahtu yang membuatkan para penonton tidak kering gusi menahan ketawa.

Untuk pengetahuan semua, rancangan kali ini memaparkan ahli kumpulan Sepahtu bersama beberapa selebriti jemputan untuk memeriahkan lagi kisah-kisah yang dilakonkan dan dalam masa yang sama terselit pengajaran dalam kisah mereka.


Namun begitu, penampilan istimewa bagi episod kali ini membuatkan ramai terhibur dengan gelagat Jep yang pantas mendapat idea untuk menghiburkan lakonan mereka selepas kehadiran PU Riz atau nama penuhnya Haris Ismail di pentas.

"Di sini kita jual baju melayu, karpet tak ada", kata Jep.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen telah meninggalkan pelbagai reaksi dan kebanyakan terhibur dengan gelagat Jep yang pantas mengenakan PU Riz.

Sumber: Tiktok Mario Kartt


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ajinomotonosuga 19-5-2022 02:28 PM
Fucking rubbish
Quote taji2906 19-5-2022 02:42 PM

which one? hahahah
Quote immaryjane 19-5-2022 02:57 PM
Adakah lepas ni semua rancangan kt astro si bangla ni akan muncul? Ade deal lepas habis pantang ke ape ni? Back to back laki bini muncul sane sni kt tv.
Tak padan dgn tk nk life glamour yada yada.
Quote intan244 19-5-2022 06:56 PM
oo, program ni kot yg ada forumer cerita tgh tgk tv tetiba anak dia tanya mama, bangla pon boleh jadi artis ek. jujur betul kanak2x ya. terhibur sgt
Quote slyfynx 19-5-2022 08:52 PM
Waaaa, terhiburnye sanubari saya
Quote princessmiang 19-5-2022 09:50 PM
Ba wau tho wau ha. Pa wau kaf ya mim alif kaf. Sin ya alif lam ba ta wau lam sin alif mim pa ha ya nga ba wau kaf alif ba nun alif nga ta qaf ba ra fa hamzah ya dal ha nun ya. (Jari tengah dihulur)
Quote Nham22 19-5-2022 09:54 PM
Rubbishhhhhhhh... Ahhhh ckp pasal meriakkkk xbole... Bini ko tu 24hour meriakkkk boleh puleksss kannnn?
Quote jihyomelly 19-5-2022 09:57 PM
Nham22 replied at 19-5-2022 09:54 PM
Rubbishhhhhhhh... Ahhhh ckp pasal meriakkkk xbole... Bini ko tu 24hour meriakkkk boleh puleksss kann ...


kan.. berjemaah la kita menghulurkan jari seperti incess
Quote awanearisu 19-5-2022 09:57 PM
Banyak juga kena bahan. Tetapi tetap untunglah kerana masih dapat masuk kaca TV.
Quote mizruncing 20-5-2022 11:29 AM
dia ni mcm sanggup buat ape je demi glamour nk sama level ngan bini dia
Quote emera 20-5-2022 11:32 AM
Gambar bebird terbang nak kekuarkan kat tv?
Quote da_lynn 20-5-2022 11:50 AM
intan244 replied at 19-5-2022 06:56 PM
oo, program ni kot yg ada forumer cerita tgh tgk tv tetiba anak dia tanya mama, bangla pon boleh jad ...

Hahaha anak i ler tu.
spontaneous je keluar dari mulut dia.
Siap kata pandai pulak bangla cakap melayu

Lihat semua komen(12)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 12:01 PM GMT+8 , Processed in 4.669216 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top