CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Perempuan S*al,"- Isteri Mengamuk, Luqman Hafidz Didakwa Curang

17-5-2022 05:19 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 15120| Komen: 119|Original author: Saiful

Description: 20 Mac 2020, Luqman Hafidz selamat bergelar suami kepada Nurul Atiqah dan dikurniakan seorang cahaya mata.
20 Mac 2020, Luqman Hafidz selamat bergelar suami kepada Nurul Atiqah dan dikurniakan seorang cahaya mata.

Foto: IG


Panas, panas, panas bila baru-baru ini isterinya mendakwa pelakon filem Ola Bola ini curang dengan seorang wanita.

Di Instagram, Atiqah ada memuat naik paparan skrin menunjukkan profil instagram wanita yang didakwa menjadi orang ketiga.


Foto: IG


"Perempuan s*al," tulisnya.



Malah dia juga meminta wanita terbabit supaya menghubunginya semula

Atiqah juga bertindak menyimpan Insta Story tersebut dalam folder 'homewrecker'.




Tak dapat diapsatikan sejauh mana keruhnya hubungan mereka suami isteri.

Setakat ini bila jengah ke IG Luqman tiada apa-apa pula berkenaan isu ini.



Harap ada penjelasan daripanya tak lama lagi. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote redz85 17-5-2022 05:27 PM
ok dektu pompuan sial.. abis laki kau jantan apa?
Quote dreamcatcher 17-5-2022 05:29 PM
Macam2 hal raya2 ni
Quote minnie_mouse 17-5-2022 05:29 PM
redz85 replied at 17-5-2022 05:27 PM
ok dektu pompuan sial.. abis laki kau jantan apa?

Jantan tk guna.. a
Quote Buritan 17-5-2022 05:30 PM
redz85 replied at 17-5-2022 05:27 PM
ok dektu pompuan sial.. abis laki kau jantan apa?

Jantan kemaruk ................. pilih ajelaa.. nama aku pun ok cume buang an je...
Quote cicicumel 17-5-2022 05:32 PM
Marketing KoPi Rindu 3 in 1 ke
Quote ezacbee 17-5-2022 05:32 PM
2-2 salah, bukan pompuan je laki ko pun sama.
Quote Lelli 17-5-2022 05:33 PM
Baru je nk minat heolls ni lps layan Antara Ihklas dan Kaca kat tv Awesome bln puasa hari tu..ada perangai la plk..
Pangkah!!!
Quote missHaidiD 17-5-2022 05:33 PM
Mau dihantuk kn kepala kedua2
Quote Mary_jane 17-5-2022 05:37 PM
Takkan promo kupi sampai macam ni?
Quote bellaa 17-5-2022 05:52 PM
laki busuk macam ni tak layak utk direbutkan
bazir lendir je
Quote dua_chzy 17-5-2022 06:19 PM
Best woman wins.
Quote prettyuglybabe 17-5-2022 06:19 PM
ahli baru kelab bini bodoh ke..
Quote annehuda 17-5-2022 06:20 PM
Aku tak paham. Maksudnye bini die curang ngan perempuan lain ke?
Quote blueberry12 17-5-2022 06:26 PM
annehuda replied at 17-5-2022 06:20 PM
Aku tak paham. Maksudnye bini die curang ngan perempuan lain ke?

si luqman yg curang dgn eryn tu la kan. kenapa chuols boleh fikir sampai ke situ tu?hehh
Quote blueberry12 17-5-2022 06:29 PM
iols follow jgk si luqman ni.. suka dia masa tgk ola bola. antara artis yg paling takde kontroversi lah sblum ni. tup2 kawen. tup2 ade anak... tp xsangka lak tup2 mencurang

eryn ni pon satu management dgn luqman. Mind Order.  
Quote tikusmontok 17-5-2022 06:29 PM
annehuda replied at 17-5-2022 06:20 PM
Aku tak paham. Maksudnye bini die curang ngan perempuan lain ke?

Awat sis slow sgt ptg2 rembang ni?
Quote Normabaru 17-5-2022 06:31 PM
Nama ank xblh blah..


Feeling omputih pdhl parent dedua kepam sengkek

Punya la nk snap for the gram smpi ank xready tp dedua mak pak kiss ank smpi nmpk ank tu sengsara JD sandwich kat tgh

Quote Normabaru 17-5-2022 06:32 PM
blueberry12 replied at 17-5-2022 08:29 PM
iols follow jgk si luqman ni.. suka dia masa tgk ola bola. antara artis yg paling takde kontroversi  ...

Masa ola bola ni kaka g tgk dgn kawan..dorg mai..so tangkap pic skali..kaka suka yang hensem tu ape nama ntah..dia ni lead actor kan..lakonan best tp kepam..
Quote princessmiang 17-5-2022 06:33 PM
Jantan...asal dpt pefek fresh je sangkak lupa anak bini

Lihat semua komen(119)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 08:05 AM GMT+8 , Processed in 0.070628 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top