CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ramai Patah Hati Tengok Mk K-Clique Jalan Pegang Tangan Kekasih, Netizen Dakwa Siti Hajar Anak Orang Ternama Pahang

15-5-2022 04:06 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 13286| Komen: 93|Original author: Saiful

Description: Di Tiktok, tular sebuah rakaman yang menyaksikan MK K-Clique berjalan berpegangan tangan bersama kekasinya.
Di Tiktok, tular sebuah rakaman yang menyaksikan MK K-Clique berjalan berpegangan tangan bersama kekasinya.

"Ada yang patah. Bukan kayu, tapi hati,"tulis akaun sugardoll.finie.


Melihat di ruangan komen ramai yang sedih bila mengetahui penyanyi itu sudah berpunya.


Foto: IG

Walaupun nama kekasihnya, Siti Hajar sudah diketahui namun ramai yang kurang jelas dengan identiti sebenar wanita itu.

Ada yang mendakwa gadis berkenaan daripada keluarga ternama Pahang.




“Hajar ni cantik tau, lemah lembut. Low profile walaupun emak bapa dia orang ternama dia punya low profile kawan-kawan saja yang tahu.

“Dulu Hajar post dengan close friend je. Sekarang dah tak payah close friends," antara komen.



Sekejap lagi mungkin MK sendiri akan dedahkan siapa sebenarna kekasihnya itu. Kalau tak dedah pun ramai netizen boleh jadi penyiasat tak bertauliah. Tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Rogue98 15-5-2022 04:07 PM
Suka tengok MK berlakon...sweet jer...
Quote Parit.Hilton 15-5-2022 04:10 PM
apesal aku tengok gigi dia macam pelik
Quote ReginaGeorge 15-5-2022 05:55 PM
Memang gigi dia pelik
Quote auntyonion 15-5-2022 05:57 PM
Ada yg Kata dah tunanglah kawenlah
Quote Acikgomen 15-5-2022 06:05 PM
Rogue98 replied at 15-5-2022 04:07 PM
Suka tengok MK berlakon...sweet jer...

Meminta carutan betul komen chuols neh
Quote red_velvet 15-5-2022 07:18 PM
Edited by red_velvet at 15-5-2022 07:19 PM

Setiap Kali nampak dia ni Aku mesti ingat dia tengah tahan  bersin... Rasa macam nak tolong bersinkan je .. btw semoga cepat kawen n cepat bersara la ye dikkk
Quote she 15-5-2022 07:29 PM
Takde ke gambar jelas sikit awek dia
Macik tengok sipi2 tu macam kenal aje
Tapi takut salah orang nak spill kopi
Quote DianaSaksen 15-5-2022 09:09 PM
Mata aku rabun ke ?
Apasal nampak baby bump ?
Quote DianaSaksen 15-5-2022 09:21 PM
Minah ni anak tiri pelakon noniswara
Quote 4cupcakes 15-5-2022 09:42 PM
Nampak mcm iras kaka azraf.. haha.. MK buat gigi ke? Jadi mcm geng2 US dah
Quote cahaya_almas 15-5-2022 10:11 PM
Ramai betul ckp mk ni hsome..nape i tgk biasa2 shj...huhu...
Quote nakkomenjugak 15-5-2022 10:30 PM
Mestilaaahhhh
takkan nak gegadis marhaennnnn
baik sambar gegadis berduittttt
Quote sukacactus 15-5-2022 10:47 PM
Xpaham aku apa yg dipandang handsome pada mk ni
Bkn taste aku lah kot
Quote MarryPottet 15-5-2022 11:05 PM
DianaSaksen replied at 15-5-2022 09:21 PM
Minah ni anak tiri pelakon noniswara

Anak dato seri dr sheikh nordin lah ni ye
Rumah Aladdin yg famous kat temerloh tu dia punya. Ramai kata cantik, unik rumah tu tapi bagi aku serabut jah. Dari dekat nampak cam kuil. Interior lagi serabut dengan mosaic yg warna warni nampak murahan. Tak macam design kat iran or Morocco yg walau warna warni tapi tetap nampak cantik & sophisticated
FB_IMG_1652626247265.jpg

Quote Violacantik 15-5-2022 11:09 PM
Mcm kuil org india je.. Hahaha
Quote Aneem 15-5-2022 11:36 PM
Tak pernah minat mamat ni.
Jenis perasan hensem dan feeling hot sangat walaupunnn muka jenis kejung.
Senyum ke tak senyum ke sama je patternnya.
Untung la kaut anak org kaya ternama.
Senang hidup 7 keturunan.
Quote Myhappyending 15-5-2022 11:41 PM
Okla tu aweknya pon xdela lawa mana
Quote Nenolen 16-5-2022 12:10 AM
Parit.Hilton replied at 15-5-2022 04:10 PM
apesal aku tengok gigi dia macam pelik

sama kita…gigi dia mcm gigi kwn kaka…jenis rahang besar dan bukaan mulut pun besar…
Quote Nenolen 16-5-2022 12:11 AM
MarryPottet replied at 15-5-2022 11:05 PM
Anak dato seri dr sheikh nordin lah ni ye
Rumah Aladdin yg famous kat temerloh tu dia punya. Ramai ...

mati2 kaka ingat kuil tadi…

Lihat semua komen(93)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 07:18 AM GMT+8 , Processed in 0.193827 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top