CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kot Kot Nak Jadi Berempat Tak Lama Lagi" – Fazura Beri Hint Mahu Anak Kedua?

13-5-2022 01:34 PM| Diterbitkan: Cintaerina| Dilihat: 16620| Komen: 208|Original author: Cinta Erina

Description: Siapa yang tidak kenal Fazura? Namanya cukup dikenali kerana bakat lakonannya yang tidak asing lagi dalam industri seni.
Sumber: Instagram Fazura


Siapa yang tidak kenal Fazura? Namanya cukup dikenali kerana bakat lakonannya yang tidak asing lagi dalam industri seni. 

Sikap ramah dan merendah diri yang sering ditunjukkan Fazura membuatkan begitu ramai peminat berasa senang untuk mendekatinya.

Sumber: Instagram Fazura


Kepada yang tidak tahu, pada 2017, Fazura berkahwin dengan pilihan hatinya yang juga merupakan seorang pelakon terkenal iaitu Fattah Amin. Hasil perkahwinan, pasangan ini dikurniakan permata hati sulung diberi nama Nur Fatima Aisya.


Terbaru ini, Fazura sekali lagi menjadi perhatian apabila dia memuat naik video terbaru di akaun Instagram miliknya. Menerusi video itu, kelihatan Fazura sedang berjalan bersama Fattah Amin sambil mendukung anak mereka.

Sumber: Instagram Fazura

Yang menarik perhatian netizen adalah kapsyen ditulis Fazura seolah-olah mereka sedang dalam perancangan untuk mendapat cahaya mata kedua. Fazura juga meminta rakan artis dan netizen untuk mendoakan yang terbaik. 

Video yang dikongsikan Fazura kini mendapat 655 ribu tontonan dengan hampir 800 komen daripada netizen yang mendoakan semoga dipermudahkan urusan mereka untuk menimang cahaya mata kedua. - CARI

Sumber: Instagram Fazura


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AlyaAsylo 13-5-2022 03:59 PM
Amin ya rabbal alamin..
Quote fossil 13-5-2022 04:03 PM
Aamiiin....suka pasangan wangi ni..3 beranak wangi dan tak over nak umum jumlah kutipan duit raya anak..hahahhahahahah
Quote Piramida 13-5-2022 04:04 PM
Alamak... Soon menggelenyar lah pula yg hat satu lagi.. Nak jugekks.
Quote GegarVaganja 13-5-2022 04:06 PM
Terus ada yang umumkan pregnant anak kedua kang, walaupun masa preggy anak pertama acah-acah merahsiakan, tapi sebuk duk mengusap di khalayak ramai.

Quote makcun14 13-5-2022 04:17 PM
Jah Lop  baca ni, terus tak buang masa gari laki kat katil . Nahas pensyarah shoplot dikerjakannya
Quote cikus 13-5-2022 04:29 PM
Abesla bini jah...jahbungkuz nk lwn seteru...ikat kat kepala katil
Quote Incanto 13-5-2022 04:36 PM
makcun14 replied at 13-5-2022 04:17 PM
Jah Lop  baca ni, terus tak buang masa gari laki kat katil . Nahas pensyarah shoplot dikerjakannya

muahahahhaha...tak boleh keluar beli beras sampai jah peknan no 2
Quote prince_marhaen 13-5-2022 04:43 PM
Pleaseeee proceed, breed more beautiful babies please...dah lah wangi...tak berangan, baju elok2...

Habislah....malam ni bini jahlop si punai kena kerja habis2an demi nak berempat pulak...manakala mamatut rimau tonggeng pula akan memberi tips makanan cepat sihat lepas bersalin sambil-sambil hint muka Billie Ain 14K sebelah kanan....dah menggelupooo nak upload tapi takut ngan bini jah.. haha
Quote Normabaru 13-5-2022 04:44 PM
Kaka norm doakan di hari jemahat molia ni fazzy dpt twinnie..sepasang laki pempuan.hehehe
Quote nakkomenjugak 14-5-2022 03:39 PM
Get redi lecturer shoplot
Quote JiEunTak 14-5-2022 03:45 PM
Kenapa aku tgk mcm Faz dah ada isi...cuma mebi dia x confirm lagi....
Apa2 pun age is catching up, moga dimurahkan rezeki depa 2 laki bini ....
Syok tgk family faz, tambah sorang lg meriah
Quote jihyomelly 14-5-2022 03:48 PM
Piramida replied at 13-5-2022 04:04 PM
Alamak... Soon menggelenyar lah pula yg hat satu lagi.. Nak jugekks.

hahaha terus proceed kena awal b4 paz mana bleh kalah terpaling kan
Quote Normabaru 14-5-2022 04:04 PM
Pandai kaka Faz jaga lakinya...

Dr berlemuih..now dh wangiiii
Quote princessmiang 14-5-2022 04:07 PM
Konfem malam ni jah panjat pensyarah kanan
Quote Masukkeluar 14-5-2022 04:25 PM
cheeky betul si timoh ni. walaupun ada forumer yg ckp timoh tak berapa comel tp aku suka bdk cerdik cmni hahaha. mcm aafiyah.

fazura fattah ni mmg kalau bercuti selalu angkut family mertua ipar duai ke? kalau aku, aku rimas. aku bercuti dgn laki dan ank aku je. hahhaa.
Quote _kelly 14-5-2022 04:33 PM
Normabaru replied at 14-5-2022 04:04 PM
Pandai kaka Faz jaga lakinya...

Dr berlemuih..now dh wangiiii

kenapa nak hencap..elok je gamba ni
Quote Hypothetically 14-5-2022 04:33 PM
Masukkeluar replied at 14-5-2022 04:25 PM
cheeky betul si timoh ni. walaupun ada forumer yg ckp timoh tak berapa comel tp aku suka bdk cerdik  ...

Timah - A for appushhh. So cute.
Quote Normabaru 14-5-2022 04:36 PM
Edited by Normabaru at 14-5-2022 06:38 PM
_kelly replied at 14-5-2022 06:33 PM
kenapa nak hencap..elok je gamba ni


Fazzy lawa..fattah biasa je..xterpancar aura..now yes..herlok awang ni

Ps: ayat hencap tu kaka copy Dr benang dlu2..org hencap fazzy rapat dgn fattah masa hsc..kan beza font tu hehehe
Quote Meiizu 14-5-2022 04:39 PM
Beranaklah faz selagi mampu fizikal,harta & masa

Lihat semua komen(208)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 07:19 AM GMT+8 , Processed in 3.768877 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top