CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Pemandu Sakit Hati Kereta Sebelah Himpit Sampai Langgar Kotak Parkir

12-5-2022 06:10 PM| Diterbitkan: Agent13k| Dilihat: 1051| Komen: 15|Original author: Agent13k

Description: Kalau belajar di kelas memandu, sudah tentu akan ada tenaga pengajar akan mengajar cara untuk meletakan parkir secara betul dan memandu secara berhemat, tetapi nampaknya tidak semua apa diajar itu aka ...
Kalau belajar di kelas memandu, sudah tentu akan ada tenaga pengajar akan mengajar cara untuk meletakkan parkir secara betul dan memandu secara berhemat, tetapi nampaknya tidak semua apa diajar itu akan digunakan selepas mendapat lesen memandu.

kredit foto: TikTok


Menurut laporan dari Redaksi, baru-baru ini ada video tular di video sosial TikTok yang memaparkan seorang pengguna TikTok yang sakit hati melihat keretanya dihimpit oleh kenderaan lain, perkara itu menyusahkan pemandu itu dan isterinya.


Difahamkan, kereta miliknya itu dihimpit dengan kereta lain, tambahan pula penumpang tidak boleh masuk ke dalam kereta itu kerana kenderaan itu parkir begitu rapat dengan pintu penumpang tersebut.

Kredit Foto: TikTok


Menjengah di komen, ramai yang meminta pemandu itu sabar dan menganggap pemilik kereta hitam itu ada hal kecemasan. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fezy 12-5-2022 08:19 PM
pompuan ni yang bodoh ke aku blur? apa maksud ko cenna ko nak masuk?

kok laki ko yg drive, dia keluar sikit ko dapatlah masuk.

kok ko drive, then apa masalah ko pompuan?
Quote imransulaiman 12-5-2022 09:29 PM
Aku pernah kena macam ni! Orang tu Park himpit driver side! Aku kena masuk himpit badan dari passenger side.

Bila aku dah keluar dari parking, aku turun terajang side mirror di passenger side dia sampai patah. Kemudian aku blah!
Quote jazaa100 12-5-2022 10:40 PM
fezy replied at 12-5-2022 08:19 PM
pompuan ni yang bodoh ke aku blur? apa maksud ko cenna ko nak masuk?

kok laki ko yg drive, dia kelu ...

Demi content.....

Aku pun pikir, apa masalah dia ni.....laki dia yg drive kann....tgu je lah laki tu kuar kan keta.....

Aku penah kena himpit sampai x blh masuk sbelah driver....masa tu lunch hari jemaat.....aku dah agak ni mesti pompuan bingai....aku tgu je lah sampai dia dtg.....pd hal parking tempat lain beelambak lg.....

Skrg klu parking kat basement, aku akn cari kat tiang.....selamat dunia akhirat
Quote jazaa100 12-5-2022 10:42 PM
imransulaiman replied at 12-5-2022 09:29 PM
Aku pernah kena macam ni! Orang tu Park himpit driver side! Aku kena masuk himpit badan dari passeng ...

Klu keta dia ada camera, masak kau.......
Quote MissVixen 13-5-2022 07:59 AM
imransulaiman replied at 12-5-2022 09:29 PM
Aku pernah kena macam ni! Orang tu Park himpit driver side! Aku kena masuk himpit badan dari passeng ...

Memang puas hati bila terajang kereta orang selfish macam ni, tapi dekat kawasan tu takde cctv ke? Calarkan panjang2 pun elok juga.
Quote faraway1 13-5-2022 08:36 AM
Gila ke apa.

Honestly apa dia fikir, tak takut ke orang calar ke apa bila perangai camni....

Pernah ada orang parking rapat, side tepi pintu childseat. Kebetulan masih ada dalam keta memang me bagitau kalau keta dia bercalar, jangan marah sebab kena buka pintu luas sebab my daughter childseat tepi tu...

Mamat tu terus masuk keta parking tempat lain..
Quote Beribear 13-5-2022 09:41 AM
Tp apa masalah nak park camtu, dia nak tercirit sgt ke. Lebih baik jd org ocd mesti dia park betul2 takde nak terlebih makan space org
Quote DayangKirana 13-5-2022 10:35 AM
apesal parking mcm orang mabuk...
parking dekat2 gini, bukak pintu tu bagi hempuk sikit keta dia..baru ada akal.
Quote AznieBunnie 13-5-2022 10:46 AM
imransulaiman replied at 12-5-2022 09:29 PM
Aku pernah kena macam ni! Orang tu Park himpit driver side! Aku kena masuk himpit badan dari passeng ...

terima kasih kerana telah menzahirkan imaginasi dan impian saya.

Quote imransulaiman 13-5-2022 10:06 PM
jazaa100 replied at 12-5-2022 10:42 PM
Klu keta dia ada camera, masak kau.......

Takde rasanya...haha
Quote imransulaiman 13-5-2022 10:07 PM
MissVixen replied at 13-5-2022 07:59 AM
Memang puas hati bila terajang kereta orang selfish macam ni, tapi dekat kawasan tu takde cctv ke? ...

CCTV ada.. Tapi tak kena rakam kot. Lagipun kes dah lama.. Sebelum zaman covid lagi
Quote imransulaiman 13-5-2022 10:08 PM
AznieBunnie replied at 13-5-2022 10:46 AM
terima kasih kerana telah menzahirkan imaginasi dan impian saya.

Sama-sama... Hahahaha
Quote Jitu 13-5-2022 10:41 PM
kot yg bawak kereta hitam tu obese mcm dlm rancangan my 600-lb life
memerlukan ruang yg byk utk bergerak keluar dr kereta
Quote Gomea 16-5-2022 02:32 PM
Aku bersangka baik driver tu oku pakai kerusi roda. Tak celuih nak lalu
Quote che-cikL 16-5-2022 02:41 PM
Tak faham ada org yg rasa ok cara Peugeot ni parking?

Ya, mmg pompuan tu handphone berjahit di tangan, so dia buat content. So? Korang sekolah tak?  

Lihat semua komen(15)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 11:30 AM GMT+8 , Processed in 0.075506 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top