CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Neelofa Bermesra Sambil Betulkan Tudung Fazura? Ingatkan Musuh Tradisi Dah Berbaik!

12-5-2022 01:07 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9092| Komen: 86|Original author: Saiful

Description: Baru-baru ini di TikTok ramai yang terkejut bila nampak Neelofa bermesra sambil membetulkan tudung Fazura.
Baru-baru ini di TikTok ramai yang terkejut bila nampak Neelofa bermesra sambil membetulkan tudung Fazura.

Sekali tengok memang nampak macam Neelofa tapi dua kali tengok baru perasan sebenarnya Hawa Rizwana.


Foto: Tiktok


Sebelum ini pun sudah ramai yang mengatakan wajahnya sama dengan isteri Haris Ismail itu.

Dalam rakaman tersebut dapat dilihat menggigil tangan Hawa dapat betulkan tudung Fazura depan-depan.



Di ruangan komen ramai yang memberikan reaksi dan tersalah sangka ingatkan musuh tradisi dah berbaik!





Mana tahu satu hari nanti Neelofa dan Fazura dapat bermesraan begini. Tak gitu? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Normabaru 12-5-2022 01:10 PM
So apa gossip dia???@Sepol ni mod xblh delete post ke..mcm sampah!
Quote rayna_raynes 12-5-2022 01:10 PM
Fasha dengan Nora pun tak bermesra walau dah tak gaduh dik, what makes you think Lopah dengan Faz akan berbaik?
Quote Fly_over 12-5-2022 01:14 PM
netizen nampaknya mengharap benor faz lopa berbaik
Quote auntyonion 12-5-2022 01:14 PM
Yihhhh..hawa ni memang la ada iras jahtek tp zaman remaja lerr..skrg bkn je jd hantu bungkus..tp juga jd hantu tetek
Quote Atata 12-5-2022 01:14 PM
Yaks tulungla kenapa hidup kamu hanya berkisar tentang dua manusia ini
Quote missHaidiD 12-5-2022 01:18 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/Cdcf7xepTtf/?igshid=YmMyMTA2M2Y=[/ig]

Kaka faz always cntik
Quote tulip-rain 12-5-2022 01:18 PM
Bodohnya. Thread entah ape2.
Yg komen2 tu pun sama bodoh.
Asyik nak petik nama lofa, yelah karang thread sendu. Tak aman hidup forumers kat sini kalau sehari tak mengutuk lofa.

Quote bumibolartkayu 12-5-2022 01:21 PM
Netizen harap dorang berbaik. Haku takkan rasa Faz akan berbaik dgn lofa. Sebab story life dorang semua berkait sesama hingga kahwin.
Quote bumibolartkayu 12-5-2022 01:22 PM
By the way, artis2 ini kalau gaduh mostly pasal Jantan kan.
Bila fikir balik low class nyaaaa padan ler sesuai dgn tahap education.
Quote missHaidiD 12-5-2022 01:25 PM
[ig]https://www.instagram.com/tv/CdcSxRqJgDY/?igshid=YmMyMTA2M2Y=[/ig]


Timah da cm bdk 3 thn besarnya
Quote missHaidiD 12-5-2022 01:26 PM
Edited by missHaidiD at 12-5-2022 01:37 PM
tulip-rain replied at 12-5-2022 01:18 PM
Bodohnya. Thread entah ape2.
Yg komen2 tu pun sama bodoh.
Asyik nak petik nama lofa, yelah karang t ...


Yg petik nama jahpamtek tu saiful la benak
Quote bumibolartkayu 12-5-2022 01:30 PM
Tapi Fazura dgn Neelofa ini kalau bergabung i rasa akan jadi satu fenomena. Sebab dua dua ini sangat top dlm industry.
Quote iluma 12-5-2022 01:30 PM

mcm Queen
Quote bawaku_terbang 12-5-2022 01:31 PM
sat g ada org tu umum anak no 2 nak berlawan ngan kaka faz
Quote Nozot 12-5-2022 01:32 PM
Takperlu bergabung, fazura dah ada aura n jenama sendiri dengan bakat yang ada. Neelofa? Sejenis tibaiunta yang harap kontroversi sepanjang menjadi artis, tanpa bakat seni.
Quote nottyyuni 12-5-2022 01:34 PM
Tak payah la..benak dgn classy tdk mungkin bersatu...
Quote Pak.dolla 12-5-2022 01:37 PM
Fast dgn hawa nmpk positif dan baik  orgnya...jgn berkawan dgn org yg narsis dan busuk hati tak boleh tgk org lain lebih tau..
Quote tulip-rain 12-5-2022 01:39 PM
iluma replied at 12-5-2022 01:30 PM
mcm Queen

Kesiannya. Masih mengharap ke?? Sama mcm pajurap jugak queen kehulu kehilir

Haaa dah mula dah puji2 an utk pajurap dari para pemujanya. Sama bimbo dgn pajurap.
Classy???
Quote GegarVaganja 12-5-2022 01:40 PM
bawaku_terbang replied at 12-5-2022 01:31 PM
sat g ada org tu umum anak no 2 nak berlawan ngan kaka faz

Benak-benak dan Ganja sentiasa mendoakan Jah dikurniakan rezeki zuriat kedua, ketiga, keempat sehingga ke empat belas dalam 14 tahun ni.
Harap sheoll murah rezeki. Amin


Lihat semua komen(86)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 07:29 AM GMT+8 , Processed in 0.081183 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top