CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sajat Bengang Dipanggil Darai Lorong, Dedah Wajah Penghina

11-5-2022 04:13 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 4731| Komen: 37|Original author: Saiful

Description: Sajat digelar darai lorong oleh seorang netizen yang menggunakan nama @rohana_ana98.
Sajat digelar darai lorong oleh seorang netizen yang menggunakan nama @rohana_ana98.

"Kau macam berpengalaman je tadah j*b*. kahakahah sah konpom darai lorong ni. Low class," tulisnya.


Foto: IG

Bengang dengan hinaan tersebut, Sajat memuat naik gambar pengguna tersebut di Instagramnya.

Kata Sajat, bahasa yang digunakan pengguna tersebut adalah sangat tidak bersesuaian dengan penampilannya yang memakai tudung.


Foto: via Murai

“Bahasa dia tak kena dengan wajah. Bahasa tak kena dengan wajah. Bahasa ibarat macam bohsia uols.”

Tambahnya, Sebab tu lah jangan nilai orang dari rupa paras. Nilai dalam diri belum tentu baik.”




Sajat nampak bahagia di Australia, tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mamajawie 11-5-2022 04:23 PM
dia ni sape la bela ye?aku x rasa la biz bengkung n emas tu bleh kaya sngat..tah2 cuci duit dia ni
Quote seri_mawr 11-5-2022 04:35 PM
udah pakai ruper itu...post pulak kat media soSIAL..lepas tu org kutuk sentap...

apa da...
Quote KamikuP 11-5-2022 05:09 PM
Makin terserlah kertu si sajat ni
Quote .HannahMontana. 11-5-2022 05:19 PM
uhmmmmmmmmmmmmmm

ko xde poen

ko bukan perempuan

penat melawan perasaan sendiri lama-lama boleh gila sajat ni
Quote Orix 11-5-2022 05:21 PM
mamajawie replied at 11-5-2022 04:23 PM
dia ni sape la bela ye?aku x rasa la biz bengkung n emas tu bleh kaya sngat..tah2 cuci duit dia ni

iols percaya sheols pandai invest....
Quote Lavender_Violet 11-5-2022 05:22 PM
Tapi pic pakai dress hitam tu cantik
Quote djzara81 11-5-2022 06:24 PM
Tgklah kronologi hidup dia sblm jd kaya raya bak jutawan. Kaya didunia je. Jgn muflis diakhirat. Done setazah mode.
Quote naina 11-5-2022 07:03 PM
Sama je ya hidup dia seksi seksa jua dari dulu,lari2 negara sampai skng bermastautin negara orang.
Quote midori_katana 11-5-2022 07:07 PM
Hat kutuk tu mesti org utagha.. hahha. Kat utagha panggil pondan tu darai / daghai
Quote Mulotkoyak 11-5-2022 07:45 PM
Kate nk kne temuramah dgn press aussie. Ape kes dgn iv tuh?
Quote Lagubestbest 11-5-2022 08:01 PM
Dah nama jutawan, dalam menunjuk pun tentu2 la beringat ada saving satu dua juta kalau bukan dalam akaun dia maybe dalam akaun parents dia.
Quote cicicumel 11-5-2022 08:09 PM
Semak la duk up berita dia ni. Se lagi pondan indon tu ada kat malaysia skrg
Quote laksmanabentan 11-5-2022 08:38 PM
cicicumel replied at 11-5-2022 08:09 PM
Semak la duk up berita dia ni. Se lagi pondan indon tu ada kat malaysia skrg

siapa tu uoollsss??
lucinta luna kat mesia ker???

Quote annadonna 11-5-2022 09:14 PM
Darai longkang
Quote tikusmontok 11-5-2022 09:18 PM
mamajawie replied at 11-5-2022 04:23 PM
dia ni sape la bela ye?aku x rasa la biz bengkung n emas tu bleh kaya sngat..tah2 cuci duit dia ni

Kalau takda kabel besar, takkan senang2 lolos.
Quote wirazam 11-5-2022 10:47 PM
Lavender_Violet replied at 11-5-2022 05:22 PM
Tapi pic pakai dress hitam tu cantik

Terus scroll atas balik nak tgk...mmg cantik...pinggang secekak je
Quote Note8687 11-5-2022 10:57 PM
Bamjat dah bertatu ek?
Quote Carcosa 11-5-2022 11:10 PM
Uishhh
Muka dia yg "Travelling soon" tu dah kenapo?
Pelik nau nau. Bibir dah makin ke arah selipo jamban
Quote cicicumel 11-5-2022 11:12 PM
laksmanabentan replied at 11-5-2022 08:38 PM
siapa tu uoollsss??
lucinta luna kat mesia ker???

Ye, kat Pavi bukit bintang, gelak sakan dgn DSV buat video bodoh.

Lihat semua komen(37)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 07:22 AM GMT+8 , Processed in 0.069100 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top