CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Abang Cabut Pintu Bilik Sebab Adik Suka Menyorok Bila Tetamu Datang

11-5-2022 02:42 PM| Diterbitkan: Agent13k| Dilihat: 1248| Komen: 11|Original author: Agent13k

Description: Apabila ada tetamu datang rumah beraya, pasti ada orang yang takut bertemu dengan tetamu yang mahu datang ke rumah mereka kerana segan dan tidak pandai bergaul dengan mereka.
Apabila ada tetamu datang rumah beraya, pasti ada orang yang takut untuk bertemu dengan tetamu yang mahu datang ke rumah mereka kerana mereka mungkin segan dan tidak pandai bergaul dengan tetamu tersebut.

kredit foto: TikTok


Petikan dari Redaksi, baru-baru ini ada video tular di video sosial TikTok yang menceritakan abangnya bertindak mencabut pintu biliknya menjelang Aidilfitri minggu lalu dengan alasan agar keluar dan melayan tetamu yang mahu datang beraya.


Difahamkan, abangnya yang sudah hilang sabar apabila adiknya selalu sorok dalam bilik apabila tetamu datang rumah dan bertindak untuk mencabut pintu sekaligus.

kredit foto: TikTok


Menjengah di komen, ada yang tulis mereka bersyukur kerana ada ahli keluarga yang mempunyai sifat tolak ansur dan tidak sampai cabut pintu bilik. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 11-5-2022 03:43 PM
kuasek lahhh nak paksa-paksa...over sangat abang kau pun... tetamu siapa, dia je lah layan... tetamu mak, mak lah layan... masing-masing punya hal la kan... cabut pintu tu over sangat, tak ke dah takde privasi adik kau tu demi sebuah content sampah acah-acah bermasyarakat? jijikkkkk perangai
Quote copy_paste 11-5-2022 04:29 PM
prince_marhaen replied at 11-5-2022 03:43 PM
kuasek lahhh nak paksa-paksa...over sangat abang kau pun... tetamu siapa, dia je lah layan... tetamu ...

standet, mmg ade jenis mcm tu,lagi2 belah utara,diorg mmg mcm tu,bukan anti sosial,sape yg jenis pemalu xnk campur tu payah la,
kalo aku time tetamu dtg dgn balik baru aku muncul,xdenye aku nak tayang muka toleh kanan kiri nengok hp,
kalau kenal aku layan,xkenal buatape nak menyemak
Quote LostStar 11-5-2022 04:58 PM
errr... jahanam kalau masok keluarga daku.. hbs dinding tcabut guni.. haha.. mmg x koser la nak layan tetamu yg bukan kenalan sendiri..

penerok abgnya.. tak blh bawak bincang..
Quote faraway1 11-5-2022 10:58 PM
Over betul
Quote gekkou 12-5-2022 01:55 AM
poyo abangnya
esok2 adik tu dah keluar rumah
time raya pun tak hingin nak balik
mengenang perangai abang

Quote cikatilia 12-5-2022 10:04 AM
poyo mcm hapa abg dia tu

suka2 aje nak paksa melayan dah kenapa... yg mengajak tu sendiri layan la.. mende
Quote dekmieDandy 12-5-2022 10:09 AM
baru-baru ni pun ada tetamu ayah aku sampai kat rumah

ayah aku pulak gi surau, phone silent, call tak berangkat

dah terkebil-kebil aku layan tetamu tu... aku dahler jenis introvert

yang tetamu tu pulak, suami ok, bini cam malas nak jawab je kalau aku tanya apa-apa. lagilar awkward aku rasa

nak nyorok dalam bilik kang, takda orang pulak kat ruang tamu

dengar je bunyi motor ayah aku, aku terus pecut lari dalam bilik

penyudahnya, bini tetamu tu dok boran tak hingat pulak, dekat dua jam borak saja tak reti nak balik, aku nak terkencing dah dalam bilik
Quote Racurve 12-5-2022 10:41 AM
johnny tersenyum sinis

[youtube]d-ABIIZV3vA[/youtube]
Quote Cokoro 12-5-2022 10:49 AM
????????????
Quote renko 12-5-2022 01:04 PM
acah2 konon dia peramah la mudah mesra n melayan tetamu dgn tertib ye
tahi la jantan jongos cmni
Quote chocobozhere 12-5-2022 05:48 PM
Stupid. Menjahamkan harta mak ayah

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 07:23 AM GMT+8 , Processed in 0.075666 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top