CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Mana Mau Lari, Dua Peguam Akan Datang,"-Puteri Sarah Minta Ira Kaza Sediakan Duit Siap-Siap

10-5-2022 02:27 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 23512| Komen: 214|Original author: Saiful

Description: Puteri Sarah mengakui dia menyesal tidak membuat laporan polis terhadap wanita yang menjadi pengacau rumah tangganya.
Puteri Sarah mengakui dia menyesal tidak membuat laporan polis dari dulu lagi terhadap wanita yang menjadi pengacau rumah tangganya.

Foto: IG

“Kena kacau dan buli siber teruk. Tiada siapa nak mempertahankan saya. Pergi membuat laporan polis.

“Kesian punya pasal, tidak meneruskan. Bapa dia meminta maaf bagi pihak dia. Dia pun diam.

“Akhirnya, kena kacau ‘double triple’ teruk. Tiada penghujungnya. Menyesal tak teruskan dahulu,”katanya menerusi video di akaun TikToknya.



Tambahnya lagi kini dia terpaksa mendapatkan khidmat undang-undang bagi menyelesaikan isu yang sudah lama berlarutan itu.

“Sekarang, dua peguam datang kepada anda. Persiapkan diri anda. Mana mahu lari.

“Perkara yang baik datang kepada mereka yang menunggu! Saya datang pada awak. Tunggu saya habis bercuti sekejap."



Sebagai info, rumah tangga Sarah dan Syamsul Yusuf dilandai badai selepas Ira Kaza didakwa menjadi puncanya.



Pasangan tersebut berkahwin pada 2014 dan  dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Syaikhul Islam dan Summayah. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ezacbee 10-5-2022 02:29 PM
Eh sekarang dah bertudung ke?
Quote auntyonion 10-5-2022 02:31 PM
Sol ada blh payung moneyyy
Quote laksmanabentan 10-5-2022 02:42 PM
auntyonion replied at 10-5-2022 02:31 PM
Sol ada blh payung moneyyy

opkos la uollsss....
da sayang2 takkan nak backup kann...
hahahaha....
Quote TerataiMelur02 10-5-2022 02:44 PM
Nanti sol kawin dengan ira, ira pun mula bertudung labuh, baju longgar, post yang islamic sajo.. Lalu d ampunkan oleh warga porom

Dan sol pun jemu mencari lain lagi
Quote prettyuglybabe 10-5-2022 02:45 PM
kalau ira tu kacau tapi laki dia tak layan, boleh la saman..
kalau laki kau pun sama birah melayan, boleh ke saman?
melainkan saman yang tak berkaitan orang ketiga..
Quote Mamason 10-5-2022 02:48 PM
prettyuglybabe replied at 10-5-2022 02:45 PM
kalau ira tu kacau tapi laki dia tak layan, boleh la saman..
kalau laki kau pun sama birah melayan,  ...

Tu laa... dia je beriya2 sama... Kalau la sol tu xmelayan sama xjadi benda gini... Tlg la sarah jgn dok back up sgt suami ko si sol... nampak sgt sol ni bukan serious kat rumahtangga...kalau betul lama dah dia pun berusaha utk selesaikan semua ni.
Quote Harley_Quinn 10-5-2022 03:02 PM
prettyuglybabe replied at 10-5-2022 02:45 PM
kalau ira tu kacau tapi laki dia tak layan, boleh la saman..
kalau laki kau pun sama birah melayan,  ...

Mayb saman harrassing dia kot, dok dm ap smua ke cmne xtau laa.
Blh ke kita saman org yg harrass ni? Ke mntak restraining order aje?
Kot lee ade lawyer2 blh bg pencerahan
Quote Lavender_Violet 10-5-2022 03:09 PM
Harley_Quinn replied at 10-5-2022 03:02 PM
Mayb saman harrassing dia kot, dok dm ap smua ke cmne xtau laa.
Blh ke kita saman org yg harrass n ...

Kan...
Tak pasti saman apa
Samada saman menganggu r/tangga, sbg org ke 3
Atau saman menganggu hidup PS secara peribadi
Quote BoongaKertas 10-5-2022 03:24 PM
iols plak berpendapat, hak sara nak saman tu. tp kalau lps saman, ambillah pendekatan yg betul2 utk tak terus stress dlm hubungan ni. kalau have to move on, iols rasa better move on.
Quote msdummy.2018 10-5-2022 03:37 PM
TerataiMelur02 replied at 10-5-2022 02:44 PM
Nanti sol kawin dengan ira, ira pun mula bertudung labuh, baju longgar, post yang islamic sajo.. Lal ...

Kalo btol dia buat mcm tuh..padan muka si sondol tuh...br buku bertenu ruaskan
Quote awex^returns 10-5-2022 03:48 PM
pakai baju besar tudung labuh
jap lagi netizen malaysia pon puji2 sayang2
pastu sol pon cari lain
dengan alasan ira terlalu baik untuk saya katanya
macam hanat sangat kan
Quote seri_mawr 10-5-2022 03:50 PM
tapi kan....ni mmg si ira jek yang terhegeh2 or sama naik dgn laki sarah ...laki sarah pun sama merenyam...

sarah saman...laki sarah sediakan duit bayar saman..dah kalu sayang semua sanggup...
Quote xtravaganza 10-5-2022 03:54 PM
Dia saman bkn psl kacau laki dia kowt..harass dia dgn mak nenek mesej yg dia post share haritu.. Nk amik popcorn tgk ape sol sol bedebah nk buat. Diam je ni..
Quote eyansss 10-5-2022 04:00 PM
sol takde telur…  hahaha…
Quote dua_chzy 10-5-2022 04:13 PM
Akak ghasa sheols saman anak Kazar ni karna emotional damage (cakap gaya Steven He), bukan pasal third party involvement in her marriage?
Quote Harley_Quinn 10-5-2022 04:23 PM
Lavender_Violet replied at 10-5-2022 03:09 PM
Kan...
Tak pasti saman apa
Samada saman menganggu r/tangga, sbg org ke 3

Tulee, klo rmh tangga tu, ptut laki nya skali kena sbb mlyn jgk kan.

Quote Nenasketum 10-5-2022 04:34 PM
Acik buat popcorn nak tengok ex rempit gaduh dengan current rempit. Satu femli kazar ni seswatu, buta naw si Sol.
Quote missHaidiD 10-5-2022 04:35 PM
prettyuglybabe replied at 10-5-2022 02:45 PM
kalau ira tu kacau tapi laki dia tak layan, boleh la saman..
kalau laki kau pun sama birah melayan,  ...

Ni saman mesti bkn berkenaan org ke 3. Tp. Mgkin sb dia yg kena kacau teruk.Mesti ada bukti wasap atau dm2 dr sun itu
Quote missHaidiD 10-5-2022 04:37 PM
Korang rasa sol akn kawen dgn ira ni ke. Kalau nk kawen lama dah. Tp sol buat simpan je kan.

Lihat semua komen(214)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 05:09 AM GMT+8 , Processed in 0.077751 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top