CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Abam Bocey Kesal Dikaitkan Dengan Gambar Lelaki Gemuk Bercumbu

31-7-2015 10:30 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 20036| Komen: 57

Description: Kasihan pelawak Abam Bocey kerana gara-gara sekeping gambar lelaki berbadan gempal melakukan perkara tak senonoh, nama Abam pula yang terpalit.
Oleh Adib Za

Kasihan pelawak Abam Bocey kerana gara-gara sekeping gambar lelaki berbadan gempal melakukan perkara tak senonoh, nama Abam pula yang terpalit.

(Sumber foto: mynewshub)


Imej yang menunjukkan seorang lelaki berbadan besar sedang berciuman dengan seorang wanita tersebar di laman sosial baru-baru ini.

Malangnya, ramai yang memfitnah dan mengaitkan gambar itu sebagai Abam Bocey.

(Sumber foto: Mstar Online)


Kesal dengan gambar itu, memetik laporan Mstar Online, Abam Bocey berkata,

"Orang buat cerita ni... Saya tak tahu apa tujuan mereka (blog) berbuat demikian. Kenapa perlu fitnah? Saya terkilan apabila dikaitkan dengan cerita dongeng ala-ala sinetron seperti ini. Sudah tentu saya lagi gemok daripada lelaki dalam foto berkenaan.

"Jangan malukan keluarga saya. Kalau mak saya tahu perkara ini mesti dia malu," ujarnya menerusi portal berkenaan. - CARI Infonet

22

Bagus
62

Marah
24

Terkejut
18

Sedih
23

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (164 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lumie 31-7-2015 08:38 AM
Yg bcium tu nmpk kurus je....
Quote haruslah 31-7-2015 08:53 AM
leher berparut ke ape tuh?
Quote munchkin 31-7-2015 08:56 AM
abang bocey ke berlakon suamiku encik beruang. semalam ada kat tv. berpeluh 24 jam. sian pulak.
Quote nuralisa 31-7-2015 09:02 AM
tgk pun tau x sama... walaupun dah blurkan muka..
Quote imransulaiman 31-7-2015 09:04 AM
haruslah replied at 31-7-2015 08:53 AM
leher berparut ke ape tuh?

Love bite kot... Hihihi


* atau mungkin lipatan kulit...
Quote budakmanentah 31-7-2015 09:05 AM
abam ade jambang.laki tu xde. laki tu kurus skit
Quote whadda 31-7-2015 09:08 AM
woww terer abam menyelam... ke air sebenarnye takat dada je...
Quote lasagnaklcc 31-7-2015 09:10 AM
Mcm katil hospital je
Quote vionna007 31-7-2015 09:15 AM
dh blur pun bole tau tu bukan abam......kesian abam..tak pasal2 kena fitnah...
Quote mokcikKSKB 31-7-2015 09:25 AM
Adoi...xde gossip lain ker?x selera betul nengok mamat tong tgh stim..gross sgt!
Quote haruslah 31-7-2015 09:26 AM

tu jerung bite tu

kalau love bite.......
Quote haruslah 31-7-2015 09:27 AM
whadda replied at 31-7-2015 09:08 AM
woww terer abam menyelam... ke air sebenarnye takat dada je...

org badan chubby berisi mmg mudah menyelam...terapung

huhuhu banding ngn org kurus sbb xde lemak.....



Quote cik_tonggek 31-7-2015 09:27 AM
gigih abam lemak pun nak buat maksiat dgn cikki lorong
Quote tomet05 31-7-2015 09:28 AM
kompom bukan dia .. sila tingkatkan skill editing anda ye
Quote caplimau 31-7-2015 09:28 AM
kesian abam.. tak hensem pun ramai org dengki..
Quote kentel 31-7-2015 09:33 AM
turnoff lah tengok worang gumuk mcm tong gas ni...risk penyakit...
Quote Leeen82 31-7-2015 10:19 AM
X PASAL2.... DH GOSIP FREE...
SABOR JE LA... WAHAI ABAM...
Quote miabebe 31-7-2015 10:23 AM
Tu bukan abam bocey hoccay..mia kenai sgt perut nya
Quote jasmeen 31-7-2015 10:25 AM
Bocey kena usaha kurangkan berat..bukan utk hensem tapi utk kesihatan...keluarla dari kepompong yg membelenggu diri..berusahalah!

Lihat semua komen(57)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 02:07 PM GMT+8 , Processed in 0.077317 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top