CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mawar Rashid Buat Hal Lagi? Kali Ini Gambar Berpelukan Pula..

30-7-2015 03:58 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 32530| Komen: 123

Description: Alahai peserta Dewi Remaja 2015, Mawar Rashid atau juga dikenali dengan nama Mawar Rashid nampaknya tak lekang daripada mencetuskan kontroversi.
Oleh Adib Za

Alahai peserta Dewi Remaja 2015, Mawar Rashid atau juga dikenali dengan nama Mawar Rashid nampaknya tak lekang daripada mencetuskan kontroversi.


Meskipun baharu dalam industri seni, isu yang dicetuskan bukan calang-calang. 

Terbaru, tersebar gambar Mawar berpelukan dengan seorang lelaki dipercayai kekasihnya. Kata orang, "sarang tebuan jangan dijolok" namun artis ini masih belum pandai melalukan sesuatu tanpa mencetuskan masalah.


(Sumber goto: Instagram miss kepoh)


Harapnya Mawar semakin bijak selepas ini. Usahlah memuat naik gambar yang menimbulkan kontroversi dan kebencian netizen. Artis untuk disayangi dan memberi inspirasi, kan? - CARI Infonet

16

Bagus
17

Marah
16

Terkejut
14

Sedih
18

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (100 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bambimbom 30-7-2015 01:31 PM
mawar dan bimbo bpisah tiada
Quote sambaldurian 30-7-2015 01:38 PM
eh eh mcm top big bang pulak pakwe dia, myb sbb pki subang pastu nmpak cm muka panjang.. sekali dpn, nan hado
Quote bedahmulutpuaka 30-7-2015 01:39 PM
kesian ko dik. muda muda lagi dah murah
Quote sepitsiput 30-7-2015 01:42 PM
bimbo ni sendu la..
Quote aTiKah_aYuNi 30-7-2015 01:51 PM
asyik gosip -ve je....xpayah jd artis laa..nyampah..
Quote damian_lee 30-7-2015 01:52 PM
Mawar Rashid ... bimbo .... so ignore jer attention seeker and cute wannabe ni .....
Quote doubleA 30-7-2015 01:53 PM
jadi gini pompuan yg kena bambu lebih, nasib ko la mawar, bimbo sgt
Quote InVendeTTa 30-7-2015 01:54 PM
Try nak up name yg kesenduan di kala gersang kemarau
Quote MISZZZ 30-7-2015 01:56 PM
bimbo sangat..  nak berbaring pon simpan sensorang sudah lar
Quote harkktuih 30-7-2015 01:58 PM
mohon sambung blajar balik kat MSU tu..bg kurang sket kebebalan..
Quote kikuri 30-7-2015 02:10 PM
sian ko dik.... dah la sendu... asik kene hencap je...
Quote yuyoi 30-7-2015 02:11 PM
sambaldurian replied at 30-7-2015 01:38 PM
eh eh mcm top big bang pulak pakwe dia, myb sbb pki subang pastu nmpak cm muka panjang.. sekali dpn, ...

terlebih filter dan edit tu nampak mcm top bigbang. padahal non hado . dia dan top jauuuhhhhhhhh bezaaa.. *peminat bigbang yg xboleh terima kenyataan*
Quote doubleA 30-7-2015 02:14 PM
yuyoi replied at 30-7-2015 02:11 PM
terlebih filter dan edit tu nampak mcm top bigbang. padahal non hado . dia dan top jauuuhhhhhhhh b ...

ada gambar lain versi tak edit lebih2 pakwe bimbo sendu ni?
Quote vionna007 30-7-2015 02:15 PM
ni saje nak cari kontrovesi.....
Quote sekel 30-7-2015 02:16 PM
bak kata Rida Rudani "simpan bodoh tu dlm poket"
Quote zuri154 30-7-2015 02:22 PM
hadap publisiti murahan utk menaikkan nama yg sendu... pastu pura2 marah sb kena hencap dgn follower tp sebenarnya dlm hati suke kemain sb dpt peratian dari follower... phuiiii sgttttt
Quote Lorra2411 30-7-2015 02:30 PM
bimbo, sampai bebila jadi bimbo
Quote tomet05 30-7-2015 02:31 PM
dah tau public figure kan
Quote alieyrina 30-7-2015 02:33 PM
Aku tak kata apa pun ..hampa meroyan lebih ! ...agaknya gitu lah yg diucapkan bapak mawar ketika  inieww...

Lihat semua komen(123)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 03:04 AM GMT+8 , Processed in 0.079603 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top