CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Kena Hati-Hati Bawa Imej Agama- Neelofa Tak Akan Berlakon Lagi, Nak Jaga Anak Dan Suami Je

22-4-2022 12:18 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 29688| Komen: 451|Original author: Saiful

Description: Neelofa mungkin tak akan berlakon lagi.
Neelofa mungkin tak akan berlakon lagi.

Keutamaannya sekarang adalah menjaga dan menguruskan anaknya, Muhammad Bilal dan suami, Haris Ismail.


Foto:IG

"Selepas berbincang dengan suami mengenai kerjaya seni, saya mungkin akan keluar dengan program bual bicara tidak lama lagi tapi masih dalam proses perbincangan. Nanti saya akan kongsikan, tak lama lagi. Insya-Allah lepas raya akan dimaklumkan.

"Cuma, fokus lebih kepada perniagaan dan keutamaan kami lebih pada Bilal. Saya pun tak nak tinggalkan dia lama-lama dengan pembantu. Saya nak jalankan rutin sebagai ibu itu lebih daripada lain. Kalau perniagaan pun mudah, sebab boleh buat dari rumah. Jarang pun pergi mesyuarat atau buat penggambaran. Sama juga macam program dalam industri pun, tak makan masa yang banyak,"katanya kepada Harian Metro.



Sementara itu Haris berkata,

"Alhamdulillah kita sudah berbincang perkara ini begitu terperinci setiap perkara dengan imej agama dibawa kena banyak berhati-hati dan sebagainya. Alhamdulillah, Lofa boleh ikut. Banyak pun dia ikut, pakaian pun dia taat pada perintah Allah SWT. Jadi kita bagi dia ruang berkarya dalam perkara yang dia sudah biasa buat.

"Soal lakonan, kita tak kata tak nak terbabit langsung, tapi itu bukan keutamaan sebab sekarang buat perniagaan dan masa tu tak ada. Lebih pada nak fikir perniagaan, ada produk baru nak lancar. Macam saya pun lakonan, setakat perancangan tak ada lagi."


Kena Hati-Hati Bawa Imej Agama- Neelofa Tak Akan Berlakon Lagi, Nak Jaga Anak Dan Suami Je

Mesti ramai bakal merindui tengok Neelofa di kaca televisyen. Tak begitu? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote wtvmjls 22-4-2022 12:27 PM
kena tunggu jahpam menang award dulu baru boleh keluarkan statement uturn cam puyu haritu
Quote EvieWanKenobi 22-4-2022 12:28 PM
sikit pun tak terkesan..
Quote awex^returns 22-4-2022 12:28 PM
takdermaknernyer nak rindu pompuan gundu ni
berlakon tak best, mengacara pon tak best
eloklah duk rumah je besarkan badan tu
tak menarik pon untuk ditonton
semak je si gundu ni
Quote EvieWanKenobi 22-4-2022 12:28 PM
sikit pun tak terkesan..
Quote Masukkeluar 22-4-2022 12:35 PM
terkejut aku tgk dia pkai cmtu. tak rasa cm tabbaruj ke dgn warna terang benderang dan labuh terseret tu? serius laa aku rs mcm dia ni over sgt nk jd tpaling. tgk lisa tgk missnina modest je berpakaian. dh tu tiba tiba bersimpuh duduk pdhl org lain dk ats kerusi blkg dpn ada kerusi kot. peliknya dia ni sjk kwin puyu
Quote Pak.dolla 22-4-2022 12:42 PM
Semlm lanjer wartawan sbb nk bgtau benda tak berfaedah ni? Ada kami heran?
Hilang mu tidak dicari...pergi mu sgt kami hargai..shuh.. shuh..berambussssss
Quote sofinamini 22-4-2022 12:43 PM
buruknya baju jahhhhhhhhhh
Quote minahmanja 22-4-2022 12:44 PM
baju apa dia pakai tu... nak lawan aina ke cane..
Quote AshkieLa 22-4-2022 12:49 PM
taste baju semakin taraf shoplot...
Quote Lily_Elizabeth_ 22-4-2022 12:49 PM
Siannya dia kan....

Niat hati still nak gelamur lagi dgn baju kurung moden or kebaya or skirt labuh dgn blouse ke cam I pakai. Tapi ni dah macam pakai selimut. I tahu dia still nak melaram tapi dah tak boleh sebab dah terlajak pakai bungkus muka ... Siannya...
Quote KBW2 22-4-2022 12:49 PM
Masukkeluar replied at 22-4-2022 12:35 PM
terkejut aku tgk dia pkai cmtu. tak rasa cm tabbaruj ke dgn warna terang benderang dan labuh tersere ...

ko apa tahu, toklaki dia setard tau.
Quote Masukkeluar 22-4-2022 12:54 PM
KBW2 replied at 22-4-2022 12:49 PM
ko apa tahu, toklaki dia setard tau.

lakinya xreti tegur ke? dgn berinai bagai kt kuku. dh la wrna inai menyerupai wrna kutex. bkn wrna inai merah sbnr. siap wrna hitam coklat lg. pelik la dia ni..dlu xde pn beria berinai bagai. sjk berpurdah ttbe gatal nk wrna kuku. org berpurdah makin bsederhana tp dia tak..tanggal je la purdah tu kembali la pd pmakaian normal bkn berdosa pn.
Quote puan_rohayu 22-4-2022 01:08 PM
Masukkeluar replied at 22-4-2022 12:35 PM
terkejut aku tgk dia pkai cmtu. tak rasa cm tabbaruj ke dgn warna terang benderang dan labuh tersere ...

Akhir zaman sis,org yg beramal tp x berilmu.Laki pula pak turut saja x menegur.X ke pelik pakai bertutup tp warna yg flashy mengundang pujian/kejian netizen.
Pakai niqab ni atas skit pada purdah sepatutnya untuk kawal nafsu dalam berhias-hias dan menarik perhatian lelaki..Ini dah terbalik pula,sengaja pakai warna yang terang2,bercelak mata,jubah yg menyerlahkan bentuk badan dsb  janji tertutup konsepnya
Quote uori 22-4-2022 01:08 PM
baju tu nak cover babat ke apa
Quote ezacbee 22-4-2022 01:10 PM
sofinamini replied at 22-4-2022 12:43 PM
buruknya baju jahhhhhhhhhh

Paling ingat masa dia pakai jubah arab ngan poshbag pink kena bahan dgn zizan n johan.. Memang aku gelak sakan. Huduh n Buduh.
Quote makcun14 22-4-2022 01:13 PM
Silau tengok baju dia
Quote yayanz 22-4-2022 01:16 PM
jah tak segan ke, terjojol2 gitu
Quote JDT 22-4-2022 01:26 PM
Kenapa pakai golden camtu kalau tak nak attention-grabbing? Bukan konsep bertutup habis agar tak conspicuous ke...?
Quote tulip-rain 22-4-2022 01:28 PM
Bagus Lofa. Semoga tetap pendirian.
Bukan mcm retis2 perempuan lain. Dah kawen, beranak. Eh rindu pulak nak berlakon sbb dah sebati dgn diri, mmg berjiwa seni
Tapi risau pulak nk tinggal anak lah nanti rindu anaklah. Mengada2 je. Mcm hebat sangat berlakon.
Nak berlakon, buat jelah. Acah2 pulak keluarkan kenyataan mcm kaulah terpaling sayang anak, mcm kaulah ibu pertama yg keluar bekerja. Wekkk.

Lihat semua komen(451)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 07:29 AM GMT+8 , Processed in 0.080189 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top