CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fazura 'Basuh' Hater di Instagram

27-7-2015 11:13 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 31483| Komen: 193

Description: Baru-baru ini, aktress popular Fazura telah 'membasuh' seorang hater di laman Instagram.
Oleh Adib Za

Alamak, adegan lahar-melahar di laman sosial antara artis dan peminat atau lebih tepatnya 'haters' nampaknya bukan satu yang baru.


Baru-baru ini, aktress popular Fazura telah 'membasuh' seorang hater di laman Instagram.

Niat Fazura menegur anak bujang Che Ta di Instagram nampaknya telah disalah erti. 

Apa lagi, komen pedas dibalas dengan komen pedaslah.

Lihat kronologinya di bawah ini...














Sebenarnya ada benarnya apa yang disampaikan Fazura untuk tidak menyemarakkan perasaan rasis di laman sosial. Namun, bagi mereka yang tidak faham atau sesukanya menabur kritikan terhadap nasihat orang lain, kenapa kan. Lebih baik anda diam sahaja. - CARI Infonet

7

Bagus
5

Marah
7

Terkejut
8

Sedih
14

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (57 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jingga007 24-7-2015 03:24 PM
Wakakakakakaka..

td iols try skodeng dkt IG anak che ta..
hat duk provoke pajurah tu leh tulis..
dkt sini fazura tak nak komen pulak

suka hati korg lerr nk bergaduh
Quote cik_tonggek 24-7-2015 03:27 PM
acik pejura nak terai anak che ta kerrrrr
maklum laa che ta kan dpt anak hekan
untung2 acik pejura jadi menantu che ta







opsss acik pejura cakap, not my type iblisssssss
Quote MsKathryn 24-7-2015 03:29 PM
Fazura bg advice je...esp dgn penggunaan 'N' sgt la sensitive klu kat overseas.
Quote caplimau 24-7-2015 03:29 PM
macam die tu solehah sgt jek kan.. hahhahaha
Quote tentera_laut 24-7-2015 03:30 PM
tak tau plak tak leh guna N tu...
Quote idakamaruddin 24-7-2015 03:31 PM
byk2 retis fake paling aku suka tgk fazurah la...still muka suci n acceptable..sbb dia cantik kot... ok larikkk
Quote belilies 24-7-2015 03:31 PM
sekarang ni musim piyed ke? tadi almy ngamok, ni fazura panggey org iblis pekehal...
Quote reenaz 24-7-2015 03:34 PM
MsKathryn replied at 24-7-2015 03:29 PM
Fazura bg advice je...esp dgn penggunaan 'N' sgt la sensitive klu kat overseas.

anak Che Ta pegi Singapore je punnnn. xde la oversea sgt
Quote mawarika 24-7-2015 03:35 PM
Patut la istana reject...mulut longkang rupanya
Quote Santeira 24-7-2015 03:36 PM
i don't think ada masalah bila anak cheta guna perkataan nigga, sbb dia bukannya guna utk racial slur, cuma informal parlance, maybe terpengaruh dengan black rappers juga.

it's a word that can be used by anybody that's prepared to accept the consequences.

i dare say that the only consequence is CautiousOptimist throwing a hissy fit. which is happening in this case.
Quote miabebe 24-7-2015 03:47 PM
Kalo laki mia wembesss zul aripin wakdoyok..

Ppuan mia wembesssss pajura nan nelopa...

Hoooomaiiiiiii...heaven. ....
Quote CikDaNdeLi0n 24-7-2015 03:48 PM
pajura n cikta kamceng ke?kalo kamceng kira ok je pajura tegor ank cikta tu..tp kalo tk, mmg nmpk pelik..my opinion la..
Quote idakamaruddin 24-7-2015 03:50 PM
miabebe replied at 24-7-2015 03:47 PM
Kalo laki mia wembesss zul aripin wakdoyok..

Ppuan mia wembesssss pajura nan nelopa...

kan mia..dia sgt cantik..n boobs montok..ehhh kesitu plakkk
Quote mokcikKSKB 24-7-2015 03:53 PM
Lek lek la mek jura.anak chek ta tu dah sama mcm nigga jugak..x racis lah.nigga boleh je ckp nigga
Quote 311gurl 24-7-2015 03:56 PM
the N word is a big NO NO..
come on Msians jangan jadi ignorant sangat..bila nampak a black man je fobia,,teruk betul perangai,,
hadap sgt org kulit putih
Quote ctcham 24-7-2015 04:01 PM
alah si fakezura ni, nama dah sendu sejuk beku sibuk la nak upkan diri tu balik... kot2 ada pengarah ke nak bagi job
Quote lumie 24-7-2015 04:02 PM
Yg ak paham, pkataan nigga tu sensitif mcm kt panggil india keling
Quote aderaderker 24-7-2015 04:03 PM
Sapa yg dia maksudkan iblis fake account tu?
Quote LipasComel 24-7-2015 04:08 PM
betol apa fazura tu cakap. N word tu mmg super duper sensitive setaraf dengan F word. Lagi pun bukan fazura dok hentam budak tu pon, ckp elok2 je aku tgk. tp fazura pun satu, siap iblis kuar bagai. hahaha

Lihat semua komen(193)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 04:03 AM GMT+8 , Processed in 0.078991 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top