CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Puteri Balqis Dikritik Berpakaian Mandi

27-7-2015 09:59 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 11342| Komen: 40

Description: Gambar penyandang anugerah Pelakon Wanita Asean Terbaik ini memakai pakaian mandi tersebar di laman Instagram miliknya, dia mendapat kritikan hebat.
Oleh Adib Za

Lakonan hebatnya pasti memberi kesan di hati penonton. Begitulah hebatnya, pelakon cilik ini, Puteri Balqis.

Namun, dalam masa yang sama mungkin masyarakat lupa Balqis hanya berusia 8 tahun!

Justeru apabila gambar penyandang anugerah Pelakon Wanita Asean Terbaik ini memakai pakaian mandi tersebar di laman Instagram miliknya, dia mendapat kritikan hebat. 

Seperti biasalah,ada netizen yang suka melabel orang tanpa beralas dan hanya mengikut sedap mulut. Kasihan juga Balqis digelar sebagai pengikut Yahudi dan bermacam kritikan buruk. 

Kalau ya pun, kalian haruslah faham, dia baru sahaja berumur 8 tahun dan bukannya 18 tahun!

Jika ingin menasihatkan pun, janganlah sampai melabel dan mengkritik seperti andalah juri terhandal. Bersederhana sahaja dalam segalanya. -CARI Infonet


(Sumber foto: Malaysian Digest)


12

Bagus
10

Marah
13

Terkejut
11

Sedih
21

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (87 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote eyansss 26-7-2015 12:07 AM
pakcik, ni dah masuk dalam benang gosip sanun tu...  ni  bukan isu semasa ni pakcik...
Quote kucingTomey 26-7-2015 12:08 AM
biasa org melayu...habes sume org nak diyahudikan nye....bangsa paling syumul...melayu
Quote Alion 26-7-2015 12:09 AM
eyansss replied at 26-7-2015 12:07 AM
pakcik, ni dah masuk dalam benang gosip sanun tu...  ni  bukan isu semasa ni pakcik...

Isu semasa la ni budak pakai bikini pun dijadikan masalah semasa.
Quote sofiazara 26-7-2015 12:13 AM
Alah budak kecik je.
Quote eyansss 26-7-2015 12:15 AM
Alion replied at 26-7-2015 12:09 AM
Isu semasa la ni budak pakai bikini pun dijadikan masalah semasa.

ler...  ni masalah kecik je ni...  hahaha...  takpe2...  meh layan komen forumer2 lain...
Quote rogayahtop 26-7-2015 12:50 AM
Knp la ramai sikit melarab ni follow retis kat ig dan media sosial? Takde ke ustazah yg boleh difollow or ustaz or pusat zakat ke.
Quote nolya 26-7-2015 01:05 AM
Sekalipun  kalau tak setuju Akish berbikini, namun nak tuduh sbg pengikut yahudi amatlah keterlaluan. Zalim memfitnah begitu. Berilah peluang  kpd Akish, khususnya parent Akish memperbaiki kesilapan.  Lain kali jgn mudah tayang foto unt tatapan umum.
Quote edee_91 26-7-2015 01:12 AM
eyansss replied at 26-7-2015 12:07 AM
pakcik, ni dah masuk dalam benang gosip sanun tu...  ni  bukan isu semasa ni pakcik...

of course lah kan... isu2 yang boleh menjatuhkan kredibiliti ummah meleis memanglah tak boleh jadi isu semasa bukan? pfffrrrtthhhh....

Quote imransulaiman 26-7-2015 01:30 AM
Lelaki tu bapa dia ke?
Quote amiraira 26-7-2015 01:32 AM
Ek eleh

Ni pn jd isu ek
Quote mommymonster82 26-7-2015 01:35 AM
Xsilap me ada bc kt  bord gosip sana org ckp pasal simbol tgn yg dia buat tu..bukn org tuduh dia ikut yahudi...
Quote Changa 26-7-2015 01:42 AM
kamu orang dok potong zakar itu bukan ikut cara yahudi ke dek?
ke itu lain?? tak sama eh?
Quote ultra78 26-7-2015 01:54 AM
Sepatutnya kanak-kanak itu berpakaian seperti ninja sebegini ketika mandi

Quote bellaa 26-7-2015 02:48 AM
Yg suka label org nih..

Pengikut sapa pulak
Quote dodolgemok 26-7-2015 03:47 AM
Edited by dodolgemok at 26-7-2015 03:49 AM

Nanti gmba masuk dlm website lucah pedo baru tau menggelupor nenen nak report sana sini. Time pos gmba cmni xpk pulak celah kopek tu bakal menginzalkan pedo2 semalaya. Time tu barulah cash kat kau dekk! sedang gmba baby pakai baju pon boleh kasi pedo stim, inikan pula gmba bikini nmpak lurah kopek dan pusat pelbagai.
Quote FanTasyCreaTioN 26-7-2015 03:58 AM
tak paham
tang mana la yahudi nya

Quote FanTasyCreaTioN 26-7-2015 04:00 AM
dodolgemok replied at 26-7-2015 03:47 AM
Nanti gmba masuk dlm website lucah pedo baru tau menggelupor nenen nak report sana sini. Time pos gm ...
haaaaa ~
tang ni setuju
ramai orang mental sekarang ni


Quote hack3line 26-7-2015 04:20 AM
nak hairan apa pula ni, kawan aku yang pakai bikini selamba badak je tak ada pula jadi kes
jumpa dia ni jual buger kat Amerika.. lawak gila komen kawan-kawan dia setiap kali dia post gambar bikini kat instagram dia

budak-budak perempuan texas.. setiap kali pergi tepi pantai, memang dok post gambar bikini je la kerja diaorang ni,
memang gila betul travel, asyik post pasal kisah travel dia di amerika.. pastu asyik dok contact aku tanya nak lawat Malaysia bulan Ogos ni, paling tak boleh blah post gambar menangis-nangis sambil makan mee segera, save duit katanya untuk belanja masa travel hendak sangat lawat Malaysia dan Asia




Quote tightcherry 26-7-2015 06:59 AM
Boyan berkerak tak yah la gigih berbikini urban Dari kecik...

Lihat semua komen(40)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 05:21 PM GMT+8 , Processed in 0.081094 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top