CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Wanita Tak Puas Dengan Layanan Suami, Berkemungkinan Dirogol Jin

24-7-2015 06:20 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 26022| Komen: 108

Description: Bagi mereka yang sudah berkahwin, dinasihatkan si suami untuk memeriksa peha isteri.
Oleh Fyruz Hanna



Seperti yang dikongsikan oleh Ustaz Ahmad, wanita adalah makhluk senang untuk dirogol tanpa disedari oleh mereka. 

Antara perubahan yang dapat dilihat adalah apabila wanita enggan melayani si suami di tempat tidur dan cepat marah

Bagi mereka yang sudah berkahwin, dinasihatkan si suami untuk memeriksa peha isteri.


"Wanita yang menjadi mangsa rogol jin tidak merasa puas dengan layanan suami," tambah Ustaz Ahmad dan menyatakan kebanyakkan mangsa rogol adalah wanita yang sudah bersuami.

Sebagai melindungi kejadian seumpama ini berlaku, dinasihatkan untuk mengamalkan ayat tiga Qul dan berzikir. -CARI Infonet.

 

sumber asal: Terbakor.com

24

Bagus
21

Marah
12

Terkejut
25

Sedih
14

Lawak
24

Bosan

Friends Rank (120 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote TuntungReturn 17-7-2015 12:06 PM
mintak maideen ksk ulasan skit
Quote abangbikerz 17-7-2015 12:17 PM
Bodohnyerrrrrr
Quote CrowneGlory 17-7-2015 12:32 PM
Patutla ramai perangai serupa jin...anak2 jin rupanya
Quote dragula 17-7-2015 12:38 PM
boleh report polis tak kalau dirogol jin?
Quote hanakikan 17-7-2015 12:41 PM
Entah2 anak yg korang ada ni pun bukan anak sendiri tp anak jin cer tgk ada iras ke tak
Quote mbhcsf 17-7-2015 01:18 PM
so nak takut  kat sapa article macam ni jin ke ALLAH?

kekadang i wonder apa motif article macam ni.

baca jelah ayat Kursi.

kalau nak dikira lebam tu - prementrual ladies kekadang lebam,  orag yg  tak tahu dia ada leukaemia ke ape senang lebam di samping tanda tanda lain ...
Quote ice_sky92 17-7-2015 01:21 PM
Orang-orang macam ni la yang aku malu aku beragama Islam. If you know what I mean.
Quote rogayahtop 17-7-2015 01:29 PM
Itulah pasal internet jin pun elok disensorkan. SKMM jin patut pantau laman2 web yg jin2 bukak.
Quote Maideen. 17-7-2015 01:42 PM
Menurut seorang ulama dan pendakwah bebas yang terkenal, selalunya Jin Islam bermazhab Syiah dari.Pakistan yang buat kerja camni.


Wallahualam.
Quote miabebe 17-7-2015 01:57 PM
Kalo jin tu persis manuel ferrara...sila kejut ku dr tidur plishhhh...
Quote pooh~key 17-7-2015 02:07 PM
Jin toncet ke jin mata satu?
Quote kelapaparut 17-7-2015 02:20 PM
Biase kalu kene rogol dgn jin pasti esok pompuan tu nak lg, jin kan mcm separa setan boleh mengembang menguncup btukar rupa memanjang memancut semua boleh
Quote GhostWalking 17-7-2015 02:37 PM
Ujung2 suami mimpi basah yang gigit peha bini
Quote lil_honey 17-7-2015 02:44 PM
jin aprit..genie in the bottle?
Quote stania83 17-7-2015 02:50 PM
Ntah ntah aku jin
Quote famri7 17-7-2015 03:10 PM
Ummah bimbo selayaknyalah mundur sakai bukit.Hidup bukannya nk berpijak di bumi yang nyata,duk kaji alam ghaib sanpai ko mati duk mundur sebegitu.
Quote famri7 17-7-2015 03:12 PM
Kiranya bini kau sundal lah sis kena rogol setiap bulan..padahal modal nk ngesek.bila dah tilik2 pangkal paha baik trus kankang buat anak jah...plus butaka jin tuh rogol selain faraj/paha? Mesti bini tersebut tiba2 orgasm tapi kenapa marah2 pula.
Quote ipes2 17-7-2015 03:36 PM
Eh bior benar?
Hish rasanya semua jin ropa depa buruk dan menakutkan
Quote imthegirl 17-7-2015 04:16 PM
Maideen. replied at 17-7-2015 01:42 PM
Menurut seorang ulama dan pendakwah bebas yang terkenal, selalunya Jin Islam bermazhab Syiah dari.Pa ...

Jin pakistan jual karpet

Lihat semua komen(108)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 08:16 PM GMT+8 , Processed in 0.100584 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top