CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Penampilan Pertama Bruce Sebagai Caitlyn Jenner

22-7-2015 06:28 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 9845| Komen: 48

Description: ia merupakan penampilan sulungnya sebagai 'wanita' dihadapan penonton sempena anugerah ESPy baru-baru ini...
Oleh Fyruz Hanna

Bukan perkara baru untuk selebriti 'wanita' ini yang mengubah dirinya kepada wanita, tapi ia merupakan penampilan sulungnya sebagai 'wanita' dihadapan penonton sempena anugerah ESPy baru-baru ini.





Dapat dilihat dalam video berdurasi kira-kira 11 minit lebih ini, penonton bangun tanda hormat kepada selebriti ini.

Dalam ucapannya, Caitlyn berterima kasih kepada mereka yang tak putus-putus memberikan sokongan sepanjang transformasi dirinya dan dilihat satu masa tersentuh apabila menyentuh tentang anak-anaknya. 




Walaupun tidak dapat menjadi 'ayah' kepada anak-anaknya namun dia sangat berterima kasih kerana mereka tidak putus-putus setia menyokong.










Namun, dalam nampak serba sempurna itu, suaranya sedikit mengganggu keterampilannya pada majlis itu kerana suaranya dan cara lontaran Caitlyn masih lagi dibayangi oleh Bruce.

Bagaimana? Cantik Tak? -CARI Infonet.

15

Bagus
14

Marah
7

Terkejut
14

Sedih
11

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (73 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote stars83 22-7-2015 03:40 PM
mak ko ijauu!!
Quote batman_2007 22-7-2015 03:40 PM
Ya Allah.. Hurmm. Ya Allah.. Hurmmm
Quote tightcherry 22-7-2015 03:43 PM
Anak die yg laki pon Ada yg gay kan... Kuarga tonggang terbalik
Quote delsmomm 22-7-2015 04:00 PM
adehhhh....

ngeri betoi wajah anggun dia tu..
dah le tgn jantan..

confused jap aku td xsure tgn ke kaki...
Quote famri7 22-7-2015 04:02 PM
Amboo bontot khloe besar gila.
Quote nurul_akmar 22-7-2015 04:06 PM
aku takut last2 dia suicide. tension hidup
Quote xtahumenahu 22-7-2015 04:08 PM
x lawalahhh pakcik
tapi masa die jantan dulu pon pelik jahhh muke
Quote missus_meow 22-7-2015 04:11 PM
Still looks like a guy in drag ......
Quote musangcomel 22-7-2015 04:20 PM
famri7 replied at 22-7-2015 04:02 PM
Amboo bontot khloe besar gila.

bontot kim pon kalah dgn bontot khloe

Quote bambimo 22-7-2015 04:23 PM
khloe ni badan dia jenis voluptuous kan???
skrng kat sana gigih nk dapatkan bentuk badan cm gini
Quote khailya 22-7-2015 04:30 PM
yg sebelah khloe tu kim ker? yg rendah tu???
Quote hanakikan 22-7-2015 04:33 PM
Yg 4 org laki tu anak dia dgn bini pertama kan.
Quote batman_2007 22-7-2015 04:46 PM
tightcherry replied at 22-7-2015 03:43 PM
Anak die yg laki pon Ada yg gay kan... Kuarga tonggang terbalik

Yg mana uols?
Quote alieyrina 22-7-2015 04:53 PM
Aku ingat jln lembut cam pompuan...caittt  jln pun cam jantan lagi  

Suma pun nampak masih bruce! Sory catlin..try harder ...
Quote CrowneGlory 22-7-2015 04:58 PM
Dah ko tu jantan terima je la hakikat tu walau bebird berjaya dibuang...
Quote rogayahtop 22-7-2015 06:06 PM
Makan hormon sekejap je suara boleh jd mcm pompuan kan? Kalau suara mcm maknil dlam tv tu pun kadang2 boleh confuse dengar kalau dr jauh pasal ada pitch lari sikit. sabar je lah caitlyn..ko bukan islam pun buat je lah apa yg ko nak. Tp kat iran boleh pulak lelaki jd pompuan kan. Dah ambil tudung, bolehla ambik transgender...opps...kang perang.
Quote cmf_premierleag 22-7-2015 06:08 PM
aku x folo sgt kisah diorang ni
nak tanya, apa yg membuatkan bapak dia ni gigih nak jd pompuan/memondan bagai?
stress ke? or saja nak test market?
Quote famri7 22-7-2015 06:31 PM
cmf_premierleag replied at 22-7-2015 10:08 AM
aku x folo sgt kisah diorang ni
nak tanya, apa yg membuatkan bapak dia ni gigih nak jd pompuan/memo ...

Saya malu nk mngaku tapi saya follow jah crita pprt ini.Katanya bruce nih dilahirkan khunsa,masa zaman muda2 testosterone bnyk sebab dia main sukan pelbagai,bila tua hormon cikki pula bnyk lalu keinginan untuk menjadi cikki membuak2..lagi2 lepas bercerai dgn Kris...tp xsure beliyau bernafsu dgn laki ke x..husnuzon jah sis.
Quote famri7 22-7-2015 06:33 PM
musangcomel replied at 22-7-2015 08:20 AM
bontot kim pon kalah dgn bontot khloe

Khen,kalah nicky minaj sis..melampau sngt tumbesaran bontot plastik set2 nih..si kylie yang bimbo ittew pon dah mula nk jadi kim no2.esok lusa kluarlah sextape dgn paktam.

Lihat semua komen(48)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 11:11 AM GMT+8 , Processed in 0.089663 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top