CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Berkawan Dari Dewi Remaja, Izara Aishah Teruja Jadi Model Kempen Raya Tudung Neelofa

14-3-2022 01:08 PM| Diterbitkan: Cintaerina| Dilihat: 10942| Komen: 78|Original author: Cinta Erina

Description: Baru-baru ini, pelakon Izara Aishah meluahkan rasa bersyukur apabila dipilih untuk menjadi wajah kempen raya milik Neelofa iaitu rakan yang turut menjadi peserta di dalam pertandingan Dewi Remaja.
Sumber: Instagram Izara Aishah


Baru-baru ini, pelakon Izara Aishah meluahkan rasa bersyukur apabila dipilih untuk menjadi wajah kempen raya milik Neelofa iaitu rakan yang turut menjadi peserta di dalam pertandingan Dewi Remaja. 

Untuk pengetahuan semua, antara selebriti lain yang turut menyertai Dewi Remaja pada tahun sama ialah Syatilla Melvin, Anzalna Nasir dan Azar Azmi.


Sumber: Instagram Izara Aishah


Izara telah berkongsikan foto dirinya menggayakan beberapa koleksi tudung terbaharu keluaran Naelofar Hijab di Instagram dengan kapsyen berterima kasih kerana memilih dirinya sebagai model untuk keluaran terbaru ini.


Sumber: Instagram Izara Aishah

Rupa-rupanya, bukan Izara sahaja yang seronok berkongsikan tentang berita ini, malah Neelofa sendiri kelihatan sangat gembira apabila akhirnya dapat menggunakan 'wajah' Izara sebagai model kempen tudungnya pada kali ini.

Menerusi ruangan komen, rata-rata peminat memuji wajah manis Izara yang menggayakan hijab Naelofar.


Sumber: Instagram Izara Aishah

Cantikkan Izara? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Normabaru 14-3-2022 01:58 PM
Sorry xnmpk wow pon.biasa je
Quote mendeluk 14-3-2022 02:18 PM
Izara sejak bertudung tak nampak lawa and muka takde seri.
Muka baju2 dia pakai berlemus lemus kebawah macam rantai kot
Quote incess.my 14-3-2022 02:29 PM
jgn jadik penunggang jugak dah la ijara
Quote chekacheku 14-3-2022 02:49 PM
Vibes xbest sape yg ada di sekelilingi lopak ni..
Quote jihyomelly 14-3-2022 04:31 PM
deni pakai tudung suma ok tutup depan blakang tapi bab baju suka yg meleret2 sapu lantai..
Quote lattehazelnut 14-3-2022 04:38 PM
Izara pun model tudung rr kan
Quote adra5028 14-3-2022 04:40 PM
Normabaru replied at 14-3-2022 01:58 PM
Sorry xnmpk wow pon.biasa je

mana pi purdah dia ye..
bukan aritu pakai purdah ke?
Quote cikperiukkera 14-3-2022 04:57 PM
Miss Little Kerala dah x jd model utk naelopar khuenzzzz? Habis melingkup sale kakak sheols bak kata kwn2 porom.com. Muka memanjang stim & sombong x mampu nk tarik customer.
Quote GegarVaganja 14-3-2022 05:01 PM
Tazzabar nak tunggu Anzalna, Tasha Silla atau Fazura jadi model tudung raya Naelofar

Quote Tasikchini 14-3-2022 05:05 PM
GegarVaganja replied at 14-3-2022 05:01 PM
Tazzabar nak tunggu Anzalna, Tasha Silla atau Fazura jadi model tudung raya Naelofar

ko mampu berangan je lah ganja oiii
Quote Kurex 14-3-2022 06:33 PM
Persis alas meja jah
Quote GegarVaganja 14-3-2022 06:44 PM
Tasikchini replied at 14-3-2022 05:05 PM
ko mampu berangan je lah ganja oiii

Kan. Possibility untuk bini jah jadi model tudung Naelofar lagi tinggi dari yang lain-lain tu jadi model tudung dia kan

Quote jihyomelly 14-3-2022 06:47 PM
GegarVaganja replied at 14-3-2022 05:01 PM
Tazzabar nak tunggu Anzalna, Tasha Silla atau Fazura jadi model tudung raya Naelofar

diorg awal2 dah kena blacklist dek jahtek hihihi dgr nama pun jahtek bleh meroyan
Quote KBW2 14-3-2022 07:04 PM
mendeluk replied at 14-3-2022 02:18 PM
Izara sejak bertudung tak nampak lawa and muka takde seri.
Muka baju2 dia pakai berlemus lemus keba ...

Dah dia pun fesyen merepek2 lepas bertudung, gobos2 dan meleret. Tak boleh ke kemas sikit. Selekeh but make it pesyen kononnya tapi tetaplah sakit mata. Dahlah dia pun katik jah. Orang katik tak sesuai gedobos dan meleret pakaiannya nampak macam benda merayap.
Quote epal_putih 14-3-2022 07:06 PM
Sorry
Tak minat
Quote mendeluk 14-3-2022 07:07 PM
KBW2 replied at 14-3-2022 07:04 PM
Dah dia pun fesyen merepek2 lepas bertudung, gobos2 dan meleret. Tak boleh ke kemas sikit. Selekeh ...

Haha make sense. I lupa apa ayat paling sesuai baru tau meleret…
Ijara pakai baju and tudung meleret habis sampai ke lantai. Terjuntai juntai lagi.
Nampak dia tak lawa dgn heavy make up and muka tak seri pulak. Dulu cantik je. Now.. hm..
Quote mendeluk 14-3-2022 07:09 PM
KBW2 replied at 14-3-2022 07:04 PM
Dah dia pun fesyen merepek2 lepas bertudung, gobos2 dan meleret. Tak boleh ke kemas sikit. Selekeh ...

Btw cara dia dress up after bertudung ini macam Neelofa.
Izara tak boleh ke dress simple simple tak payah berjuntai , lagipun dia pendek bukan tinggi. Nampak berlemos aku tengok.
Quote sayawifenikmie 14-3-2022 07:28 PM
....tak lawa? mak aiii tinggi benor level lawa kome ....
Quote doodlediddle 14-3-2022 07:31 PM
sayawifenikmie replied at 14-3-2022 07:28 PM
....tak lawa? mak aiii tinggi benor level lawa kome ....

Dia mksdkan tudung keluaran jahtek lah. Bukan ijara. Xsilap aku lah. Hahahahaha

Lihat semua komen(78)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 10:55 PM GMT+8 , Processed in 0.115074 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top