CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Cinta Erra Fazira & Shahir Telah Direstui?

15-7-2015 04:41 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 77317| Komen: 414

Description: Jika dahulu, ramai yang membuat spekulasi tentang hubungan cinta Erra Fazira dan Shahir yang semakin mekar.
Oleh Adib Za

Jika dahulu, ramai yang membuat spekulasi tentang hubungan cinta Erra Fazira dan Shahir yang semakin mekar. Namun, memetik laporan Utusan Malaysia baru baru ini hubungan keduanya telah memasuki 'fasa' yang baharu. 


Ini terjadi berikutan adanya sumber yang mengatakan hubungan mereka ini telah mendapat 'restu' keluarga.

(Sumber foto: Bharian Online)


Meskipun kedua pasangan ini tidak pernah mengesahkan hubungan mereka pada awam, namun ramai peminat yang telah mula menghidu dan berteka-teki tentang hubungan cinta mereka. 

Nampaknya, jika benarlah cerita ini, pasti menjadi cerita bahagia bagi kedua selebriti ini dan di kalangan peminat mereka juga. Tambahan pula, Erra dan Shahir, sama-sama solo dan tidak ada salahnya jika mereka benar-benar bercinta. Faktor usia, bukan penghalangnya, jika mereka telah direstui. Bukan, begitu? - CARI Infonet

15

Bagus
15

Marah
29

Terkejut
10

Sedih
17

Lawak
24

Bosan

Friends Rank (110 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote idadzira 14-7-2015 03:18 PM
x tahu nak suka ke nak duka....
Quote cendawanbonyok 14-7-2015 03:19 PM
Shahir tu buat job apa? Masih menyanyi lagikah? Macam sendu aje kan..
Tapi kalau dah jodoh tak kemana...
Quote mhamirol 14-7-2015 03:20 PM
heshe memang taste kat akak-akak 40's kah? dodolu verangan nak ngorat che' ta pastu tak dapat..
Quote wiwie 14-7-2015 03:20 PM
semoga berbahagia.
Quote mizzmimi 14-7-2015 03:21 PM
Nak tunggu ratu coverina jawab ape..
Quote Lorra2411 14-7-2015 03:23 PM
semoga berbahagialah, erm
Quote kejoraria 14-7-2015 03:24 PM
Quote de_ikea 14-7-2015 03:25 PM
Selamat la hendaknya korang berdua.
Quote kaki_palsu 14-7-2015 03:27 PM
kalo betul.. alhamdullilah..
Quote Munnalicious 14-7-2015 03:27 PM
Hish... xpayah la erra.
Quote estrelle 14-7-2015 03:28 PM
elok la si shahir tu ala2 islamic sket.kerlas kaka erah dpt hanak ikan.
Quote Leeen82 14-7-2015 03:28 PM
selamat hari raya... shahir erra
Quote qqOfficial 14-7-2015 03:30 PM
mhamirol replied at 14-7-2015 03:20 PM
heshe memang taste kat akak-akak 40's kah? dodolu verangan nak ngorat che' ta pastu tak dapat..

memang sis, dia akui dia taste kat wanita2 berusia and matang gitewww...

kan dia frust menonggeng ...bila che ta tolak heols....che ta lebih memilih zain yg sador and lebih kacak serta kokesen mukanyaa...

lantas shahir membawa diri and buat perangai ....hilang yg membuatkan astro peningg kepalaaaa


Quote hotmak 14-7-2015 03:30 PM
Wah, tapi heshe sendu je, mampu ke tanggung acik erra tu
Quote alieyrina 14-7-2015 03:33 PM
Shahir memg rembes ..untungla herra...

kt opis aku ada sorg guy ni ...memg pakejlaa..tegugat iman...hensem bangat  
Quote harkktuih 14-7-2015 03:34 PM
mampu ke beliyau nak tanggung erra? shahir ni ada family business kan?
Quote mhamirol 14-7-2015 03:39 PM
qqOfficial replied at 14-7-2015 03:30 PM
memang sis, dia akui dia taste kat wanita2 berusia and matang gitewww...

kan dia frust menongge ...

Kalau jadi la sis, dah berapa la suami erra ye?

Berapa pulak kisah cinta putus di tengah jalan beliau?
Quote reenaz 14-7-2015 03:41 PM
harkktuih replied at 14-7-2015 03:34 PM
mampu ke beliyau nak tanggung erra? shahir ni ada family business kan?

busines ape uols? erra harus la high maintenance..mampukah beliau ??
Quote selendangmerah 14-7-2015 03:43 PM
ikut suka deme laa ..

kalau dah suka .. layan saja ..

Lihat semua komen(414)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 07:54 AM GMT+8 , Processed in 0.194878 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top