CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dulu Baby, Sekarang Daddy,"Asad Motawh Belanja 6 Pack Buat Peminat Tak Keruan

2-3-2022 03:32 PM| Diterbitkan: Cintaerina| Dilihat: 2692| Komen: 33|Original author: Cinta Erina

Description: Baru-baru ini penyanyi Asad Motawh telah menarik perhatian netizen dan peminat apabila dia dia berkongsikan beberapa keping foto yang menunjukkan bahagian abdomennya atau'six pack'.
Sumber: Instagram Asad Motawh


Baru-baru ini penyanyi Asad Motawh telah menarik perhatian netizen dan peminat apabila dia dia berkongsikan beberapa keping foto yang menunjukkan bahagian abdomennya atau'six pack'. 

Sumber: Instagram Asad Motawh


Foto tersebut dikongsikan di laman Instagram miliknya. Penyanyi lagu Senyum ini turut menulis kapsyen ringas iaitu "1980's nightmare wonder's China Town".

Sumber: Instagram Asad Motawh

Perkongsian itu telah menarik perhatian ramai peminatnya yang rata-ratanya masih remaja khususnya golongan wanita. 


Untuk pengetahuan semua, ini bukanlah kali pertama Asad memuat naik posting yang menunjukkan bahagian badannya. 

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat dan netizen memuji betapa 'hotnya' Asad Motawh. Ada juga yang mengatakan mereka akan menjadikan gambar itu sebagai wallpaper telefon mereka.  -CARI

Sumber: Instagram Asad Motawh


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote holothurian 2-3-2022 03:39 PM
my dream man katakauuu.. halahhhhhhh, lemah betul bebudak zaman sekarang... nak muka jenis camnie, berlambak la kat luar sana dok jual karpet..
Quote AcikBuncit 2-3-2022 05:06 PM
Dah kenapa muka dia makin macam anak che ta haha
Quote Matyein 2-3-2022 05:27 PM
semua nak tayang body je sekarang...ada peluang jadi GIGOLO Neee
Quote kaoru44 2-3-2022 05:33 PM
Aiyohh..apo bdk2 skrg..gitu pun tak keruan??
Quote nakkomenjugak 2-3-2022 06:26 PM
Haaaa ko terus lain muka lepas dapat 6px.
Takpelaaaaa
kegilaaan bbnu
pernah berada di tempat deme masa muda2 dulu
gila gerard way mcr
Quote Adrif 2-3-2022 07:43 PM
nanti sugar mommy offer jadi ibu susuan    
Datin-datin memang suka angkut artis muda, model semua ni  
Quote cicicumel 2-3-2022 08:00 PM
Kalu tinggi x smpai at least 175cm tetap x menarik
Quote selipar_hijau 2-3-2022 08:07 PM
Sape je yang tak keruan tu?
Quote sleepandream 2-3-2022 08:07 PM
bukan senang yach nak dpt 6pax...
haruslaaa ditayang2....
Quote tikusmontok 2-3-2022 08:52 PM
Kering mcm mengkarung ni pun korang boleh tak keruan???
Quote swimswim 2-3-2022 09:01 PM
Daddy? More like shady
Quote slyfynx 2-3-2022 09:16 PM
Mende ni dah pat bls kali bukak thread
Quote Perawankota 2-3-2022 09:23 PM
Geli aih... Bbnu
Quote Normabaru 2-3-2022 09:35 PM
Tengah cari bideo tinggi budak ni..sekali jumpa lg menarik..lihat min 0:30 ni.hahahaha cash on the spot

https://youtu.be/43fYyMkAWQM
Quote dudaberhias 2-3-2022 09:58 PM
Urm ok la tapi iols geli badan2 macamtu, dah macam gunung sungkai dan roti sarang lebah. heshe ni keturunan arab katanya tapi muka mengatakan dari kerala.

Herlok la jugak, takde la tak herlok. Cuma ada yang lagi herlok hingga mengigit jari kaki jiran.
Quote dudaberhias 2-3-2022 10:04 PM
Normabaru replied at 2-3-2022 09:35 PM
Tengah cari bideo tinggi budak ni..sekali jumpa lg menarik..lihat min 0:30 ni.hahahaha cash on the s ...

dah kenapa heshe terloncat2 macam itik naik tangga tu? nauzubillah min zalik...
mujur iols takde kat pentas tu... kalau tidak iols tolak terus ke bawah bagi terpenyet muka heshe jadi macam ruhainies muka penyet tu...
Quote GegarVaganja 2-3-2022 10:21 PM
Thread macam ni kena seru @Kurex

Quote Whitney72 2-3-2022 10:39 PM
Badannya 6 pack..bawah entoh ke idok 6inch...tgk pd body tu mcm bkn 6inch
Quote miu84 2-3-2022 10:40 PM
Tak lengkap lg transformasi tu dek. Kene sauk awek tua dari umur (lagi besar gap umur, lagi tinggi kasta daddy ko tu dik) tapi pastikan awek tu hot lah.

Lihat semua komen(33)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 11:11 AM GMT+8 , Processed in 0.096210 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top