CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Aishah Berang Digelar Datuk Low Class, Cabar Si Tukang Kecam Untuk Bersemuka!

24-2-2022 01:05 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 3374| Komen: 33|Original author: Saiful

Description: Datuk Wan Aishah Wan Ariffin kecewa apabila ada segelintir netizen yang tak berpuas hati dengannya.
Datuk Wan Aishah Wan Ariffin kecewa apabila ada segelintir netizen yang tak berpuas hati dengannya.

Di Instagram, Aishah ada memuat naik tangkap layar komen netizen yang menggelar dirinya sebagai Datuk low class.


Susulan itu Aishah mencabar individu berkenaan untuk bersemuka dengannya.

Foto: IG


"Ada juga yg masih tak puas hati ek. Setakat baling batu sembunyi tangan apa barang babe...berdepanlah kalau berani cakap apa yg tak puas hati dgn I.So many sickos nowadays," tulisnya.


Tidak cukup dengan itu Aishah juga ada menghantar DM kepada individu berkenaan.


Aishah juga kesian kerana tindakan individu tersebut disifatkan sebagai sesuatu yang tak berfaedah.


Ini bukan kali pertama Aishah menerima kecaman. Sebelum ini dia turut dikecam kerana menceritakan pengalamannya menjadi si isteri yang membeli beras dan tidak pernah dimanjakan oleh suami. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote helicornia 24-2-2022 01:22 PM
Aloh..gigihnye bertekak dgn netizen fake acc
Stay classy la baru org tk sebut dato low class
Quote selipar_hijau 24-2-2022 01:27 PM
kuat mengkelahi betul la dia ni
Quote fido_dido 24-2-2022 01:37 PM
mmg betul dato low class sebab suka bertekak dengan netizen..dah tua2 duk dendiam jelah barulah org kata classy
Quote alieyrina 24-2-2022 01:46 PM
Belum masuk forum lagi tu..x cukup kaki tangan kau nak menjawab
Quote elzy 24-2-2022 01:58 PM
gigih melayan kecaman netizen..
Quote irvene 24-2-2022 02:04 PM
bt tak tahu je noks. mcm baru setahun jagung masuk industri
Quote Supersirap 24-2-2022 02:09 PM
Persetankan sahaja komen daripada netizen ni, jika dilayan boleh jadi gila
Quote orglama 24-2-2022 02:24 PM
lihat saja datin e...berbillion2 pastinya mengecam beliau, tapi beliau tak sentap & ambik pot cacian2 netizen...tu baru classy...(btw, i peminat lagu2 aishah)
Quote Zaien 24-2-2022 02:32 PM
tingat pak mertua aku.. ecah idong kemek dia ckp..
dlm hati aku.. pnah frust ka apa pak mertua aku nih jajajaja
Quote NEmma 24-2-2022 02:53 PM
Boleh x jangan nak bergaduh je.. Gigih betul
Quote TomyamPuteh 24-2-2022 02:54 PM
Suka Sgt bersemuka beliau ini.
Quote jas7512 24-2-2022 02:56 PM
Edited by jas7512 at 24-2-2022 02:57 PM

Kak chah ..sora kak chah sedap..akak pun ada education so please stay classy kak...ignore kan jelah netizen2 tu.....setakat kata2 org yg x jejaskan periuk nasi kita..biarkan je lah
Quote imanda 24-2-2022 02:57 PM
di zmn skg br blh tau sikap2 retis dulu..drg sendiri tunjuk
Quote akuMNdia 24-2-2022 03:04 PM
kak ecah woiiii....dah tua2 ni boleh tak bila selfie tu jauh sikit dari muka..
boleh ngigau kalau bebudak tgk nih..
Quote missHaidiD 24-2-2022 03:07 PM
Ecah dr dulu peel cmni. Suka update netizen cerca sheols. Koser la. Buat dek sudah la.
Quote rhk131219 24-2-2022 03:13 PM
lahh marah bila kena cerca datuk low class, terima jela hakikat tu. bila suka layan netizen mcm tu siap dm & hamuk dia lagi so ape beza kak ecah dgn dia?
Quote doubleharmonic 24-2-2022 03:28 PM
akuMNdia replied at 24-2-2022 07:04 AM
kak ecah woiiii....dah tua2 ni boleh tak bila selfie tu jauh sikit dari muka..
boleh ngigau kalau be ...

yang MUDA selfie dekat2 sampai selambak skrin pon boleh ngigau jugak yachhh



Quote mawarika 24-2-2022 03:33 PM
Zaien replied at 24-2-2022 02:32 PM
tingat pak mertua aku.. ecah idong kemek dia ckp..
dlm hati aku.. pnah frust ka apa pak mertua aku n ...

Mmg org dulu2 panggil mcm tu kot. Masa kecik selalu dgr zaman tok nenek moyang ada lg. Mesti glemer kan aisyah time tu.
Quote rosevelvet 24-2-2022 03:36 PM
Kak ecah oi. Ko tgk bbnu nabila razali tu. Cool jer walau berbiliion kutukan. Retis lm kena bljr mcm retis baru handle kutukan. Sbb retis lm ni baru bermedsos. Dulu asik mkn puji je

Lihat semua komen(33)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 10:38 AM GMT+8 , Processed in 0.086797 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top