CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tak Cover Langsung," Susukan Bayi Hingga 'Tersembul', Kak KM Dikecam

18-2-2022 01:37 PM| Diterbitkan: Cintaerina| Dilihat: 6540| Komen: 20|Original author: Cinta Erina

Description: Rasanya rata-rata rakyat Malaysia mengenali dengan Kak KM atau Liana Rosli yang merupakan anak kepada pelakon veteran iaitu Normah Damanhuri.
Sumber: Instagram Kak KM


Rasanya rata-rata rakyat Malaysia mengenali dengan Kak KM atau Liana Rosli yang merupakan anak kepada pelakon veteran iaitu Normah Damanhuri. Dia sering menjadi bualan dan kecamna netizen kerana gemar membuatkan content yang membuat orang ramai pening kepala.

Kak KM juga merupakan seorang usahawan jamu yang terkenal dengan pelbagai jamu untuk golongan lelaki dan wanita.

Sumber: Instagram Kak KM


Hasil daripada perkahwinannya dengan Razman, pasangan ini telah dikurniakan 4 orang cahaya mata iaitu 3 orang anak perempuan dan seorang anak lelaki. 

Baru-baru ini kak KM sekali lagi telah mencetuskan kontroversi apabila dia telah berkongsikan satu video di akaun Instagram miliknya.


Dalam video itu kelihatan Kak KM sedang menyusukan atau breastfeeding anak bongsunya iaitu Cinta Carissa yang baru berusia 2 bulan di salah sebuah restoran terkemuka di Kuala Lumpur. 

Sumber: Instagram Kak KM

Namun video itu dikecam ramai kerana Kak KM telah menyusukan bayinya di tempat terbuka dan bukan itu sahaja, di dalam video itu juga kelihatan lurah payudaranya. Ramai netizen yang tampil mengatakan perkara itu tidak wajar dilakukan oleh Kak KM. -CARI

Sumber: Instagram Kak KM

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote manehnya 18-2-2022 01:53 PM
Mcm ngan dia sorang ada tek.. malu tu separuh dr iman...
Quote buapakperut 18-2-2022 02:10 PM
Kalau lelaki sangap tengok muka die boleh turn off terus
Quote babelina 18-2-2022 02:19 PM
tp bdn dia cpt btl slim.. cuma tu la.. sempoi giler la dia.. selamba jer.. pastu post pula ceramah2 pendek.. hmmm..
Quote ayukpingu 18-2-2022 02:35 PM
dia happy korang bagi dia attention. tu lagi dia suka. marketing strategy. benda sampah mcm ni tayah nak bagi limelight ..baru la dia diam
Quote sharlenetexas 18-2-2022 02:38 PM
Takpe heshe tak malu.

Quote yondu 18-2-2022 03:14 PM
tergamak dia berpaling belah sana ngadap org makan. aii sokong bfeed in public tp bukan dgn cara camni..sob sob sob..
Quote missyL 18-2-2022 03:57 PM
Hahaha
Kk km ni ade sbb tuhan x bg die rupa yg cantik..
Quote Meiizu 18-2-2022 04:00 PM
Perasan tak chinese couple tu ..dah laaa laki tu yg hadap belah dia
Quote Meiizu 18-2-2022 04:28 PM
Korang tgok ni...bukan ke kepercayaan mngarut simpan tali pusat.tak tanam ke apa.
Tak reti nak tempek bidoee...so aku letak link yee
Talipusat4badik
Quote lolipopmanish 18-2-2022 06:25 PM
buapakperut replied at 18-2-2022 02:10 PM
Kalau lelaki sangap tengok muka die boleh turn off terus

Ahahahahahahaha kejam tapi tu la.....truth hurts
Quote AcikBuncit 18-2-2022 10:13 PM
Boleh plk dia ngadap org lain mkn tu.. Haha laki dia xmalu ke bini cmni ek..
Quote kookie92 18-2-2022 11:22 PM
yang pelakon badrul muhayat tu ada kena mengena ke ek dengan fam ni? mcm sama je wajah
Quote abadi84 18-2-2022 11:55 PM
Perbuatan mnyusukan bayi adalah semulia2 perkara...kenapalah cemarinya kak KM oi.
Tah ler tak tahu cara brfikir suami dan mak mertua, sampai mcm tak kisah kelaku bini yg tak semenggah gini.
Quote MyLadyMarmalade 19-2-2022 12:11 AM
Mesti muntah ijo mamat yg ngadap dia tu..sbb tgk muka dia
Quote anony-mous 19-2-2022 12:57 AM
Sbb org mcm ni la org akn pndang jijik bf tmpat awam. Tp i yakin lg 5 thn netizen akan sokong sama mcm kes berbasikal pakai ketat2. Wait & see
Quote djzara81 19-2-2022 11:13 AM
Kan ada breastfeeding cover. Nape tak pakai kakkm? Saje mengundang khennzz.
Quote rotiboy 19-2-2022 05:10 PM
Pakai lah cover untuk breastfeeding tu...tak malu ke
Quote pichee 19-2-2022 10:33 PM
Pakailah nursing cover..ya ampun...x senonoh la mcm tu...

Kesian org nk mkn yg tercemar dgn pandangan itu...spoil mood dah la resto mahal..
Quote Lily_Elizabeth_ 20-2-2022 01:04 PM
Gigi dia kuningnya. Merokok kuat kut kan.

Lihat semua komen(20)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 03:56 PM GMT+8 , Processed in 0.087836 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top