CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Balas Komen Peminat Jadi Rutin Ayda Jebat

10-7-2015 02:50 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 14997| Komen: 56

Description: Kalau dahulu artis menerima berbakul-bakul surat dan kad raya daripada peminat. Yalah, zaman sebelum kehadiran internet semuanya mesej disampaikan melalui surat dan kad ucapan.
Oleh Adib Za

Kalau dahulu artis menerima berbakul-bakul surat dan kad raya daripada peminat. Yalah, zaman sebelum kehadiran internet semuanya mesej disampaikan melalui surat dan kad ucapan.


Kini, artis lebih beruntung kerana dapat menerima ucapan daripada peminat dalam masa yang singkat, hanya dengan sekelip mata.

Itulah untungnya zaman teknologi, segalanya hanya di hujung jari. Sebab itu, pelakon yang seorang ini begitu memanfaatkan kemudahan internet.

(Sumber foto: Bharian Online)


Memetik laporan mStar Online, Ayda Jebat bakal berhadapan situasi resah gelisah jika tidak dapat mengakses internet dan membalas pesanan peminatnya. 

"Saya akan menjadi 'gila' jika kawasan yang saya pergi tiada liputan untuk  mengakses internet. Buatkan saya tak senang duduk. 

Saya akan tertekan dibuatnya hanya kerana perkara itu lebih-lebih lagi apabila sudah membaca komen-komen peminat, tetapi belum membalas komen mereka lagi," katanya kepada mStar Online.

Begitulah caranya pelakon Rindu Awak 200% ini menghargai peminatnya. Maka, tak hairanlah dia kini memiliki lebih 500,000 peminat di laman Instagram miliknya. Harus dijadikan contoh oleh artis-artis lain ya! - CARI Infonet

20

Bagus
22

Marah
15

Terkejut
24

Sedih
12

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (108 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ridz09 9-7-2015 12:33 PM
Cisssssssss....tu je komen hakak
Quote lylea 9-7-2015 12:37 PM
ridz09 replied at 9-7-2015 12:33 PM
Cisssssssss....tu je komen hakak

hahah jangan la begitu hakak...
Quote imransulaiman 9-7-2015 12:41 PM
Try lah siapa-siapa dalam forum ni komen IG dia...tengok dia reply cepat ke tak...
Quote prettyuglybabe 9-7-2015 01:39 PM
tertekan takut kena kutuk and tak boleh nak delete komen ke apa sebenarnya??
Quote IxoraP 9-7-2015 01:45 PM
ketagih ngan media social kot.. jgn mare.. I main2 je
Quote ketupat79 9-7-2015 02:43 PM
jom kita spam komen kat ig / fb dia
Quote solstice 9-7-2015 04:20 PM
Ramai juga peminat fanatik ayda ni ye
Quote enchikfitz 9-7-2015 05:23 PM
Hek eleh sangat
Quote gekkou 9-7-2015 05:42 PM
motip nk bg tau peminat dia take care psl peminat
cissssss jugak
Quote emma_lee 9-7-2015 06:27 PM
geli baca ayat dia
Quote jargon 9-7-2015 06:51 PM
shadap u rosnah mat aris
Quote aderaderker 9-7-2015 07:34 PM
Sungguh booooo sekali statement itewww
Quote setokinpurple 9-7-2015 11:36 PM
laa yeke. patut la 2x dia delete komen iols.. iols tanya dia kenapa berlakon nangis tak mcm nangis, tak kuor ayaq mata?
Quote noraidil_06 9-7-2015 11:38 PM
I like ayda.u go girl
Quote tomet05 9-7-2015 11:44 PM
boo sikit buuuu
macam poyo snagat je
Quote piahsemah 9-7-2015 11:55 PM
tetap x minat dia.hukhuk..lemas tngok dia dgn jolripin.luaq set pun amek gmbr bepeluk sakan
Quote Mary_jane 9-7-2015 11:59 PM
Macam tu cara nak jaga fans ye acik-acik semua.
Quote tobobon 10-7-2015 12:35 AM
rezeki sheols. dulu time sheols dibuang kolej, ganti dgn adiknya yg konon bakal meletop. tapi skrg? adik sheols lagi sendu sesendunya alam
Quote fry_paranoid 10-7-2015 12:47 AM
Bgsla klu mcm tu hargai fan xmcm patnernyer dah 2x d tuduh sombong n xpnd jg hati peminat.. tapikan sllnya retis2 baru mmg berusaha sgt hargai peminat.. nanti dah lame bile job makin byk n makin bz dah mulalah xder mase nk bls2 komen peminat.. biasala baru2 mmg mcm tu semangat nk pames bekobar2... nti bile dh pames hrp ttpla bls komen pmnt ekk

Lihat semua komen(56)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 11:17 PM GMT+8 , Processed in 0.110618 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top