CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mesranya Berdukung Bagai, Idris Khan Dan Intan Najuwa Ada Hubungan?

26-1-2022 04:35 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6913| Komen: 78|Original author: Oleh: Saiful

Description: Idris Khan baru-baru ini ada menjawab soalan peminat tentang hubungannya dengan Intan Najuwa.
Idris Khan baru-baru ini ada menjawab soalan peminat tentang hubungannya dengan Intan Najuwa.

"Adakah anda menyukai Intan Najuwa lebih daripada kawan?


Foto: IG

Menjawab persoalan tersebut, Idris menjawab dia dan Najuwa hanya kawan biasa.

"Tapi Intan tak tahulah dia macam syok je dekat saya," tulisnya.



Status tersebut mendapat perhatian Intan yang kemudian membalas kembali.

"Hahahah perasan gila. Statement mintak pelempang."



Intan sebelum ini pernah bertunang dengan Razrul Anwar Rusli namun tak kesampaian dan putus di tengah jalan.

Sampai sekarang masih belum dapat pengganti. Tunggu siapa tu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tasha 26-1-2022 04:37 PM
Intan najwa ni kdg comel kadang xlawo...
Quote Riverdale 26-1-2022 04:41 PM
Intan ni mmg suka kena dukung eh??
Quote ayukpingu 26-1-2022 04:49 PM
Riverdale replied at 26-1-2022 04:41 PM
Intan ni mmg suka kena dukung eh??

aku pun baru nak taip soalan yang sama...
Hobi memang suka kena dukung? sape2 pun boleh dukung agaknya ..tak kira la tengah berlakon or cinta lokasi...boleh tak sendiri tu bagi syarat, kalau boleh elak dari kena dukung. tak senonoh betul.
Quote missyL 26-1-2022 05:11 PM
Buruk nye kene dukung cmtu
Dah la lelaki ni ade kes 3 something dulu kan
Geli nye tgok dua org nie
Elok lau berjodoh
Quote patiya 26-1-2022 05:12 PM
sorry to say la , mula laki tu macam sohai laki ina tu .. lagi2 gambar dia jelir lidah tu , geliiiieewww
Quote missyL 26-1-2022 05:12 PM
ayukpingu replied at 26-1-2022 04:49 PM
aku pun baru nak taip soalan yang sama...
Hobi memang suka kena dukung? sape2 pun boleh dukung aga ...

Bole aja
Siti pn dulu ade syarat xnk bergmbr ngn artis lelaki kan
Semua nye atas sendiri

Yg lawak nye dulu majalah mangga klo ade siti. Siti je yg proper
Yg lain semua tepi kolam

Maaf sis dah kertu
Quote mawarkhayalan99 26-1-2022 05:12 PM
sheols badan renek kan mcm budak tadika sajo
Quote Ritacomels 26-1-2022 05:13 PM
patiya replied at 26-1-2022 05:12 PM
sorry to say la , mula laki tu macam sohai laki ina tu .. lagi2 gambar dia jelir lidah tu , geliiiie ...

Laki ni iras bell ngasri tp versi tinggi n elok skit
Quote twins 26-1-2022 05:15 PM
dia ni memang hampir semua drama dia berlakun ada scene dukung2...
so tak hairan la kalau tengok berdukung dengan semua hero pun
yg tak der dalam scene pun dia berdukung jugak dengan Jul Aripin basah2 dalam laut....
Quote rosannazmia 26-1-2022 05:21 PM
patiya replied at 26-1-2022 05:12 PM
sorry to say la , mula laki tu macam sohai laki ina tu .. lagi2 gambar dia jelir lidah tu , geliiiie ...

Ahkak pon xsuka muka type gini dulu2, akk nye taste mcm ala2 korean chinese Japanese gitchu.. sekali dpt laki ala2 muka sohai deris ni, cuma tang kulit je ala2 putih merah gitu kira2 rupa belah north yindian lah laki ahkak..haaaaa ambekkkk dpt yg muka nko tak taste... ahkak redho jela khuen dah jodoh , hampir 15 thn dah kawen ..
Quote rayna_raynes 26-1-2022 06:13 PM
Teringat sau video bts lakonan budak dua ekor ni, Idris pegang paha Intan Najuwa, siap usap2 pulak tu. Tp tak lama lepas tu kena delete
Quote nolya 26-1-2022 06:40 PM
ayukpingu: aku pun baru nak taip soalan yang sama...Hobi memang suka kena dukung? sape2 pun boleh dukung agaknya ..tak kira la tengah berlakon or cinta lokasi... ...

Seharusnya Intan jgnlah jadi artis murahan, semua pelakon lelaki boleh dukung dia.  Kemaren ZA,  kali ni IK, esok2 entah sapelah pulak.   Kita ni orang Melayu dn jagalah batas agama.

Quote AcikBuncit 26-1-2022 07:03 PM
Dia ni mmg artis utk didukung.. Kalau pngarah2 nk buat drama cinta2 yg ada adegan dukung2, peluk2, hayun2, confirm nama intan ni masuk A list dorang
Quote akuHavocczz 26-1-2022 07:04 PM
Eleh yang lelaki pun masing masing berlumba dukung kan si intan ni. Cuba lah dukung yang berisi sikit kalau nak tunjuk kuat pun
Quote Nenolen 26-1-2022 07:05 PM
ehhhh mana @Kurex mana....
Quote JalaEmas 26-1-2022 07:10 PM
upiak yg iras die.. atau die yg iras upiak..
Quote Minami2013 26-1-2022 07:11 PM
Intan najuwa ni mcm ruhainie. Jenis cute dan manja2 kot. Org lelaki mudah mesra. Tapi intan ni wayyyyyy better lagi la sbb pandai berlakon.
Quote RaraLavenda 26-1-2022 08:51 PM
Murah nau asyik kene dukung2 cam ni. Lelaki yg untung sbb x payah kahwin dgn die pun dah boleh dukung2 die camtu. Pleaselah upkan harge diri tu sikit.
Quote belilies 26-1-2022 08:56 PM
Ok yang ni iols sokom!!!

Lihat semua komen(78)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 04:33 PM GMT+8 , Processed in 0.066165 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top