CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Netizen Puji Hidup Intan Liana Saleh Lebih Baik Berbanding Dulu Bersama Mentua

26-1-2022 01:42 PM| Diterbitkan: ameenarara| Dilihat: 6035| Komen: 45|Original author: ameenarara

Description: Kebahagiaan yang dialami oleh Intan Liana Saleh jelas terserlah pada raut wajahnya setelah membina bahtera perkahwinan yang baru bersama lelaki pilihan, Aizam Yahya.
Kebahagiaan yang dialami oleh Intan Liana Saleh jelas terserlah pada raut wajahnya setelah membina bahtera perkahwinan yang baru bersama lelaki pilihan, Aizam Yahya.



"Alhamdulillah dapat berkumpul keluarga mertua, dapat suasana baru dengan keluarga baru. Alhamdulillah dapat keluarga mertua yang baik juga satu rezekikan? Syukur sangat, simpan kenangan disini," luah Intan dalam Instagram beserta gambar bersama keluarga mertua.

"Terima kasih papa untuk tazkirahnya," tambahnya lagi berterima kasih pada bapa mentua yang memberi tazkirah ketika solat berjemaah bersama-sama pada waktu subuh.


Netizen pula turut memuji kehidupan Intan Liana yang semakin baik berbanding hidupnya dahulu.

Foto: IG Intan Saleh

"Allah memang ganti yang lebih baik," kata salah seorang netizen yang memuji kesabaran Intan Liana sehingga mendapat keluarga mertua yang baik didikan agama.

Foto: IG Intan Saleh

Banyak komen positif yang diberikan oleh pengikut Intan di Instagram yang cukup gembira melihat perkembangannya yang turut dikenali sebagai 'bonda' oleh pengikutnya.

Apa pun aturan Allah itu memang terbaik dalam urusan jodoh mahupun rezeki yang lain. Kita juga doakan moga hubungan cinta ini sentiasa mekar hingga ke syurga. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote missbigrockstar 26-1-2022 02:09 PM
Bosan. Dia ni bukan artis pun.
Quote prettyuglybabe 26-1-2022 02:12 PM
baru kawin.. semua pun wangi..
Quote afie_m 26-1-2022 02:14 PM
alhamdulillah...
Quote chandrahusin 26-1-2022 02:45 PM
dulu pun mula2 happy jgk kann
Quote ghalibboy 26-1-2022 03:03 PM
chandrahusin replied at 26-1-2022 02:45 PM
dulu pun mula2 happy jgk kann

Sehingga ada pencaras...
Quote dewi_rina 26-1-2022 04:47 PM
Better jangan tunjuk kemesraan, takut kena sondol lagi
Quote abadi84 26-1-2022 04:59 PM
dewi_rina replied at 26-1-2022 04:47 PM
Better jangan tunjuk kemesraan, takut kena sondol lagi

Sama jer tak tunjuk sgt pun dlu...sampai org yg nmpk jering keluar dating tak tau dia ngedate dgn laki orang
Quote eely_shana 26-1-2022 05:04 PM
Semoga berbahagia.
Quote namieamuro 26-1-2022 05:40 PM
awal sgt puji pn. rileks sudah. baru lagi kan.
Quote doubleA 26-1-2022 06:38 PM
Good for her. Semua org berhak bahagia
Quote MarryPottet 26-1-2022 06:56 PM
Retis kerrrr?
Quote rosannazmia 26-1-2022 08:02 PM
dewi_rina replied at 26-1-2022 04:47 PM
Better jangan tunjuk kemesraan, takut kena sondol lagi

Betul, tapi dulu x tunjuk beria pon , ada je yg menyondol.. gitula manusia ye dak, mana ada peluang , pantang nampak terus disondolnye
Quote zeetot 26-1-2022 08:20 PM
Tunjuk je selagi boleh. Biar jering makan hati
Quote becir 26-1-2022 08:30 PM
abadi84 replied at 26-1-2022 04:59 PM
Sama jer tak tunjuk sgt pun dlu...sampai org yg nmpk jering keluar dating tak tau dia ngedate dgn  ...

Good point gak. Laki baru ni kalau berani buat perangai mmg kejap je intan leh dapat tau..
Quote makadek 26-1-2022 09:08 PM
Halah ko retis ke
Semak la
Quote auntyonion 26-1-2022 09:10 PM
Goof for her..tp tulah,retis ke
Quote Manjahati 26-1-2022 09:15 PM
Alhamdulillah..moga terus bahagia
Quote adelea 27-1-2022 06:10 AM
auntyonion replied at 26-1-2022 09:10 PM
Goof for her..tp tulah,retis ke

Suka beno tayang kebahagiaan
Dulu dgn pak kuda pok kude pon gitu .... .....

Tapi pok kude x sporting sgt

.
Harap laki baru ni suka kintan kintun ni dok mmg suka nak buat apa apa yg viral pasal couple goals ni ... Dia suka bebende gitu tapi pok kude dop suke .. Harap dia dpt buat ler dgn laki baru nihhh ..
Quote ghalibboy 27-1-2022 07:46 AM
Ok lah dia posting kat ig tu, mostly posting pun kait dgn business dan family oriented. Dia bukan artis ke apa, jadi sekarang dia boleh promote business dia dgn lebih menarik bila ada ciri2 family oriented. Bukan sekadar tayang kebahagiaan

Lihat semua komen(45)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 01:35 PM GMT+8 , Processed in 0.069558 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top