CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dulu Dibuang Dan Dihina, Sekarang Dipuji Dan Dikutip" - Sampai Bila Sera Nak Perli Shuk?

25-1-2022 10:20 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 6341| Komen: 52|Original author: LilRose

Description: Sejak berjaya menurunkan berat badan dan mengubah penampilan menjadi lebih menawan, isteri Shuk Sahar sering mempromosikan produk Berryfull yang diamalkannya.
Sejak berjaya menurunkan berat badan dan mengubah penampilan menjadi lebih menawan, isteri Shuk Sahar sering mempromosikan produk Berryfull yang diamalkannya.


Kredit foto: IG

Di samping itu, dia juga acap kali dilihat memberi sindiran pedas buat Shuk.

Terbaru, menerusi Instastory Sera atau nama sebenarnya Rossalennah Natassyiah Asshaferah mengimbau detik hitam 'dibuang' saat dirinya tiada daya penarik dan dikutip sebaik penampilannya berubah menjadi lebih kurus dan cantik.

"Dibuang dan dihina di saat wajahku begini. Dipuji dan dikutip saat wajahku berubah begini."




Biarlah Sera melepaskan segala rasa sakit di hati sampai dia puas. Mungkin dia sengaja nak buat perasaan bersalah dan menyesal menebal dalam sanubari Shuk? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote eyansss 25-1-2022 11:01 PM
bengap tak sudah perempuan camni…  meraih simpati sampai merendahkan martabat dan harga diri sendiri…  move on weih…  move on…
Quote AcikBuncit 25-1-2022 11:32 PM
Bezanya sbb mekap kan.. Lol ko yg dok kutip konek syuk tu merata2 sera oi.. Udahla meroyan. Pegi jela kat syuk tu org pn mls nk ambik pot dh
Quote orkidorkido 25-1-2022 11:41 PM
Syuk boyot tu je sera oiii
Tak payah nak merintih sangat
Quote slyfynx 25-1-2022 11:53 PM
Sedih kene puji diri sendiri dah cantik sbb xde orang nk cakap ko cantik
Quote msel 26-1-2022 12:08 AM
Sama je sebelum dan selepas


Quote anony-mous 26-1-2022 12:23 AM
msel replied at 26-1-2022 12:08 AM
Sama je sebelum dan selepas

Tetap x cantik kan?
Quote jasmeen 26-1-2022 12:37 AM
Edited by jasmeen at 26-1-2022 12:39 AM

edit la malas nk ngumpat
Quote msel 26-1-2022 12:52 AM
anony-mous replied at 26-1-2022 12:23 AM
Tetap x cantik kan?

Oppss ntahla u, hihihi.

Quote Perawankota 26-1-2022 03:37 AM
Kalau badan dia sebesar sherry pastu jadik kurus aku respect lah.. Ni mcm x byk beza pon.. Dah2lah merempan.....
Quote Cleocatra 26-1-2022 04:47 AM
Sekarang marketing buat apa saja
Duit perlu dicari dalam pelbagai cara
Walaupun dengan cara keji
Quote jijioaynna 26-1-2022 04:53 AM
Konon nak jd the next Intan Salleh...hahaha.udah2 la...takat syuk boyot tu ponn ko nak banggakan...
Quote Suchi 26-1-2022 07:21 AM
takde istilah cantik lepas kurus ke apa. Orang kalau dilahirkan cantik tetap cantik tak kira dia saiz apa.
Lagipun kecantikkan tu subjektif, ikut mata yg memandanglaa ada yg nampak basic je yg nampak premium di mata orang.

Sedihlaa bila perempuan gigih nak jaga penampilan bagai demi nk kagumkan lelaki. Lelaki yg tak guna lak tu yg tak penah hargai ko pun. Lelaki kalau betul dia syg kan perempuan tu dia tak perlu sbb atau alasan pun. Takdenya sbb cantik baru nk syg ke apa.
Org kalau dah suka semua menda helok kat mata dia ye. Sbb tu ada istilah cinta itu buta. Tapi kalau dah tak suka ada 1000 alasan utk membenci.
Quote belacan_gurl 26-1-2022 07:42 AM
Dokla...nk habaq hang kuruih kat gemuk ka ..dok sama tang tu je ....muka jenis pesen x lawa ....Tara tu jerla.....dahla x lawa bingai pekat plak tu ....haiyoooo
Quote bottombikini 26-1-2022 07:45 AM
macam buang karan
tak payah la nak guna ayat2 simpati begitu
takde beza pun
Quote suka2 26-1-2022 07:51 AM
Takda beza pun sebelum dan selepas. Dan takda maknanya lepas kurus terus jadi cantik terus nampak muda. Org kalau mmg cantik dan awet muda dia gemuk pun cantik dan nmpk muda. Mohon netizen jgn cepat tertipu dgn coach diet yg bersepah dlm ig nun letak muka acik 50an berlemoih tudung sarung sebelah dgn gamba elok mekap tudung shawl pastu claim nmpk muda 10 thn tp tgk rupa mmg sesuai je dgn umo 50an
Quote jiwakacau06 26-1-2022 08:08 AM
dah org upah dia keja mcm tu... caption pn org lain yg taip...biar jela nk post mcm mna pn...ig dia...nitizen ja ada hati prsaan...bini2 teraniaya xda prsaan ke...
Quote jiwakacau06 26-1-2022 08:10 AM
suka2 replied at 26-1-2022 07:51 AM
Takda beza pun sebelum dan selepas. Dan takda maknanya lepas kurus terus jadi cantik terus nampak mu ...

coach ig mmg brsepah...ada kt fb i ..awal2 dia join coach diet..dpt la perubahan...tiba2...dia pn jd coach diet jgk..
Quote yondu 26-1-2022 08:24 AM
dia ni bukan gemok tp selekeh camtu. ehh ke camne eh. sbb bodo sgt jd nmpk mcm selekeh. wlaupun dia prasan da cantik, i tengok da mcm muka syura kaki ngumpat, masih x cantik
Quote Prickford 26-1-2022 08:30 AM
Sheolls ni kurus ke, gemok ke tetap lah tak lawa. Apa yg sheolls perlukan ialah personaliti yg bagus & menjadi wanita yg professional. Ini asik play victim je, sampai sudah la kau jadi victim!

Lihat semua komen(52)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 09:35 AM GMT+8 , Processed in 0.077882 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top