CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ramai Sakit Mata Tengok Busana Athisha Khan, Adik-beradik Fashionista Tak Tolong Pilih Ke?

25-1-2022 08:45 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 41652| Komen: 408|Original author: LilRose

Description: Adik selebriti popular Neelofa iaitu Athisha Khan selamat melangsungkan perkahwinan dengan pilihannya hatinya, Wan Amirul Haiqal pada Sabtu lalu.
Kredit foto: IG/TikTok


Adik selebriti popular Neelofa iaitu Athisha Khan selamat melangsungkan perkahwinan dengan pilihannya hatinya, Wan Amirul Haiqal pada Sabtu lalu.



Ramai memuji Athisha kelihatan manis mengenakan persalinan gaun serba putih dalam majlis bertemakan suasana dalam taman itu. Namun, dalam pujian pasti terselit suara-suara sumbang.




Melihat ruangan komen pada video dimuat naik pengguna TikTok @farrafareez_, rata-rata warganet berpendapat gaun disarung pada tubuh Athisha itu tidak sesuai dengan acara.

Kelihatan kurang manis di bahagian dada kata mereka. Malah, ada yang berpendapat pemilihan busana kurang sesuai hingga membuat Athisha kelihatan lebih berisi.



Kredit foto: TikTok

Menurut Kosmo Online, graduan undang-undang dengan perniagaan dari University of Birmingham, United Kingdom itu menerima mas kahwin berjumlah RM1,000 daripada pihak lelaki.

Menurut anda, okey atau tidak gaun menampakkan sedikit belahan dada begitu untuk majlis akad nikah?

Bising-bising pun, Atisha dan keluarga kisah apa kan? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote makita 25-1-2022 08:51 AM
Bukan dia ni cantik ke dari adik beradik yg lain. Tp mmg nampak mcm ' hakak kental' dlm gambar ni
Quote ayukpingu 25-1-2022 08:55 AM
pakai songket kelantan kan dah lawoo
Quote KamikuP 25-1-2022 09:03 AM
tetek mcm makcik2 ereb
Quote che-cikL 25-1-2022 09:05 AM
Dah dia yg pilih nak nampak gemuk, netizen nak salahkan fashion designer buat apa?

Eh retis ke budak ni?
Quote shida81 25-1-2022 09:20 AM
bukan pasal seksi ke hapa... tp nampak gemok... seyesly
ke dia mangsa fesyen
Quote LemonGourmand 25-1-2022 09:24 AM
boleh je buat baju yang compliment her figure. Adele masa zaman dia lagi dari sekarang pun stunning je. Ni mesti kes designer kena turutkan permintaan si pengantin. My money, my way!
Quote gujiwa 25-1-2022 09:24 AM
iols nampak bayangan kak mah je..
sexy tu biasa je.. tapi ntah la baju dia buat dia nampak chubby
Quote ..maksu 25-1-2022 09:27 AM
siapalah yang komen tu she kurus je ..... kurus? mata ko pakai kontek lens ke siz?tengok lengan atisha tu besar badan kucing aku kurus amende nyehhh. fahionista tu tak yah lah mintak pendapat dia. dia pun pakai baju power rangers warna pink dulu mana ada taste
Quote yum3 25-1-2022 09:27 AM
eemm segannya.... malu Ya amat. Semua mata tetamu akan terpandang akan buah-buahan & lurah dendam tu. Sure lelaki dlm dewan tu mebygkan yg bukan2. Fuhhh Malunya... Kalau aku tak tau nak sorok muka kat mana dah
Quote nipskacang 25-1-2022 09:30 AM
che-cikL replied at 25-1-2022 09:05 AM
Dah dia yg pilih nak nampak gemuk, netizen nak salahkan fashion designer buat apa?

Eh retis ke bud ...

Username uols nama mcm mak sdara lopa yg noorintanz tu
Quote cheezel 25-1-2022 09:32 AM
Time duduk cantik je. Rupanya
Quote nipskacang 25-1-2022 09:35 AM
Banyak je dress yg supposed to flaunt her figure, but being the khans i dont think she'll listen to anyone if u know what i mean ehehe.. takpela dik, its your wedding day afterall if youre happy about it then so be it
Quote yayanz 25-1-2022 09:35 AM
piyuriz..xde nk ckp apa2 ke.
Quote Incanto 25-1-2022 09:36 AM
yum3 replied at 25-1-2022 09:27 AM
eemm segannya.... malu Ya amat. Semua mata tetamu akan terpandang akan buah-buahan & lurah dendam tu ...

tetamu derang semua urban
takde pak lebai kampung yg di jemput

anyway, fmly sskjp ni biasa pakai cekci

tgk gambar keluarga besar dernag paling atas tu....makcik tua bertudung pun tayang ketet selambak

Quote Masukkeluar 25-1-2022 09:42 AM
tak fhm jgk kenapa xde yg tegur psl baju si tisha ni. pdhl kakak nya 3-3 org berniqab, tiap minggu buat usrah panggil ustazah bg ceramah kt rumah, pak ustad piyu pn ada..tp tergamak biar adik seksi seksa tayang lurah.
Quote che-cikL 25-1-2022 09:45 AM
nipskacang replied at 25-1-2022 09:30 AM
Username uols nama mcm mak sdara lopa yg noorintanz tu

Sama macamana uols? Username dia apa, dia guna username tu kat medsos yg mana.
Iols tak follow dioarang semua ni, hanya baca dlm forum. Which is which, who is who pun tak berapa kenal.
Kalau takde caption pada gambar, langsung tak cam.
Quote anony-mous 25-1-2022 09:46 AM
che-cikL replied at 25-1-2022 09:05 AM
Dah dia yg pilih nak nampak gemuk, netizen nak salahkan fashion designer buat apa?

Eh retis ke bud ...

I pon xfaham kenapa org slhkan designer? Kalau dah pengantin degil nk mcm tu nk buat mcm mana? Mgkin dia rasa dia nmpk kurus pakai ketat mcm tu. Mcm preggy pon ado sbb buncit
Quote anony-mous 25-1-2022 09:47 AM
..maksu replied at 25-1-2022 09:27 AM
siapalah yang komen tu she kurus je ..... kurus? mata ko pakai kontek lens ke siz?tengok lengan atis ...

Yg komen dia kurus mgkin berat org yg komen tu 150kg
Quote Meiizu 25-1-2022 09:50 AM
Nmpk gemok..mcm org lepas bsalin bengkak susu
Rugi je ber designer mahal2

Lihat semua komen(408)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 07:23 AM GMT+8 , Processed in 0.072860 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top