CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Uyaina Arshad Dikutuk, Disamakan Dengan Isteri Firaun

24-1-2022 02:20 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7793| Komen: 66|Original author: Oleh: Saiful

Description: Baru-baru ini pereka fesyen terkenal, Shanell harun ada memuat naik video sedang menyiapkan Uyaina Arshad.
Baru-baru ini pereka fesyen terkenal, Shanell harun ada memuat naik video sedang menyiapkan Uyaina Arshad.

Difahamkan persalinan tersebut diinspirasikan daripada Cleopatra sempena Arabian Night yang diadakan pada 29 Disember lepas.



Foto: Tiktok

Bagaimanapun aksesori bertanduk yang dikenakan Uyaina itu mendapat kritikan dan kecaman hebat daripada netizen.

Mereka mempertikaikan maksud di sebalik aksesori terbabit.



Malah ada yang menuduh dan mendakwa Uyaina kelihatan seperti isteri Firaun.

Foto: via Murai.my


Meninjau di TikTok nampaknya ruangan komen dah ditutup.

Sehingga kini pereka fesyen atau Uyaina sendiri masih belum memberikan sebarang reaksi.

Pendapat anda macam mana? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote intan244 24-1-2022 03:21 PM
isteri firaun nama Asiah tu top 4 muslimah beriman kot. yg lain xpasti…
Quote zuliana29 24-1-2022 03:25 PM
fesyen merepek2. my hsbd pun kata mcm firaun..
Quote Aneem 24-1-2022 03:34 PM
Fesyen pompuan ni mmg hazabedah.
No wonder sanggup bertanduk.
Quote margo20 24-1-2022 04:04 PM
Tula nak jadi lain dr yg lain sangat
Quote orkidorkido 24-1-2022 04:08 PM
Hmm tak ok ke u olls?
Quote Gumball 24-1-2022 04:09 PM
Ingatkan pertunjukan fesyen, rupanya majlis bersanding..
Motif sangat pakai tanduk segala..
Quote xtinkerbellx 24-1-2022 04:26 PM
Xde tanduk tu pon da takpe
Quote chinta89 24-1-2022 04:46 PM
korang kalau nk muslimah sgt x pyh duk tgk gmbr tu semua. semua acah2 nk muslimah bagai.
Quote sharlenetexas 24-1-2022 04:50 PM
Makhluk apakah?

Quote prince_marhaen 24-1-2022 05:24 PM
anak sultan brunei pun takde nak bertanduk-tanduk firaun macam ni yuyana oii..

skala menguap tetaplah : 10x tido bangun tido bangun semula!!!
Quote missbigrockstar 24-1-2022 05:43 PM
Pompuan ni mmg over pun. Selalu mengundang kecaman. Bila netizen komen kata dia bawa negative vibe, tau pula sentap
Quote MissYouSayang 24-1-2022 05:44 PM
Teringin nak jadi sekor kerbau ke????
Quote buapakperut 24-1-2022 05:45 PM
Tak macAm Nefertiti atau Cleopatra pun , macam Pokémon pulak tengok
Quote yujin 24-1-2022 05:47 PM
Mula2 kemunculan je ala2 alim dh lama hauk
Quote bankerpencen 24-1-2022 05:49 PM
Perempuan ni buatlah apa sekalipun, tetap nampak tak lawa ye. Terpaksa bergantung kepada kontroversi kecil-kecilan macam ni je la kot
Quote awenda507 24-1-2022 05:52 PM
dah mcm redbull da ghopenye.hahhahadoi
Quote kucingitam 24-1-2022 05:54 PM
eh baru ni aku tgk video kat fb pasal sorang penyanyi kulit hitam mengaku dia mangsa illu..dia pakai tanduk gini juga la..tak ingat plak aku nama penyanyi tu.
Quote samshik 24-1-2022 07:33 PM
Sejenis acah2 akak thor rangnarok nehh.. Haha
Quote clara_nur 24-1-2022 07:38 PM


kdg2 pelik tgk retis kita kawen kemainnn over.
me tengok retis korea Park Shinhye kawen baru ni nmpk helokk sgt..
kawen pakai pakai tradisional hanbok korea cantikkk sgt

Lihat semua komen(66)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 07:15 AM GMT+8 , Processed in 0.085188 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top