CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Ladylista Hiburan MENARIK Lihat artikel

Selfie dengan unta undang padah

7-7-2015 02:31 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 8807| Komen: 12

Description: Ini beri pengajaran pada mamat terbabit untuk tidak sesekali mencuba untuk mengganggu masa 'bersama' ibu dan anak ini...
Oleh Fyruz



Ini yang berlaku jika kamu cuba melakukan sesuatu yang pelik lebih pelik lagi jika kamu selfie dengan unta yang sedang menyusukan anak.

Ia melibatkan ketahanan anda untuk menahan kesakitan daripada tendangan di kepala.

Itu yang berlalu pada mamat di atas yang tak tahulah mana mendapat idea untuk selfie dengan unta yang sedang menyusukan anak.

Ini beri pengajaran pada mamat terbabit untuk tidak sesekali mencuba untuk mengganggu masa 'bersama' ibu dan anak ini.


Kan dah kena. Jangan tak tahu,jika silap percaturan, mungkin boleh membawa maut kerana kekuatan kaki dan ketangkasan unta semasa menendang.

Apa pun tak boleh. - CARI Infonet.




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cmf_Kimmy 7-7-2015 02:37 PM
padan muka dia..... nasib baik tak gol terus....
Quote chinta89 7-7-2015 02:43 PM
aduhhh.. kesian..
Quote LolaLoly 8-7-2015 10:44 AM
hahahah tak de keje ke nak selfie ngan camel ni.. ahhaaha malas camel tu nak layan
Quote Artemesiaa 8-7-2015 11:55 AM
Gigih sangat nak selfie dengan unta kan dah mendapat
Quote JohnPuteh 8-7-2015 12:14 PM
Selfie mmg sejenis penyakit mental..
Quote mesmerize 8-7-2015 01:08 PM
unta ok aje ajak selfie kat area muka .. ada yang seolah2 senyum lagi bila berselfie.. tapi yang dia pegi selfie area kat tetek unta tu buat apa.. kan dah mendapat tendangan maut
Quote asher 8-7-2015 02:10 PM
sendiri cari penyakit..
Quote starbee 8-7-2015 02:18 PM
unta kabo jangan main2 r... ini kawasan unta yg punya....
Quote idadzira 8-7-2015 02:22 PM
hahahahahahaha ni mmg lawak
Quote jhon212 8-7-2015 03:52 PM
t.co/L7ws1MA7t7
Quote boncafe 8-7-2015 07:11 PM
Quote buttergal 8-7-2015 11:38 PM
Buatnya unta tu sebelum tendang diberak kencing lg haru oooo

Lihat semua komen(12)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 01:40 AM GMT+8 , Processed in 0.082637 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top