CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Apa Special Sangat Portal Tu Boleh Tahu Sebelum Orang Yang Disaman?" - Nabila Huda

20-1-2022 03:41 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5084| Komen: 30|Original author: LilRose

Description: Melihat ruangan komen di Instagram portal hiburan mStar, rupa-rupanya pelakon dan pengacara Nabila Huda tidak tahu-menahu dirinya disaman.
Melihat ruangan komen di Instagram portal hiburan mStar, rupa-rupanya pelakon dan pengacara Nabila Huda tidak tahu-menahu dirinya disaman.


Kredit foto: IG

Menerusi komen yang ditinggalkan itu, kelihatan Nabila atau mesra disapa Abil terkilan apabila mengetahui dia disaman aktivis Fatimah Zaharah Rahim secara tidak rasmi selepas dimaklumkan pengikutnya.

Tindakan undang-undang itu susulan videonya (yang sudah dipadam) menuduh seorang aktivis ‘mengambil’ bantuan mangsa banjir, baru-baru ini.


Kredit foto: IG


Dalam masa sama, Abil mempertikaikan tindakan portal berkenaan mengeluarkan artikel mengenai kes itu tanpa merujuk kepadanya terlebih dahulu.

"Siapa mStar diorang nak bagi 1st information? What is so special about mStar sebab dapat cover this story dulu dari orang yang disaman?" ujarnya terkilan.





Kredit foto: IG

Sesuatu sangat kan? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kevler 20-1-2022 04:15 PM
bring it onnn
Quote Rogue98 20-1-2022 04:19 PM
who cares...just standby jer lah dgn lawyer.
Quote timah03 20-1-2022 04:36 PM
Ramai artis bengang dgn portal tu kan... (sebut nama kang takut kena saman)
Quote babelina 20-1-2022 04:46 PM
sesuatu kn.. tp mmg btl pn.. ptt cari la dulu nabila.. acah2 dh bff dlm industri..
Quote edoraixora 20-1-2022 04:50 PM
yang pihak peguam pun, surat saman belum sampai dah kenapa sibuk benar nak bagitau wartawan...lapar perhatian jugak si peguam ni kan
Quote jlo 20-1-2022 04:58 PM
wow kes apa ni ..iols ketingalan sangat
Quote makadek 20-1-2022 05:08 PM
Hrp abil menang
Aku karat abil dn pasha okeh
Quote laksmanabentan 20-1-2022 05:30 PM
apa lagi.. lawan laaaa.....
Quote Zaien 20-1-2022 05:44 PM
kasi lawannnnn.. #teamAbil
Quote she 20-1-2022 06:01 PM
Takkk cite dia tiber Scha mengomen kat situ ala2 orang tengah

Dorang memang tak boleh call or WA ke?
Quote dudaberhias 20-1-2022 06:32 PM
mStar kan.... mestilah reporter2 dari orang2 dalam juga yang jual info kepada wartawan.

macam papparazzi dan reporter di luar negara... bezanya yang dalam negara mungkin belanja coki2 je untuk dapatkan gosip... kalau luar negara bayar ribu riban dollar...
Quote Parit.Hilton 20-1-2022 06:49 PM
lawyer yg nak menyaman abil ni bukan lawyer 5 sekawan rempit tu ke?
Quote mrsamz 20-1-2022 06:50 PM
Parit.Hilton replied at 20-1-2022 06:49 PM
lawyer yg nak menyaman abil ni bukan lawyer 5 sekawan rempit tu ke?

Ye ke..aku nyampah dgn minah tu..poyo
Quote Orix 20-1-2022 07:10 PM
lawan abil... sheols boleh menang kalo bawak saksi.. tp masalah nya saksi xde buat police report puler minah tu mencurik
Quote sleepandream 20-1-2022 07:29 PM
sesungguhnya peguam2 zaman sekarang sgt masyuk yachhhh
kes ntah pape drag bertahun2 tak selesai apo pun
Quote nuryakmal 20-1-2022 07:49 PM
sleepandream replied at 20-1-2022 07:29 PM
sesungguhnya peguam2 zaman sekarang sgt masyuk yachhhh
kes ntah pape drag bertahun2 tak selesai apo  ...

Drag sebab ada hearing judge mc , cuti , anak guam mc. Macam2 hal.
Lawyer tak nak drag pun. Kalau sorang takde yg lain boleh ganti. Some more sekarang boleh trial online pun.

Mohon jgn tembak 1 party if the process involve org lain.
Quote heythere123 20-1-2022 08:13 PM
edoraixora replied at 20-1-2022 04:50 PM
yang pihak peguam pun, surat saman belum sampai dah kenapa sibuk benar nak bagitau wartawan...lapar  ...

peguam dia tu nampak gila glemer sikit. Kuat gak la dia menempel dalam kes artis
Quote sleepandream 20-1-2022 08:29 PM
nuryakmal replied at 20-1-2022 07:49 PM
Drag sebab ada hearing judge mc , cuti , anak guam mc. Macam2 hal.
Lawyer tak nak drag pun. Kalau ...

chuols offended nampaknye yach...
bukankah lawyer seboleh mungkin drag kes jd more complex so bill hour pun jd banyak boleh claim
Quote AcikBuncit 20-1-2022 08:59 PM
Nama pn portal hiburan.. Opkos la mmg krja dorg cari berita sensasi wlaupun dorg tu bff comolot ngn ko skalipun abil oiii... Dh pihak sana bgtau info kat depa, depa buat kje depa jela. Keje ko skang crila lawyer nk hadap saman tu..

Lihat semua komen(30)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 09:17 AM GMT+8 , Processed in 0.081300 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top