CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Aisar Khaled Gigih Tunjuk Solat Di Gim, Bengkel, Tepi Jalan- Stesen Minyak Kan Ada Surau?

17-1-2022 12:13 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7687| Komen: 107|Original author: Oleh: Saiful

Description: Aisar Khaled jadi bualan lagi selepas memuat naik video memaparkan dirinya solat di pelbagai tempat.
Aisar Khaled jadi bualan lagi selepas memuat naik video memaparkan dirinya solat di pelbagai tempat.

Subuh di rumah, zuhur di bengkel, petang di gim, maghrib di tepi stesen minyak dan isyak di masjid.


Foto: IG

"Tidak Kira Sibuk Kerja Dan Berada Dimana , Solat Jangan Tinggal," tulisnya.

Mungkin dia jangka mendapat pujian namun sebaliknya berlaku apabila ramai yang mempersoalkan tindakan pelakon drama Lelaki Lingkungan Cinta ini.



Shell ada surau kenapa solat tepi jalan?

Gim pun selalunya menyediakan kemudahan surau kata mereka.


Benarlah kata orang. Biar nampak bodoh asalkan dapat duit, tak begitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hyie 17-1-2022 12:52 PM
apa perasaan dia ya bila aktiviti solat dirakam oleh diri sendiri, dengan niat nak tayang kat socmed? bagi meols aktiviti ibadah adalah hal personal yang tak patut dihebohkan. It is between u and The God. Lagi 10 tahun, bila dia tengok balik video2 dia semua ni, mesti dia rasa malu dan bodoh. Sama macam bila sekarang ni tahun 2022, kita tengok balik tweet rina harun tahun 2011.
Quote September14 17-1-2022 12:58 PM
Ni btul2 tonggang agama.. kalah penonggang2 lain
Quote electricopop 17-1-2022 01:02 PM
Hmm anything for attention I guess kids these days...
Quote FrikoE 17-1-2022 01:09 PM
Islam tu indah tapi perangai mamat macam ni la orang akan fikir bukan2 kat kita. Budak ni dari mana tiktok fame ke apa
Quote ToungeSoup 17-1-2022 01:11 PM
dia yang solat..dia buat caption..puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Quote kiah_mai_pulak 17-1-2022 01:13 PM
semoga disambar petir time rekod tgh solat sbb niat bk show off kat socmed, aminnnnn
Quote shernazz 17-1-2022 01:15 PM
Skang semua kena rekod
Kalau tak..orang tak tau...
Aysar ni nanti kalau dia masuk liang lahad pung kena rekod
Quote TabletSusu 17-1-2022 01:22 PM
Edited by TabletSusu at 17-1-2022 05:24 AM

scene akhir solat kat masjid tu.. kopiah dah tutup dahi dah. mcmn ko solat tp kopiah ko x terletak elok? bro, tolong pakai kopiah yg ngam2 msuk kepala ko tu.. so that bila ko rukuk ko sujud kopiah ko x bergerak. klu x.. baik ko guna bandana je tutup rambut ko tu supaya x jatuh tutup dahi ko

yg kat gym pn 1 hal.. penuh rambut ko kat dahi ko tu.. mcmn ko sujud? ke setiap kali nak sujud ko kena selak rambut?
benda basic gini pun ko fail.. lg nak tunjuk ko alim

Quote 3chanceno 17-1-2022 01:23 PM
Sapo record dia ngah solat tu? Kalo orang curi2 record & upload tu crita lain

Kalo nak mintak attention, sila bertabah kena kecam sekali
Quote TabletSusu 17-1-2022 01:25 PM
kiah_mai_pulak replied at 17-1-2022 05:13 AM
semoga disambar petir time rekod tgh solat sbb niat bk show off kat socmed, aminnnnn

kejam sgt ni kak kiah.. tp sy mcm nak mengaminkan aje
Quote Puteri19 17-1-2022 01:25 PM
Ape ke bang.....ngang....
Quote TabletSusu 17-1-2022 01:26 PM
shernazz replied at 17-1-2022 05:15 AM
Skang semua kena rekod
Kalau tak..orang tak tau...
Aysar ni nanti kalau dia masuk liang lahad pung k ...

masa tgh nazak tu mungkin dah pesan siap2 kat PA dia mintak rekod start dr mandi, kapan, turun ke liang lahad, kambus. dia nak tgk kat sana nnt
Quote princessmiang 17-1-2022 01:28 PM
moga telur ko tersepit dalam seluar ketat ko tu
Quote shernazz 17-1-2022 01:34 PM
TabletSusu replied at 17-1-2022 01:26 PM
masa tgh nazak tu mungkin dah pesan siap2 kat PA dia mintak rekod start dr mandi, kapan, turun ke  ...

Silap2
Masa.talkin
Kenduri 7 hari
Kenduri 100.hari
Semua.rekod ikut wasiat hanat neh..
Hahahahahhaa
Quote Fazzbulous 17-1-2022 01:44 PM
terdesak sgt nk cri content ke bro?takda content,takda duit la kn..smpai snggup mmperbadutkn diri sndri...annoying gilos mamat ni..
Quote Solokkk 17-1-2022 01:46 PM
Penunggang….penonggeng
Quote exclusive_vvip 17-1-2022 01:47 PM
heran btol iols dgn org yg sengaja tunjuk diri sendiri solat..kalu i malu..sbb tau mungkin ada tertib yg x sempurna..contohnya mcm rukuk, bukannya kita boleh buat asal boleh je..malu la nak tayang pergerakan masa solat bagi org tgk..klu bagi Ustaz/ustazah tgk untuk penilaian takpe la..tu pun secara personal..
Quote cikpisang 17-1-2022 01:48 PM
Budak mental ni jugak yg wartawan cari nak sibuk bagi clout
Quote uori 17-1-2022 01:51 PM
kagum betul dengan usaha dia tunjuk bodoh ni

Lihat semua komen(107)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 07:22 AM GMT+8 , Processed in 7.231534 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top