CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mas Khan Dedah Jana Pendapatan RM42 Ribu Dalam Masa 6 Jam Buat Netizen Kagum

17-1-2022 12:14 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 7164| Komen: 63

Description: Pelakon kacak, Mas Khan atau nama sebenarnya Mas Hidzhir Khan bin Mas Fadzillah Khan ada berkongsi dengan pengikutnya di Instagram tentang kekayaan dan pendapatan yang diperolehinya hingga mencapai 5 ...


Pelakon kacak, Mas Khan atau nama sebenarnya Mas Hidzhir Khan bin Mas Fadzillah Khan ada berkongsi dengan pengikutnya di Instagram tentang kekayaan dan pendapatan yang diperolehinya hingga mencapai 5 angka dalam beberapa jam saja.

Menerusi hantaran berkenaan, pelakon berusia 28 tahun yang mesra disapa Sifu oleh para pengikutnya itu mendedahkan dia menjana pendapatan sebanyak hampir RM42 ribu dalam masa 6 jam sahaja setelah mempunyai ilmu dalam perdagangan.


Katanya lagi, pada 3 tahun lepas dia telah membayar hampir RM 4 ribu lebih untuk mempelajari ilmu perdagangan dan kini dia berjaya mendapat "hasil besar" daripada ilmu perdagangan yang dipelajari.

Perkongsian Mas mendapat pelbagai respon daripada netizen di mana rata-ratanya kagum dan teruja dengan pencapaiannya itu.



Selain perdagangan secara atas talian, Mas turut turut menjalankan perniagaan chalet Mas Bro Village di Melaka dan Mas Bro Hidden Village di Lenggong, Perak.



Pada November tahun lalu, Mas Khan membuat kejutan apabila melamar kekasihnya, Diana Nasimuddin yang juga merupakan ibu tunggal tiga anak. - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mopiko 17-1-2022 12:26 AM
bukan pelakon ke mamat ni.. memang anak orka ke
Quote sleepandream 17-1-2022 12:49 AM
lepastu bank negara call tanya ada transaksi oversea ke? ada sijil syarikat SSM tak (sebab nak report tax)... blablabla... unless ada kabel kuat
Quote cmf_premierleag 17-1-2022 12:58 AM
kalo duk memorex ni,BNM tak byk soal ka?
sbb sana sini aku baca kata  bnm x benarkan individu memorex ke apa camtu la
only institutional je dibenarkan
korek me if ai yem wrong
Quote -Suri- 17-1-2022 01:03 AM
Ni kalau loss, gepren kasi pam duit ke cane?
Quote musangbodoh 17-1-2022 01:33 AM
cmf_premierleag replied at 17-1-2022 12:58 AM
kalo duk memorex ni,BNM tak byk soal ka?
sbb sana sini aku baca kata  bnm x benarkan individu memo ...

x salah duit 'untung' simpan di paypal(oversea)...transfer pulak cth ke meybank sikit2...so be n m x syak...
Quote Orix 17-1-2022 01:53 AM
cmf_premierleag replied at 17-1-2022 12:58 AM
kalo duk memorex ni,BNM tak byk soal ka?
sbb sana sini aku baca kata  bnm x benarkan individu memo ...

BNM sendiri labur ke forex smpi rugi 30 billion
Quote Mulotkoyak 17-1-2022 02:35 AM
Anak nasimudin ni dlu tokeyyyy tuti frutti tu kan???
Quote tatod 17-1-2022 06:20 AM
Fashun jana 42k ni tetap seluar rabak. [em:3:]
Quote bedahmenjuyah 17-1-2022 06:43 AM
Kaki forex ni semua sembang. Yg rugi dia tak citer.
Quote kitmal 17-1-2022 06:54 AM
wow...tak pa backup ada
Quote my_irina 17-1-2022 07:24 AM
waima jana duit rm422k or fiancee naza clan sekali pun...tetap nmpk PPRT
Quote nakkomenjugak 17-1-2022 07:42 AM
ughhh nampak cheap juaaaa
Quote BungaTepiMeja 17-1-2022 07:52 AM
Forex bukan ke haram? Maaf tanya je
Quote hareeeesah 17-1-2022 08:09 AM
BungaTepiMeja: Forex bukan ke haram? Maaf tan ...


Wang besar dah depan mata rejeki xkn nak tolak ye dak.. haram sbb ko x reti main kata deme heheh takpela
Quote lasagna 17-1-2022 08:45 AM
Edited by lasagna at 17-1-2022 08:48 AM

lahh forex ke business dia? cettt. skrg tgh bahagia laa dgn duit. esok lusa kita pun tak boleh nak agak. ehh biar lahh.
Quote rocksteady 17-1-2022 08:45 AM
Full margin ke?
Member aku main forex pun show off boleh tahan. Tunjuk graph hijau je kat fb. Yg loss lgsng tak pernah tunjuk.. Kalau semua asyik hijau ramai da jutawan kat malaysia ni
Quote Stella77 17-1-2022 10:03 AM
dah sah sah la  Forex tu Haram.. camno tu
Quote Suchi 17-1-2022 10:07 AM
Dah tu yg isu dia curik duit producer dulu tu apa plak? Ke producer tu yg labur duit dlm perdagangan dia nih?
Quote Harley_Quinn 17-1-2022 10:14 AM
I terbca Mas Khindzhir Khan bin Mas Fadzillah Khan td. Terus bca blik, Mas Hidzhir Khan bin Mas Fadzillah Khan. Xkan tega parents letak nma khinzir. Kus semangat

Lihat semua komen(63)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 07:41 PM GMT+8 , Processed in 0.067342 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top