CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

“Pergi Cari Bukti Aku Kutuk Lagu Kau!” - Michael Ang Tempelak Aliff Syukri

14-1-2022 02:56 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1321| Komen: 7

Description: Ketika sedang sibuk mempromosi lagu Cinta Atau Propa, pengarah sensasi Michael Ang berdepan kecaman daripada usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri.
Ketika sedang sibuk mempromosi lagu Cinta Atau Propa, pengarah sensasi Michael Ang berdepan kecaman daripada usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri.


Enggan melatah, Michael bagaimanapun berkata dia tidak pernah melabelkan Aliff sebagai ‘tergedik-gedik’ seperti yang disensasikan usahawan berkenaan.

Foto: IG

“Kau kata aku cakap kau (Aliff Syukri) tergedik-gedik, kau faham tak apa yang aku cakap?

“Aku cakap aku tak tergedik-gedik keluarkan lagu dan bayar sendiri, aku dibayar untuk menyanyi... itu perbezaan kita,” ujarnya kepada mStar.




Tambah Michael, dia sesekali tidak pernah mengutuk lagu nyanyian Aliff namun pernah memuji lagu nasyid nyanyian usahawan tersebut.

“Pergi cari bukti yang tunjukkan aku pernah kutuk lagu kau... tak pernah, puji lagu nasyid kau ada la.

“Apa-apa pun dia ada hak, kalau dia tak suka saya tak kisah... bagi saya, lagu tersebut untuk orang dengar dan untuk orang judge,” katanya.-CARI

Sumber: mStar Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nakkomenjugak 14-1-2022 03:05 PM
Yassssss
Perlawanan antara fonen!
Tarik rambut cepat!
Quote laksmanabentan 14-1-2022 03:13 PM
fonen kalau bergaduh.... abisssssss......
semua perkataan keluar... hahahahhahaa.....

nak tahu lelaki atau ponen, tengok time dia gaduh...
hahahhahahaa.....
Quote Harley_Quinn 14-1-2022 04:30 PM
nakkomenjugak replied at 14-1-2022 03:05 PM
Yassssss
Perlawanan antara fonen!
Tarik rambut cepat!

Mau botak dedua klo tarik rambut.
Rambut diorg pn cm nipis2 jee.
Tp I nk tgk jgk, mcm meriah jee ponen gaduh
Quote maylink23 14-1-2022 04:58 PM
Part “Adakah saya kena keluar lagu baru dan tunjukkan kat dia suara saya lagi sedap” tak boleh blah.

Siap ugut tu.
Quote ladybugz 14-1-2022 11:32 PM
seriously mike.. u shud stick what u do best instead of singing. even people ask /pay you to do it, tolak je la mike. rasa mcm not good for ur reputation. terkejut la mike nyanyi, maybe buat talk show ke lg entertaining kot.
Quote dudaberhias 14-1-2022 11:37 PM
yang pasti dedua ponen meroyan sebab lubsjubs dah bersawang tak kena servis gamaknya... ye la pkp kan... mana nak cari hanak hekan... kalau keluar mesti la di perhati penguatkuasa...
Quote gideoncross 15-1-2022 01:01 AM
laksmanabentan replied at 14-1-2022 03:13 PM
fonen kalau bergaduh.... abisssssss......
semua perkataan keluar... hahahahhahaa.....

Dlu kat Form 6 iol ada fonen, time ckp kmain suara kepit time mrah, hambik ko, garauuuu.

Lihat semua komen(7)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 05:45 PM GMT+8 , Processed in 0.098458 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top