CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Pentagon Tubuh Pejabat UFO

15-1-2022 09:01 AM| Diterbitkan: Agent13k| Dilihat: 657| Komen: 11|Original author: Agent13k

Description: Jabatan Pertahanan Amerika Syarikat (AS) ataupun nama lainnya Pentagon akan menubuhkan sebuah pejabat baru khas untuk menyiasat perkara berkaitan Objek Terbang Tidak Dikenali (UFO).
Jabatan Pertahanan Amerika Syarikat (AS) ataupun nama lainnya, Pentagon akan menubuhkan sebuah pejabat baru khas untuk menyiasat perkara berkaitan Objek Terbang Tidak Dikenali atau Unidentified Flying Object (UFO).

kredit foto: NBC News


Sekumpulan pegawai pertahanan AS ditugaskan dalam sebuah pasukan pakar UFO yang dikenali sebagai ARSO.

kredit foto: Newsworld

Walaupun begitu, kewujudan ARSO dikatakan tidak akan mengubah sebarang pendirian asal Pentagon yang banyak merahsiakan hasil penemuannya. 

Para pengkritik dan ahli konspirasi teori telah memberi amaran yang kerajaan AS akan menyembunyikan sebarang bukti ataupun mana-mana penemuan utama dan siasatan mengenai UFO sebenarnya sudah lama dijalankan secara rahsia seperti penemuan di Roswell, New Mexico dan lokasi tersembunyi dikenali sebagai Area 51.


Ron James seorang jurucakap Rangkaian UFO Bersama berkata orang ramai tidak mungkin akan diberitahu mengenai sebarang bukti kewujudan UFO, dia juga memberitahu "UFO adalah subjek sejarah kerahsiaan yang boleh dibuktikan."

Adakah anda percaya kewujudan UFO? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mooverine 15-1-2022 09:15 AM
Ya.. sebesar-besar alam semesta , macam tak logic ja kalau  bumi saja planet yang ada penghuninya
Quote AbukRokok 15-1-2022 09:40 AM
teori konspirashit
Quote hyie 15-1-2022 11:56 AM
jarum-jarum halus, sis!
Quote Adrif 15-1-2022 02:34 PM
diorang pandang ke atas

padahal dekatnya di bawah  

dalam laut la bang.
Quote mandear11 16-1-2022 05:44 AM
saya di lahirkan bkn islam...tapi sekarang saya percaya satu je... kalau ada benda nie semua ..dlm AL QURAN dah ada lor.....mcm unidentitfy walking object(JIN) ada di sebut..hehehehehe....
Quote putput 17-1-2022 02:15 PM
mandear11: saya di lahirkan bkn islam...tapi sekarang saya percaya satu je... kalau ada benda nie semua ..dlm AL QURAN dah ada lor.....mcm unidentitfy walking ob ...


nanti d tanya alien agama apa. kalau dia sebut salah 1 agama di dunia tu la yg betul

Quote ninja9 17-1-2022 02:22 PM
bagus... kajian ttg ufo dah ada bajet, haraplah lebih banyak progress. .. aku harap rahsia ufo ni terbuka dizaman ini...
Quote Simunggu 17-1-2022 02:23 PM
jadi...adalah ET???
Quote darkness 17-1-2022 02:25 PM
Tangkap alien je keja kau.
Quote supernaturalee 17-1-2022 04:21 PM
dulu2 ade je kan
department khas psl ufo ni
lps tu gov tutup

ni bkk balik plk dh
ada improvement, bukti2 baru ke



Quote dani-rox 17-1-2022 05:20 PM
ai percaya jah ada makhluk lain di luar angkasa, tp ai percaya jugak makhluk tu tak hingin nak beramas mesra dgn manusia... dahla ganas suka bunuh2, bodoh pulak tu gigeh hancurkan satu2nya planet tempat dia org tinggal, not my level katanya

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 04:34 PM GMT+8 , Processed in 0.068504 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top