CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Syifa Melvin Sambut Hari Jadi Dengan Safawi Rasid Ke? Sorok-Sorok Pula

14-1-2022 10:21 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10220| Komen: 103|Original author: Oleh: Saiful

Description: Baru-baru ini Syifa Melvin menyambut hari ulang tahun kelahirannya yang ke-28.
Baru-baru ini Syifa Melvin menyambut hari ulang tahun kelahirannya yang ke-28.

Di Instagram, Syifa ada memuat naik gambar menikmati makan malam di sebuah hotel mewah.



Foto: IG

Walaupun tak tunjuk muka, ramai yang perasan kelibat lelaki di hadapannya yang memakai baju merah jambu.

Menjengah di IG Safawi, dia juga ada memuat naik gambar memakai pakaian yang sama.




Disebabkan itu ramai dapat meneka Syifa keluar dating dengan pemain bola sepak itu.

Di ruangan komen ramai yang tak sabar menantikan Syifa dan Safawi kahwin.



Ramai juga yang mempersoalkan kenapa Syifa perlu sorok jika benar Safawi kekasihnya.



Apa pun selamat hari lahir diucapkan. Kahwin nanti mesti TMJ pun datang memeriahkan majlis. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 14-1-2022 10:26 AM
Oooo jejan hidung jambu air tu masih lagi berasama dengan cikki wajah tua sebelum usia ni ye.

Semoga @Kurex datang mencemar duli ketika mereka dating sambil kaka tolong tolak cikki kampung tu bagi terjatuh dan muka terpenyek bagai roti canai. Lepastu kurex gantikan sebagai blind date dinner dengan jejan tu dan bahagian hingga ke jijang pelamin lgbtq+ agitteww.
Quote awanysss 14-1-2022 10:52 AM
sorok2 sbb takut kena hencap dgn selatan ke haha
Quote dewi_rina 14-1-2022 10:56 AM
Sorok-sorok tapi gigih hint
Record story ada jantan tu lepastu nak bagi orang teka
Choi
Quote cikgojesss 14-1-2022 10:58 AM
sapawi ni mulut berbau yach.. erkkkk
Quote Carcosa 14-1-2022 11:00 AM
Alah sorok2 yg tak brp sorok. Nk org tau jugak tu. Saja je sipi2 story kasi nampak badan jantan tu. Taulah permainan kau asik beradik rempit oi
Quote Suchi 14-1-2022 11:22 AM
Dia mmg pakai selendang je ke skrg ni? Bukan aritu duk merempan nak umroh kira tak jadi lah eh?
Quote babelina 14-1-2022 11:23 AM
aku mmg x bkenan ngn dia adik beradik.. over.. giler perhatian..
Quote NazRysha 14-1-2022 11:37 AM
cikgojesss replied at 14-1-2022 10:58 AM
sapawi ni mulut berbau yach.. erkkkk

ewwww cmna tahu zisss
tgk pun nmpk busuk
Quote cik_ingeniare 14-1-2022 11:43 AM
Tak kisah la sis kau celebrate dengan sape. Meols tak amek peduli. Titik
Quote nakkomenjugak 14-1-2022 12:10 PM
whoisyuhhhhhhh???
Quote bankerpencen 14-1-2022 02:13 PM
Bukan orang tau korang memang a couple ke? Adoi. Pompuan muka tua ni apa function ya selain jadi adik ipar sam?
Quote Kurex 14-1-2022 02:20 PM
Tuanya muka pompuan sangkak berperangai pprt nan kepam berkerak ni
Perasan cantik punya pompuan, padahal muka pesis pompuan lewat 40 an. Hakikat yg susah ditelan. Dari kau sampai adik beradik kau muka tua, takde class, takde bakat, tak pandai  berniaga. Masing2 perangai rumah setinggan pprt!
Produk sampah kau pun sampah! Sesuai la dengan korang adik2 sampah! Tu pun dah masuk tong sampah! Terus tak laku & hilang gitu je produk kau. Yg guna.pun dari kalangan pompuan wajah tak berapa menarik.
Jangan pakai la produk pprt n! Nanti muka tua mcm melvins pprt lehnat, mira basic cengkung, kemut & kakak menggerutu nya.
Kau tak berduit sebab tu nak.jantan berduit utk kelansungan hidup! Nampak la diri kau tu sangkak!.hina dina! Mengharap duit jantan tanpa kau usaha cari duit sendiri!
Dah la.tak berbakat! Takde gred punya pompuan! Tak de standard langsung korang adik beradik!
Layak diludah je pompuan2 melvins muka tua sebelum usia ni! Dah la muka tua, muka keras mcm muka pondan!
Puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh
Quote SherryZass 14-1-2022 02:21 PM
tak penting pon. So, apa jadah ko nak sorok? Gigih berhint bagai
Quote ezacbee 14-1-2022 02:29 PM
Kalau kawen pun xde sapa nak kesahnya..
Quote AshkieLa 14-1-2022 02:31 PM
setakat gitu nak sorok2..
koserr lahhh...
Quote pekanwoohoo 14-1-2022 02:36 PM
Apalah bengap sangat si Sapawi ni pun cari perempuan macam ni.
Quote selipar_hijau 14-1-2022 02:37 PM
agak² diorg dh ringan² ke belom
Quote mixed 14-1-2022 02:40 PM
Kurex replied at 14-1-2022 02:20 PM
Tuanya muka pompuan sangkak berperangai pprt nan kepam berkerak ni
Perasan cantik punya pompuan, pad ...

senafas iols membaca makian uols ke melvin tersangkak negara
Quote hotmak 14-1-2022 02:59 PM
cikgojesss replied at 14-1-2022 10:58 AM
sapawi ni mulut berbau yach.. erkkkk

tak scaling gigi ke heshe ke takut dentist

Lihat semua komen(103)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 04:11 PM GMT+8 , Processed in 0.137742 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top