CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ozlynn Terhibur Tengok Cherdiq Lena Atas Sodiq Sampai Pampers Penuh Taik

14-1-2022 05:50 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2227| Komen: 16

Description: Muat naik terkini di Instagram pelakon Ozlynn Wati menarik perhatian ramai.
Muat naik terkini di Instagram pelakon Ozlynn Wati menarik perhatian ramai. 

Foto momen anak lelakinya, Sodiq menjaga bayi bongsunya itu mencuri perhatian dan mengundang tawa ibu kepada enam cahaya mata ini.



Kredit foto: IG Jozlynn

Isteri kepada penyampai radio ERA ini berkongsi gambar dua bulan lalu di mana anak lelakinya, Ahmad Sodiq Hanania menjaga adik bongsunya, Nur Latifah Cherdiq Hanania.


Kredit foto: IG Jozlynn


Bayi bongsunya itu lena tidur hingga penuh taik dalam pampers mengundang rasa lucu Ozlynn.

Foto yang dimuat naik itu mencuri perhatian ramai dan rata-rata memberi komen yang mencuit hati mengenai pampers Cherdiq.



Dalam pada itu, ada juga warganet memuji Sodiq kerana pandai menjaga adik selain mengagumi cara didikan anak Johan dan Ozylnn.


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Samerosie 14-1-2022 06:33 AM
Eh ada baby baru lagi? Tahniah!  Rasa macam baru lagi haritu dapat Moleq.
Quote dudaberhias 14-1-2022 08:15 AM
comel je... tapi tak ketawa pun... biasa la bebudak jaga adik...
Quote September14 14-1-2022 09:42 AM
Mcm upiak muka baby dia
Quote KamikuP 14-1-2022 11:09 AM
Utuh ya pampers tu penuh taik
Quote rifaa 14-1-2022 11:44 AM
masa tengok gambo tu...erk baby berak tu
sian abg dok bau tahi hehe
ke baby tu baru letak kat situ then tangkap gambo
Quote babelina 14-1-2022 11:48 AM
moga ank2 menjadi bila dh besar nanti.. amin yra
Quote mamajawie 14-1-2022 11:48 AM
ksian kat bontot baby tu..alahai si rempit ni demi content btul la
Quote ezacbee 14-1-2022 01:17 PM
rifaa replied at 14-1-2022 11:44 AM
masa tengok gambo tu...erk baby berak tu
sian abg dok bau tahi hehe
ke baby tu baru letak kat si ...

Agaknya laa kannnn.. janji amik gambo dulu baru cuci berak. Demi content alahai!!!
Quote fealefea 14-1-2022 01:21 PM
anak ramai kene la hands on tolong mama dan papa kan. Dah besar nanti jadi org. kalau laki ringan je bahu tu nk tlg bini.
Quote Atata 14-1-2022 01:23 PM
Nak pulak baby tu lelap atas abang dia.. senang jaga kot
Quote Hoola 14-1-2022 01:29 PM
Utk achik, xperlu kot up
Kesian depa bila besaq esok malu bila tgk balik
Ada jg clbrity lain up ank2 dok teran berak
Pd orglain mngkin ingt cute,lawak
to put in socialmedia
For me,.sorry not my lvl
Quote Rogue98 14-1-2022 01:31 PM
Time basuh berak tu kau gak yg menangis ...
Quote missbigrockstar 14-1-2022 02:31 PM
rifaa replied at 14-1-2022 11:44 AM
masa tengok gambo tu...erk baby berak tu
sian abg dok bau tahi hehe
ke baby tu baru letak kat si ...

Harapnya begitulah. Takkan mak dia biar abang jaga sampai terlena. Seram dok bayang kalau terlepas jatuh ke belakang
Quote zeetot 14-1-2022 03:20 PM
missbigrockstar replied at 14-1-2022 02:31 PM
Harapnya begitulah. Takkan mak dia biar abang jaga sampai terlena. Seram dok bayang kalau terlepas ...

Banyak caption tak?
Quote chekacheku 14-1-2022 03:35 PM
Sejenis lapa content
Quote asfaz 14-1-2022 03:35 PM
missbigrockstar replied at 14-1-2022 02:31 PM
Harapnya begitulah. Takkan mak dia biar abang jaga sampai terlena. Seram dok bayang kalau terlepas ...

Nampak sangat baru letak kan dengan tangan abang tak pegang adiknya bebetul. Kalau dr mula pastu terlena, kemungkinan besar leh jatuh

Lihat semua komen(16)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 01:19 PM GMT+8 , Processed in 1.633249 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top