CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Cuba Hamilkan Diri, Wanita Nak Saman Drake Sebab Letak Sos Pedas Dalam Kondom

13-1-2022 03:53 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1499| Komen: 15

Description: Seorang model Instagram mendakwa penyanyi rap popular Drake telah meletakkan sos pedas dalam kondom terpakai selepas pasangan itu melakukan hubungan intim baru-baru ini.
Seorang model Instagram mendakwa penyanyi rap popular Drake telah meletakkan sos pedas dalam kondom terpakai selepas pasangan itu melakukan hubungan intim baru-baru ini.



Add Image Caption Here


Memetik laporan MTO News, model wanita itu telah menyelinap masuk ke dalam tandas dan mencari semula kondom yang dipakai Drake untuk mencuri sperma milik penyanyi itu.

Cuba menghamilkan dirinya selepas hubungan intim yang dipersetujui kedua-dua pihak itu, wanita terbabit didakwa cuba mendapatkan semula sperma milik Drake.




Namun, nasib tidak menyebelahi wanita berkenaan apabila alat pencegah hamil itu telah dicampurkan sos pedas bagi membunuh sperma dipercayai secara kaedah konvensional. Difahamkan wanita itu tiba-tiba menjerit kepanasan apabila menuangkan sperma terbabit ke atas kemaluannya.
 
Pada Selasa, penyanyi yang popular dengan lagu Hotline Bling itu berkongsi hantaran di Instagram berbunyi; "Kamu boleh popular selama 15 minit dan saya ambil selebihnya 23 jam 45 minit."



Kini, wanita berkenaan tampil mengugut untuk menyaman Drake atas tindakan luar jangka itu.

Meskipun situasi itu agak canggung, namun ada yang memuji tindakan Drake yang difikirkan bijak. Malah, beberapa memes dan jenaka juga diviralkan oleh peminat merujuk kepada insiden berkenaan.





Untuk rekod, Drake mempunyai seorang anak lelaki bernama Adonis Graham bersama model dan bekas pelakon filem dewasa Sophie Brussaux.


Sumber: GEMPAK


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote babelina 13-1-2022 04:01 PM
omg Drake.. hahaha.. mmg bijak letak tu..  
Quote krustykrab 13-1-2022 04:10 PM
Hahaha...jahat nya pompuan tu cuba nk kenakn org...akhirnya mrmakan diri sendiri.

Quote saviour_09 13-1-2022 04:11 PM
attabooyyy
Quote Artemesiaa 13-1-2022 04:11 PM
Rancangan tak menjadi maka panaslah hatinya sepanas hot sos itu.
Quote sharlenetexas 13-1-2022 04:24 PM
Rancangan nakkan meal ticket tapi tak berjaya. Sib baik tak letak cili boh.

Quote sukacactus 13-1-2022 04:55 PM
Padan muka la kan
Smart boy Drake!
Quote salimrock 13-1-2022 04:59 PM
babelina replied at 13-1-2022 04:01 PM
omg Drake.. hahaha.. mmg bijak letak tu..

kenapa la VVIP tanah melayu tak belajar dari beliau?

kalau tak takde la orang dr USSR ( kini russia ) dakwa anak vvip ni waris kepada kerajaan skrg...

kalo letak hot sos, mesti sperma tu rosak punya..

yg kasian tu pompuan ni menjerit kepanasan.. kasian
Quote salimrock 13-1-2022 05:02 PM
siol cm baca cerpen lucah pula, 7'' tu, besar tu , jibake punya drake


Quote Suchi 13-1-2022 05:33 PM
Amboii siap nak balik kondom tu yaa euww kalau takde sos cili tu sperma tu mmg masih hidup lagi ke?
Kuat lagi ke nak berenang2?

Drake ni kaya ke? Tu pasal ada je yg sanggup ngandungkan anak dia eh
Quote Suchi 13-1-2022 05:37 PM
salimrock replied at 13-1-2022 05:02 PM
siol cm baca cerpen lucah pula, 7'' tu, besar tu , jibake punya drake

Haa siap bagitau dorang wat foreplay cemana paling taktahan tang 7”
Quote damsel_fiji 13-1-2022 05:40 PM
Mcm mana la dia tuang sperm tu
Quote Zack8hunter 13-1-2022 10:37 PM
takkan time belek2 kondom tu tak perasan dah bercampur sos cili..leh pulak ko pi tuang kt cekpit ko tu
Quote dani-rox 13-1-2022 10:45 PM
pakai turkey baster ke?



Quote Budakmomok 14-1-2022 09:12 AM
Bijak bukan macam Tristan Thompson
Quote babelina 14-1-2022 09:21 AM
salimrock replied at 13-1-2022 05:02 PM
siol cm baca cerpen lucah pula, 7'' tu, besar tu , jibake punya drake

full statement tu..hahaha..

Lihat semua komen(15)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 09:51 AM GMT+8 , Processed in 0.074553 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top