CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ramai 'Panas', DM Marah Aishah Gara-Gara Kenyataan "I lah isteri beli beras"

13-1-2022 02:36 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 2055| Komen: 22|Original author: tatod

Description: Penyanyi popular, Aishah mendedahkan menerima banyak mesej maki hamun di Instagram gara-gara menulis kapsyen 'seumur hidup, I lah isteri yang membeli beras' pada gambar hadiah hari jadi yang dimuat na ...

Sumber Instagram Aishah

Penyanyi popular, Aishah mendedahkan menerima banyak mesej maki hamun di Instagram gara-gara menulis kapsyen 'seumur hidup, I lah isteri yang membeli beras' pada gambar hadiah hari jadi yang dimuat naik lima hari lalu.

Katanya, dia hanya menceritakan pengalamannya sebagai seorang isteri yang membli beras dan bukannya berniat untuk mengaibkan sesiapa.

"Itu realiti pengalaman saya dan saya percaya ia juga realiti ramai kaum wanita lain," tulisnya.




Menjelaskan perkara itu dengan lebih lanjut, kata Aishah, dia bukan hanya teruja dengan pemberian berkenaan tetapi merasakan ia adalah cara Allah mendidiknya.

"Allah mengajar saya apabila kita melakukan kebaikan lebih dari tanggungjawab kita, Allah akan balas dengan pelbagai cara dan melalui orang lain," katanya.

Aishah tidak pernah menyesal dengan pengalaman yang dianggap sebagai amal jariah dan sedekah itu.




Dalam hidup rumah tangga, normal kot saling membantu dan melengkapi. Saya beli ini, awak bayar yang itu. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote buragazz 13-1-2022 03:35 PM
Ada pulak yang bitter...
Quote mamajawie 13-1-2022 03:40 PM
yg dm tu mungkin kaum jejans atau ex shuben dia menyamar jadi anonymous
Quote Thunderclouds 13-1-2022 03:48 PM
Sapa makan cili.....................
Quote glump 13-1-2022 03:50 PM
Hakikatnya ramai wanita Adalah tunggak income keluarga. Benda yg ramai anggap biasa2 je
Quote nakkomenjugak 13-1-2022 03:52 PM
Hahahah
jejantz mana effeminate semacam mengalahkan fonen lorong tak dapat kastemer tuh??
tetibe nak marah
vodoooo
lain orang lain kehidupan kottt
ke ex laki kak cahh?
Quote ren14 13-1-2022 04:04 PM
dah memang kak ecah yang membeli berasnya...nurtizen nak marah sangat kenapa???
Quote laksmanabentan 13-1-2022 04:29 PM
korang kecoh kenapa??
duit dia bior ler dia nak beli apa pun..
hahahhahahahaaha.....

Quote naina 13-1-2022 04:32 PM
Lahh siapa yang marah tu
Quote dudaberhias 13-1-2022 04:41 PM
aik jantan keparat biawak mana yang marah tu?
semoga yang marah tu di timpa azab atau mati terus di dunia ni di sambar kilat... agittew...
tu pun nak sentap... mesti masing2 takde telur persis sajat...
ponen bottom pun pandai cari kerja menjahit, design baju dan sewa pelamin nak jadi independence k...

dasar jantan persis shuk la tu...
Quote Incanto 13-1-2022 04:49 PM
bodohnya yg marah dia

she is just stating a fact. Ramai wanita dlm situasi yg sama pun
Quote hareeeesah 13-1-2022 05:08 PM
Yg marah tu macam dia pulak bagi duit tanggung kak ecah, tp tak sebut nama dia.. meleis ego
Quote jas7512 13-1-2022 05:20 PM
Tulah..kdg2 bila kata kaum wanita yg ramai kat neraka..i tgk lelaki lg byk culas tanggungjawab..x bg nafkah..rogol anak/anak tiri...sumbang mahram..merompak..pecah amanah..rasuah etc..ke yg musibat2 ni seme kebykan lelaki melayu je...lelaki bangsa lain ok?
Quote GegarVaganja 13-1-2022 05:23 PM
Queen Aishah cerita pengalaman sendiri kot.
Ramai yang bitter sangat dah kenapa

Quote suka2 13-1-2022 05:48 PM
GegarVaganja replied at 13-1-2022 05:23 PM
Queen Aishah cerita pengalaman sendiri kot.
Ramai yang bitter sangat dah kenapa

Bitter sebab dorg pun sejenis tak beli beras guna duit sendiri. Kalau bukan bini yg beli, parents yg beli sbb masih duduk umah parents
Quote sleepandream 13-1-2022 05:52 PM
sape makan cili dia rasa pedas laaaa....
buka aib aponyaaa....
Quote tunangku 13-1-2022 06:04 PM
jas7512 replied at 13-1-2022 05:20 PM
Tulah..kdg2 bila kata kaum wanita yg ramai kat neraka..i tgk lelaki lg byk culas tanggungjawab..x bg ...

I slalu fikir apa balasan di dunia
Kt lelaki2 yg pernah culas mkn minum bini ni
Bahagia smpi bila hidup mereka
Quote laksmanabentan 13-1-2022 06:04 PM
dudaberhias replied at 13-1-2022 04:41 PM
aik jantan keparat biawak mana yang marah tu?
semoga yang marah tu di timpa azab atau mati terus di  ...

amboiiii komen uoollsss menghiburkan tau......


Quote Mawar91 13-1-2022 07:00 PM
: Agaknye yg bsing ni mesti jenis biawak komodo yg membiarkan bini sorg2 tonggang terbalik demi mencari nafkah bgi memenuhi tembolok laki biawak itu.Patutla marah bile Queen Eca ckp cmtu
Quote KucingBiru 13-1-2022 09:41 PM
Jantan takgune dan Isteri bodo bodo mmg trigerred kalau ego lelaki dicabar. Kena pendam semua pengorbanan seorang pompuan, kena diam kalau bini yg bayar bill api air, kena simpan rahsia bini yang dok hulur duit bagi belanja kat mak mertua.. semata mata tak mau laki rasa saiz pelir dia 2cm.

Lihat semua komen(22)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 04:33 AM GMT+8 , Processed in 0.086602 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top