CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Anak YDPA Hantar Makanan Pula, Bayi Lelaki Ke Tu Neelofa?

13-1-2022 11:22 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6953| Komen: 43|Original author: Oleh: Saiful

Description: Selagi belum bersalin, selagi itulah kehamilan Neelofa menjadi bualan.Walaupun empunya diri masih mendiamkan diri tapi macam biasalah rakyat Malaysia mestilah tak berhenti bercakap.Foto: IGSebelum ini ...
Selagi belum bersalin, selagi itulah kehamilan Neelofa menjadi bualan.

Walaupun empunya diri masih mendiamkan diri tapi macam biasalah rakyat Malaysia mestilah tak berhenti bercakap.



Foto: IG

Sebelum ini dah kecoh bila masing-masing cuba meneka jantina bayi Naeelofa.

Baru-baru ini, Neelofa sekali lagi mencuri perhatian apabila dia berterima kasih kepada anak Yang Di-Pertuan Agong kerana sudi memberikan makanan kepadanya.


Foto: via Kosmo


Bukan makanan tersebut yang menjadi fokus, sebaliknya emoji yang ditulis Neelofa.

Isteri kepada Haris ini menggunakan emoji bayi lelaki, sekaligus membuatkan netizen yakin anak yang dilahirkan adalah lelaki.



Tunggu sahajalah Neelofa bersalin. Kan senang. Tak gitu? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 13-1-2022 11:42 AM
ok... tertarik nak tahu heshe hantar apa tu... nampak macam kayu2 persis kayu balak di pahang tu... mentang2 lembab kena air kan senang la nak kunyah...
Quote eira2310 13-1-2022 11:47 AM
dudaberhias replied at 13-1-2022 11:42 AM
ok... tertarik nak tahu heshe hantar apa tu... nampak macam kayu2 persis kayu balak di pahang tu...  ...

ke lepas ni nak keluarkan kayu sugi pula..oppppsss
Quote minahmanja 13-1-2022 12:49 PM
dudaberhias replied at 13-1-2022 11:42 AM
ok... tertarik nak tahu heshe hantar apa tu... nampak macam kayu2 persis kayu balak di pahang tu...  ...

nmpk mcm sandwich... btw lopak ni forever hint2... ratu hint ...
Quote sismarkonah 13-1-2022 01:05 PM
Edited by sismarkonah at 13-1-2022 01:07 PM

hint sana hint sini, sekali memang anak lelaki. kita tgu lagi 20 tahun, hah time tu rupanya anak jah cinta mati nak kawin dengan anak kakafaz, ha elokkk

harap-harap kita semua panjang umur even memasing jari dah ketor-ketor nak menjawab komen kat porum cari ni, harap-harap moderator forum ni panjang umur juga + forum ni pun wujud lagi. Hah time tu, bergasak la korang famili jah + kakafaz duduk bergambor reramai bercekau atas pelamin
Quote shafashuha 13-1-2022 01:15 PM
dudaberhias replied at 13-1-2022 11:42 AM
ok... tertarik nak tahu heshe hantar apa tu... nampak macam kayu2 persis kayu balak di pahang tu...  ...

mkn nasi berulamkan kulit kayu balak...nescaya awet muda...
Quote matchstick 13-1-2022 01:25 PM
emoji baby kt henpon mmg mcm tu je kan. takde emoji lain2 baby girl or boy. bodo nye netijen nih
Quote buapakperut 13-1-2022 01:34 PM
Taktau lak emoji Tu ade jantina ek??
Quote tunangku 13-1-2022 01:36 PM
sismarkonah replied at 13-1-2022 01:05 PM
hint sana hint sini, sekali memang anak lelaki. kita tgu lagi 20 tahun, hah time tu rupanya anak jah ...

Dari hari tu lagi dah tau baby boy
Nmpk dlm kad
Quote dewi_rina 13-1-2022 01:43 PM
Makan jela, nak membesar kan
Choi tangkap gambar sipi-sipi
PECAH GUDEY
Quote Lailerthee 13-1-2022 01:46 PM
eira2310 replied at 13-1-2022 11:47 AM
ke lepas ni nak keluarkan kayu sugi pula..oppppsss

Mcm mmg da keluarkan je kayu sugi tu. Sbb pnh nampak pu live sambil bersugi
Quote hareeeesah 13-1-2022 01:52 PM
Nampak mcm lobster roll burger&lobster keteww... Jah preggy mcm tua benor padahal muda dari iolls
Quote Rogue98 13-1-2022 01:58 PM
sismarkonah replied at 13-1-2022 01:05 PM
hint sana hint sini, sekali memang anak lelaki. kita tgu lagi 20 tahun, hah time tu rupanya anak jah ...

Hahaha..harap taklah ...scary wehhh...
takkan dah tua2 pun gigih nak berforum.
Quote Rob07 13-1-2022 02:15 PM
Edited by Rob07 at 13-1-2022 02:17 PM
dudaberhias replied at 13-1-2022 11:42 AM
ok... tertarik nak tahu heshe hantar apa tu... nampak macam kayu2 persis kayu balak di pahang tu...  ...

Tersembur air kopi aku pagi2 buta nih
Quote Tudungpink 13-1-2022 02:18 PM
Sendunya benang ni.. Pemuja benak abadi dia mana..
Quote zallama 13-1-2022 02:39 PM
woii benak benak sekalian alam..thread ratu hints ko ni sendu jekk..mai laa mroyan kat cni..nk berangan bby lawa k..nk berangan haris punai hensem nk mmpos k..kt cini oii..sibuk j kt thread dada fatimah..nmpk sgt x move on
Quote Fazzbulous 13-1-2022 02:51 PM
dudaberhias replied at 13-1-2022 11:42 AM
ok... tertarik nak tahu heshe hantar apa tu... nampak macam kayu2 persis kayu balak di pahang tu...  ...

senyap yaaa kluarga depa..takda komen2 ke bab banjir pahang...kikikiki..
Quote sumijelly 13-1-2022 03:26 PM
sismarkonah:    Edited by sismarkonah at 13-1-2022 01:07 PM  hint sana hint sini, sekali memang anak lelaki. kita tgu lagi 20 tahun, hah time tu rupanya anak jah ci ...


wei... ini kelakar weiii hahahaha

tgh membayangkan lepas 20 tahun weiiiiiiiii
Quote Shazid 13-1-2022 03:36 PM
Popcorn please
Quote tulip-rain 13-1-2022 03:51 PM
Edited by tulip-rain at 13-1-2022 03:54 PM

Mesti ade komen nak menjodohkan anak Lofa dgn fatima kalau anak lofa boy bila ade thread pasal lofa pregnant. Dekat thread yg satu lagi tu lagi banyak komen mcm ni. Sudah2 lah tu jadi bodoh.
Benci kat lofaa n famili, cakap macam2..sekali nak menumpang jugak
Yelah fatima orang dah tak heran dah.

Lihat semua komen(43)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 09:15 AM GMT+8 , Processed in 0.079918 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top