CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Anju Tak Tahan Tengok DSV Selalu Diperli, Terjah Live Hentam Iqbal

12-1-2022 06:22 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 2437| Komen: 23|Original author: LilRose

Description: Kembali panas nampaknya pertelingkahan antara jutawan kosmetik, Datuk Seri Dr Hasmiza Othman atau Datuk Seri Vida dengan bekas pembantunya, Iqbal Zulkefli.
Kembali panas nampaknya pertelingkahan antara jutawan kosmetik, Datuk Seri Dr Hasmiza Othman atau Datuk Seri Vida dengan bekas pembantunya, Iqbal Zulkefli.



Kredit foto: IG

Ia berikutan komen yang ditinggalkan Iqbal menerusi sebuah posting di Instagram portal hiburan mStar seolah-olah berbaur sindiran terhadap usahawan berkenaan hingga mereka berbalas kenyataan.


Kredit foto: IG


Iqbal kemudian dalam posting berlainan tetap dengan pendiriannya, menegaskan komen berkenaan langsung tidak ditujukan buat Vida.


Kredit foto: IG

Namun, bila hati sudah terasa, katalah apapun untuk memberi penjelasan dan mempertahankan diri, pasti hati yang sudah terguris tidak akan mempercayainya.

Kali ini Vida tidak bersendirian apabila ada Zarina Anjoulie di sebelah mempertahankannya.


Kredit foto: IG

Zarina atau Anju kelihatan sangat kecewa dengan sikap dan tindak tanduk Iqbal yang semakin hari semakin 'gila publisiti' pada pendapatnya.




Vida dah ada geng nak hentam Iqbal. Ramai yang 'auto' kalah bila Anju dah bersuara. Iqbal nak lawan Anju juga ke? - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote missHaidiD 12-1-2022 06:28 PM
Anjuling nama semakin dilupak netizen. Jd terpaksa menempel bidah dan kebal utk disebut2 netizen semula.
Quote missHaidiD 12-1-2022 06:28 PM
Anju dan kebal aku pilih kebal wlau kebal annoying kebal tak taik dadah
Quote missyL 12-1-2022 10:48 PM
Eleh nk bg engagement ig nek lah tu
Nti naik kn paid review punye harga  lol

3 org nie mmg gile @suke marketing murahan

Elok lah tu.
Quote hzln 12-1-2022 11:02 PM
Segala sampah sarap yg suka memekak di media sosial ni elok dikumpul dlm program realiti sampah mcm real housewives tu. Bidah, kebal, anju, alep sokri, kak km, kepris, bini syuk, etc. Working title: real trash of bolehland.  
Quote Rogue98 12-1-2022 11:24 PM
alaahhhh iqbal pondan lah..tak berani dia attack dsv ...dah delete pulak comment
Quote tikusmontok 13-1-2022 04:05 AM
hzln replied at 12-1-2022 11:02 PM
Segala sampah sarap yg suka memekak di media sosial ni elok dikumpul dlm program realiti sampah mcm  ...

Agree
Quote doubleharmonic 13-1-2022 06:35 AM
motip ko nak censor labidah coin tu hah noreen? sebab memang betul scammer khenss?

Quote princessmiang 13-1-2022 08:20 AM
hzln replied at 12-1-2022 11:02 PM
Segala sampah sarap yg suka memekak di media sosial ni elok dikumpul dlm program realiti sampah mcm  ...

mamposss kak km ada sekali...semua jadi macam dia lepas habis program
Quote johan-adx 13-1-2022 08:29 AM
sibuk lah anju...org tgh syoq2 tgk drama bal dgn bida ni
Quote nakkomenjugak 13-1-2022 08:35 AM
tudiaaaaaaaa
2 janda vs 1 fonen
the battle will be legendary dalam golongan sampah
boleh buat bad girls club
dia menganjeng dia menganjeng dia
2x5 5xvaviiiiii gitchewwww

Quote nanasno 13-1-2022 08:56 AM
siapa la yang mengesahkan hidup dorang ni ek
Quote Rockafella 13-1-2022 09:38 AM
Percaya? Tahniah. anda sudah menjadi mangsa penipuan mereka bertiga untuk mendapatkan engagement pada IG masing-masing + sedikit sebanyak menaikkan populariti mereka bertiga yang umum tahu sendu.
Quote laksmanabentan 13-1-2022 10:24 AM
Rockafella replied at 13-1-2022 09:38 AM
Percaya? Tahniah. anda sudah menjadi mangsa penipuan mereka bertiga untuk mendapatkan engagement pad ...

kannn.... drama yang mereka cipta sendiri...
lepas ni alip syuk pun buat drama la pulak..
hahahahha...
Quote makton 13-1-2022 10:48 AM
tiga2 sampahhhhhhhh
Quote babelina 13-1-2022 10:57 AM
nk melaku diri memasing.. berbagai2 drama mgu ini di cipta nye..
Quote AshkieLa 13-1-2022 11:05 AM
tiga2 tak relevant dan suka mencapub...
nexttt
Quote AshkieLa 13-1-2022 11:06 AM
hzln replied at 12-1-2022 11:02 PM
Segala sampah sarap yg suka memekak di media sosial ni elok dikumpul dlm program realiti sampah mcm  ...

setuju sangat.... sampah kumbahan..

Quote marchikobonzo 13-1-2022 11:15 AM
sampah + sampah = najis
Quote buapakperut 13-1-2022 11:53 AM
Bila sampah2 berkumpul. Dorang ni semua patut hantar ke negara2 dunia ke-3 sebab kat Sana ja terhibur dengan sampah2 ni

Lihat semua komen(23)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 02:11 AM GMT+8 , Processed in 0.080314 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top