CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Ugut Nak Bunuh Najib & Rosmah!

3-7-2015 03:10 PM| Diterbitkan: CMFreporter1| Dilihat: 13637| Komen: 41

Description: Seorang pengguna laman Facebook yang dikenali sebagai Khairul Ez Jalil ini dengan beraninya membuat ugutan bunuh ke atas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan isteri, Datin Seri Rosmah Manso ...

Seorang pengguna laman Facebook yang dikenali sebagai Khairul Ez Jalil ini dengan beraninya membuat ugutan bunuh ke atas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan isteri, Datin Seri Rosmah Mansor.


sumber foto : Mynewshub.cc



Ugutan yang ditulisnya itu kemudian menjadi viral di laman-laman sosial malah perkara ini juga sudah dimaklumkan kepada profile Twitter Najib serta Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar.


Tindakan tegas perlu diambil bagi memberi pengajaran buat pengguna laman maya yang lain agar tidak sesekali bertindak di luar batasan sehingga tergamak memberi mesej berbaur ugutan bunuh terhadap mana-mana pihak. 


Diharapkan pihak polis dapat menangkap mana-mana individu yang secara terang-terang membuat ugutan bunuh terhadap pemimpin serta isteri beliau!



Sumber : Mynewshub.cc




38

Bagus
20

Marah
35

Terkejut
43

Sedih
29

Lawak
36

Bosan

Friends Rank (201 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote krustykrab 3-7-2015 01:47 PM
Alah stmnt bbnu je tu....sama tarap dgb matselan tmj dn yg terkini najib sendiri....baca n dendiam sudehhh
Quote senahsanasini 3-7-2015 01:47 PM
hang bunuh ja lain kali, jgn kuarkan stetmen..
Quote FanTasyCreaTioN 3-7-2015 01:55 PM
tolak tepi pasal minyak
tolak tepi pasal Pak Jib & Kak

orang2 camni la selalu wat bisnez bangsa sendiri tak maju2
skit2 nak murah
skit2 nak pree


Quote prettyuglybabe 3-7-2015 02:02 PM
kecohnya manusia yang nak viralkan statement BBNU ni..
Quote miabebe 3-7-2015 02:03 PM
Uiks...

Fendek akal..yg len pon fendek jugak barangkali..mihmihmih
Quote BalasKomenBodoh 3-7-2015 02:06 PM
Aku klu dpt pistol, sumpah aku tak bunuh najib sama rosmah.. agak2 tak kena tangkap tak aku keluarkan statement gini
Quote itik_kuning 3-7-2015 02:09 PM
kan dia cakap kalau ada. jadi percentage dia untuk bunuh najib tu mungkin hanya 10-20% je, melainkan dia ada direct access dengan pistol dan dia boleh dapatkan pistol dengan senang, which is impossible since our country ni nak ada pistol atau senjata api mesti lah berlesen.

jadi kes ni amat lah lemah untuk di bicarakan. setakat kena tahan reman duk lokap 3,4 malam tu je lah.
Quote abbyhoney 3-7-2015 02:12 PM
kena lah tu nanti....mana boleh nk ugut2 pm dgn kak ros...ugut bunuh dan caci maki arwah tok guru atau ulama lain tak pe... buat report berthun pun tak ada tindakan ..
Quote CrowneGlory 3-7-2015 02:14 PM
Xper akak tunggu je momen jiiby n kak mah kena bunuh...
Quote atira 3-7-2015 02:14 PM
amboi..
marah nye cik abang
Quote hzln 3-7-2015 02:17 PM
macai mana lah yg gi tag kpn ngan najib tuh
Quote Modngengade 3-7-2015 02:18 PM
Dia ni stok2 azwan hj ali...tulis ikut suka moyang dier jer...semoga dpt cash...

P/s  aku bukan penyokong najib
Quote gekkou 3-7-2015 02:20 PM
lain kali p bunuh baru sembang okey
confirm ramai rakyat sokong
Quote stania83 3-7-2015 02:21 PM
Ade ke compare minyak dgn donut. Org tak pandai je komplain gini. Golongan profesioanal senyap je sbb faham mcm mana kompleksnya sesuatu sistem.
Quote SweetShera 3-7-2015 02:30 PM
otak taraf donut ja ni
Quote otai_g 3-7-2015 03:17 PM
adoi kalo dia ada pistol pun aku x yakin dia akan bunuh najib dgn rosmah. biasa la tulsi n niat mcm2 leh. tp nak buat hampeh.
Quote ipes2 3-7-2015 03:30 PM
memang la ramai tak suka depa, tapi keluar statement camni, tak ada lain hanya mengundang masaalah
Quote durin 3-7-2015 04:42 PM
Itu memang gamba betul empunya statement kah ?,,,najib senyum je baca ni  
Quote taji2906 3-7-2015 04:50 PM
nak alihkan perhatian rakyat dgn kenaikan harga minyak dgn membuat ugutan bunuh kepada pasangan kesayangan no.1 mesia.... taktik je ni.. hahah

Lihat semua komen(41)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 03:33 PM GMT+8 , Processed in 0.094754 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top