CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Wanita Terminum Air Botol Yang Mengandungi Sperma Lelaki Gila Seks!

3-7-2015 02:27 PM| Diterbitkan: CMFreporter1| Dilihat: 12317| Komen: 40

Description: Seorang lelaki melancap dan meletakkan spermanya ke dalam botol minuman seorang juruwang di lobi sebuah hotel yang dikatakan terletak di Puchong pada 22hb April tahun ini.



Amat mengejut dan menjijikkan!

Seorang lelaki melancap dan meletakkan spermanya ke dalam botol minuman seorang juruwang di lobi sebuah hotel yang dikatakan terletak di Puchong pada 22hb April tahun ini.


sumber foto : http://www.orientaldaily.com.my/



Rakaman kejadian tersebut menerusi kamera litar tertutup (CCTV) telah dimuat naik di Facebook kira-kira lapan jam lalu oleh pengasas bersama ‘Community Policing Malaysia’, Kuan Chee Heng tersebar luas di kumpulan media sosial yang lain.

Daripada video itu jelas kelihatan seorang lelaki Cina, dalam lingkungan 20-an duduk dan berkeliaran di lobi sambil melakukan onani.

Dia kemudian mengambil botol minuman berwarna merah jambu dari kaunter dan mula melepaskan sperma ke dalam botol itu ketika juruwang tiada di kaunter.

Tanpa diketahui, juruwang itu minum air di dalam botolnya dan merasakan ada yang tidak kena dengan air yang dimunumnya. 


Setelah meneliti, juruwang itu menemui sperma dalam kandungan air itu dan serta-merta periksa kamera litar tertutup CCTV. - CARI Infonet















16

Bagus
17

Marah
22

Terkejut
22

Sedih
25

Lawak
27

Bosan

Friends Rank (129 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jengkoil 2-7-2015 11:47 PM
Bila letak kat bibir..hidung x bau clorox campur pandan ke dalam air tu?
Quote ice_sky92 2-7-2015 11:50 PM
So fast. lol.
Quote dino 2-7-2015 11:52 PM
ni suspek lava foodcourt A/L pengutip cek nih.... maklumlah sangap....
tp kan mana mampu lava foodcourt tu p hotel....... ni musti tumpang toilet je nih....
Quote VirginLady 2-7-2015 11:53 PM
eeeiiiiii yeeekkkkm ptuihhhh ptuihhhhh


pompuan tu kena cepat2 telan morning after pill!!
Quote spiderman80 3-7-2015 12:02 AM
VirginLady replied at 2-7-2015 11:53 PM
eeeiiiiii yeeekkkkm ptuihhhh ptuihhhhh

Takut mengandung nanti.
Quote VirginLady 3-7-2015 12:08 AM
spiderman80 replied at 3-7-2015 12:02 AM
Takut mengandung nanti.

ye lah nanti dapat anak giler!
Quote fcl29 3-7-2015 12:11 AM
tgk facebook... kuan chee heng ni form satu community ala2 skuad polis ke...? sori x skodeng betul2.. sape2 tau leh citer sket sape uncle ni.. ala2 ayahanda rani kulup je
Quote CrowneGlory 3-7-2015 01:01 AM
Meleis & gila seks berpisah tiada
Quote spiderman80 3-7-2015 01:07 AM
CrowneGlory replied at 3-7-2015 01:01 AM
Meleis & gila seks berpisah tiada

Itu Cina lahanat lah...
Quote CrowneGlory 3-7-2015 01:08 AM
spiderman80 replied at 3-7-2015 01:07 AM
Itu Cina lahanat lah...

Sarcasm je tu
Quote atekome 3-7-2015 01:13 AM
Kalo nsem mcm aaron kwok ok kut telan..nie muke lim kok wing aka rani kulop mau bunuh diri pas terminum
Quote miabebe 3-7-2015 01:19 AM
Mane de telan air mani leh ngandung..sarcasm ke mmg xsekolah??
Quote mommymonster82 3-7-2015 01:24 AM
Ermmmmm....... Pnh handle kes gini...nauzubillah..psiko
Quote sixret 3-7-2015 02:16 AM
dino replied at 2-7-2015 11:52 PM
ni suspek lava foodcourt A/L pengutip cek nih.... maklumlah sangap....
tp kan mana mampu lava foodc ...

Tumpang toilet tapi buat kat lobi. Lol. Dino mmg kena lava kat luar forum ke. Tgk dino mcm best friend je ngan lava. ;)
Quote sapp73 3-7-2015 02:39 AM
Jijik betul
Quote Felycya 3-7-2015 04:29 AM
Loya pulak tekak aku nak minum madu ni haa.
Quote imransulaiman 3-7-2015 04:40 AM
Nasib baik dia tak bubuh racun.. Kalau tak, memang tak sempat nak beraya.. Huhu
Quote kenarihitam 3-7-2015 05:11 AM
Yuckkssss...
Quote merrissa 3-7-2015 06:25 AM
haaa?...gilo apo......mendajal air minoman orang

Lihat semua komen(40)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 07:42 AM GMT+8 , Processed in 0.199371 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top