CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Edisi Amuk: Anggota Jabatan Kesihatan Diacu Parang

2-7-2015 05:40 PM| Diterbitkan: CMFreporter1| Dilihat: 8646| Komen: 41

Description: Lelaki berkenaan berang selepas pihak Jabatan Kesihatan didakwanya tidak memberikan sebarang notis awal untuk melakukan semburan asap basmi denggi (fogging).





Hari ini video yang menunjukkan satu kejadian di mana anggota dari Jabatan Kesihatan telah diugut dengan diacukan parang ke arah mereka tersebar luas di laman sosial.

Bertempat di Desa Baiduri Farlim, Paya Terubong,Ayer Itam, Pulau Pinang, kejadian yang berlaku semalam berpunca apabila lelaki berkenaan berang selepas pihak Jabatan Kesihatan didakwanya tidak memberikan sebarang notis awal untuk melakukan semburan asap basmi denggi (fogging).

Difahamkan lelaki itu naik berang kerana semasa kejadian "fogging' berkenaan terdapat keluarganya  masih berada di dalam rumah.

"Kalau terjadi apa-apa kepada anak saya kamu semua mahu tanggungjawab ka? bagitau la, mau tanggungjawab ka?" 

bagaimana pun, Jabatan Kesihatan dikatakan telah memberi notis kepada penduduk di apartment berkenaan pada pagi hari kejadian. - CARI Infonet


15

Bagus
19

Marah
16

Terkejut
14

Sedih
14

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (96 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote krustykrab 2-7-2015 11:47 AM
ehh...biasa kalau ada fogging, aku duk dlm rumah tutup pintu tingkap rapat2...tak bley ke?
Quote Cakkkk....aaaa 2-7-2015 11:49 AM
sembur fogging jer pun....tu pun kalut

kalau bagi notis india tu baca ka dengan mabuk mcm tu...

elok fogging jer rumah org lain.. rumah dia x payah..

org nak tolong pun buat bangang
Quote dodolgemok 2-7-2015 11:49 AM
krustykrab replied at 2-7-2015 11:47 AM
ehh...biasa kalau ada fogging, aku duk dlm rumah tutup pintu tingkap rapat2...tak bley ke?

Kena bukak la segala mala lobang pintu tingkap tu sis kalau x, asap nak masuk celah bedah mana. Nyamuk2 dalam rumah chuols senyum sinis jah tgok chuols membantu kelansungan idop koloni2 mereka hahaha
Quote the_killer 2-7-2015 11:49 AM
india mcm citer dalam filem tamil
Quote krustykrab 2-7-2015 11:54 AM
dodolgemok replied at 2-7-2015 11:49 AM
Kena bukak la segala mala lobang pintu tingkap tu sis kalau x, asap nak masuk celah bedah mana. Ny ...

hahhah ye ke...alamak jahiliah benor iolss ni...
tp iolls tgk semua duk je dlm rumah x kuar2...ke semua kt tmn perumahan iolss pun jahiliah jugak...

maksudnya kalau diorg fogging, iolls kena bukak tingkap2 luas2 and bwk kete laju2 ke tempat lain la ye ...tak leh la nak stay situ sbb satu taman penuh asap

Quote krustykrab 2-7-2015 11:56 AM
gangsternya yindia tu....len kali jgn lah fogging rumah dia...bior die dan kuarganya mati digigit nyamuk2 tu
Quote kasibiman 2-7-2015 11:57 AM
gila babi lah pulau ppl


lagi gila pegawai kesihatan yg toya je melayan hamjadah tu hayun2 parang... lagi gila
Quote dodolgemok 2-7-2015 11:59 AM
krustykrab replied at 2-7-2015 11:54 AM
hahhah ye ke...alamak jahiliah benor iolss ni...
tp iolls tgk semua duk je dlm rumah x kuar2...ke ...

Haa idea bagus,duduk dlm kete je sis.xpon bukak je satu lobang asap cukup...
Quote imransulaiman 2-7-2015 12:01 PM
Fogging ni untuk dalam dan luar rumah ke? Biasa area saya luar rumah saja... Dalam rumah 'fogging' sendiri
Quote Artemesiaa 2-7-2015 12:12 PM
Macam mabuk todi je macha ni
Quote kentel 2-7-2015 12:12 PM
pariah...ape yang pelik pasal pariah....kasta paling rendah....seharusnya perangai PPRT ummah paling rendah...
Quote Athrun.Zalaa 2-7-2015 12:14 PM
Mamat mana yang bingai sgt nih?!!
Fogging pun kecoh ke?!!
Quote sekel 2-7-2015 12:18 PM
keeling + mabuk >>>>> berpisah tiada

aksi menarik tepuk parang kat kaki

KIPIDAP keling
Quote tricomonas 2-7-2015 12:23 PM
Sah pariah ni mabuk todi..
Quote gaara_X 2-7-2015 12:47 PM
takkan jiran tak de info apo²..nampak sangat ko tak idup bermasyarakat......
Quote reenz013 2-7-2015 12:49 PM
fogging je pun...
Quote sapp73 2-7-2015 12:51 PM
mabuk todi punya orang...kena denggi baru tau
Quote jengkoil 2-7-2015 12:52 PM
imransulaiman replied at 2-7-2015 12:01 PM
Fogging ni untuk dalam dan luar rumah ke? Biasa area saya luar rumah saja... Dalam rumah 'fogging' s ...

Fogging guna vape ke surya perkasa hitam bro?
Quote mikasa 2-7-2015 12:54 PM
krustykrab replied at 2-7-2015 11:56 AM
gangsternya yindia tu....len kali jgn lah fogging rumah dia...bior die dan kuarganya mati digigit ny ...

Kalau nyamuk tu tak terbang gi memana..just duduk dalam satu rumah yindia tu...setel laa masalah..

Yang jadi isu nanti..ada nyamuk  ni pandai..dia akan terbang ker rumah lain

Lihat semua komen(41)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 12:49 AM GMT+8 , Processed in 0.084777 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top